נו באמת=/ מה נראה לך?
ה הפועל עפולה 18 New member 21/5/06 #4 חחחח אשכרה.. תגידי תודה שלא שלחו עוד פעם את ליאור נרקיס או יותר חמור את שרית חדד.. או את להקת עדן הבוגרים ששרה HAPPY BIRTHDAY
חחחח אשכרה.. תגידי תודה שלא שלחו עוד פעם את ליאור נרקיס או יותר חמור את שרית חדד.. או את להקת עדן הבוגרים ששרה HAPPY BIRTHDAY
ק קקי מאסטר New member 21/5/06 #9 לא יצא לי לראות. במקום זאת אני וחברים ראינו מול רטס. קווין סמית שולט כל כך!! את כל החיים שלי אני בניתי על פי דמותו של ג'יי אבל ממה שאני רואה עכשיו אהבו את פינלנד.
לא יצא לי לראות. במקום זאת אני וחברים ראינו מול רטס. קווין סמית שולט כל כך!! את כל החיים שלי אני בניתי על פי דמותו של ג'יי אבל ממה שאני רואה עכשיו אהבו את פינלנד.
ק קקי מאסטר New member 21/5/06 #15 כן, זה היה משהו לא ממש מובן אבל אתה יודע מה. מגיע להם. השנה כל השירים היו אותו הדבר, כל המדינות שרות באנגלית, וזה מוריד מכל היחוד של היום הזה. אין שום שיר שאני אזכור, כמו שהיו שירים פעם שזוכרים עד היום.
כן, זה היה משהו לא ממש מובן אבל אתה יודע מה. מגיע להם. השנה כל השירים היו אותו הדבר, כל המדינות שרות באנגלית, וזה מוריד מכל היחוד של היום הזה. אין שום שיר שאני אזכור, כמו שהיו שירים פעם שזוכרים עד היום.
E eran377 New member 21/5/06 #16 כן, הם זכו כי הם שונים. הם גימיק אחד גדול, וזאת גם הייתה פעולה חכמה מצד פינלנד לשלוח אותם. קצת הימור אבל הנה... הם זכו. כזה דבר באמת יהיה קשה לשכוח... לי לפחות
כן, הם זכו כי הם שונים. הם גימיק אחד גדול, וזאת גם הייתה פעולה חכמה מצד פינלנד לשלוח אותם. קצת הימור אבל הנה... הם זכו. כזה דבר באמת יהיה קשה לשכוח... לי לפחות
ש ש ח ר ו נ ת New member 21/5/06 #24 לא ראיתי את זה, [לא זכרתי בכלל שזה היה עד היום בבוקר], ואנשים בבצפר אמרו לי שזה היה קיס [כאילו, הנציגים של פינלנד] איזו בדיחה
לא ראיתי את זה, [לא זכרתי בכלל שזה היה עד היום בבוקר], ואנשים בבצפר אמרו לי שזה היה קיס [כאילו, הנציגים של פינלנד] איזו בדיחה
E eran377 New member 21/5/06 #21 ../images/Emo32.gifעברתי טסט ראשון!!!../images/Emo13.gif אחרי כל המתח של הסוף שבוע, הודיעו לי שעברתי את הטסט שעשיתי ביום חמישי יצאתי לקרוע את העיר (עם אמא...)
../images/Emo32.gifעברתי טסט ראשון!!!../images/Emo13.gif אחרי כל המתח של הסוף שבוע, הודיעו לי שעברתי את הטסט שעשיתי ביום חמישי יצאתי לקרוע את העיר (עם אמא...)