בטח אני אעבור מת"א קודם. ההופעה ב-20:30 => צריך להיות שם ב-17:00 לפחות => בהנחה שיהיו פקקים אני בטח אצא בסביבות 15:00-15:30 מתל אביב. ככה במקרה הכי גרוע אני אהיה שם ב-16:30 ויש מספיק זמן לישון על הדשא עד ההופעה, לשתות משהו, להתכונן נפשית למאורע... אגב, אמרו משהו בזמנו על הסעות מאורגנות שייצאו מטעם ההפקה. מישהו יודע על זה משהו?
ואפילו חבר שלי הציעה לי שהוא ייקנה לי כרטיס אבל יש פאשלה אחת גדולה [שתיים לייתר דיוק] ב-22.6.06 יש לי בגרות בגיאוגרפיה וב-23.6.06 יש לי בגרות בלשון א' [אקסטרני] אז אכלתי אותה במובן מסוים =\
אבל זה אפשרי לחזור שמעי.. אני חוזר עוד לקריית שמונה <איך שהוא בהסעות..> אז לא תשני יום לפני הבגרות, לא נורא- במקרה הכי גרוע אפשר להשלים את רוג'ר ווטרס קשה עד בלתי אפשרי להשלים קיצר, אם את אוהבת את פינק פלויד- אל תוותרי!
סניף תל-אביב של בנק"י (ברית הנוער הקומוניסטי הישראלי) מזמין אתכם ואתכן לערב להקות צעירות למען שכר שווה לנוער. הערב יתקיים ביום שלישי, 20 ביוני, בשעה 21:30 במועדון "הגדה השמאלית", רחוב אחד העם 70, תל-אביב. מחיר כניסה: 18.58 ש"ח (שכר המינימום לשעה שאנחנו דורשים). כל הכנסות הערב יוקדשו לקידום קמפיין "שכר שווה לנוער". יופיעו הלהקות: You'a בישגדא פידבק האביונים