A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifטל!

להזכירך, יום שבת את פותחת את הפינה זהו את השיר

chen010189

New member
../images/Emo32.gifמכירים את קוויקי?../images/Emo10.gif

אל על מארגנים מבצעים לספונטנים קיצר בין היתר יש שם קוויקי הופעות שזה כרטיס טיסה+כרטיס להופעה במחיר מיוחד לכל מיני הופעות בערים שונות(ברצלונה, לונדון ולא זוכרת כבר איזה עוד) ולא זוכרת כבר איזה להקות אבל לא מהפייבוריטים שלנו(פחח יכלנו לחלום) תארו לכם איזה מגניב זה היה אם היה של פאניק כאילו..מגניב לספונטנים שבניכם שיש להם עכשיו כסף לדברים כאלה(להלן, בלי עין הרע: Me
) נשבעת לכם שהייתי עושה ועידה ענקית(ולהזכירכם אני שונאת!) וחופרת לכם באמאמאמא של השכל שלפחות עוד 1 יבוא איתי! איזה מעצבנים למה הם לא מארגנים דברים כאלה ללהקות האלה
חלום... אה וספונטני זה ל10.3 וסביבות התאריך הזה(חעח. בדיוק שנכנסת לי משכורת פברואר^^)

chen010189

New member
טוב זה חסכון לפרסה בגבה והקעקוע בגבה*תמיד

מסתכלת על חצי הכוס המלאה*|גבות-של-יערה|

DontWakeMeUp

New member
הייתי באה איתך אם פאניק היו../images/Emo9.gif

ולא אכפת לי כמה זה עולה
יש לזה אתר?

~פריקת אושר~ ../images/Emo101.gif

הקדמה קטנה: יש חידון\אולימפיאדה כזאת על שם אילן רמון ז"ל שעושים בארץ על אסטרונומיה לכיתות ח' כל שנה. והשנה הכיתה שלי [כיתת מופ"ת ריאלי] מתחרה שם :) בשלב הראשון התחרו 1600 ביה"ס מכל רחבי הארץ שרק 30 מהכיתות שהתחרו עלו לשלב הבא והכיתה שלי ביניהם D: כבר 5 שנים שכיתות ח' בבית ספר שלי מנסות לעלות לשלב השני והשנה הכיתה שלי הצליחה ^^ לשלב השני היינו צריכים לבנות דגם של חללית ולעשות מצגת ולבנות פרזנטציה והכל. אני והכיתה שלי נסענו למכון וייצמן ברחובות כדי להציג את כל מה שעשינו שם והלך לנו ממש טוב
מתוך 30 כיתות לשלב השלישי עלו רק 10 כיתות. ו... הכיתה שלי ביניהן!! DDDDD::::::: אני פשוט לא מאמינה.. מתוך 1600 בתי ספר רק 10 עלו לשלב הבא ואנחנו באמת ביניהם O: ואנחנו הכיתה היחידה מכל הצפון שהגיעה לשלב השלישי
ואפילו בתי ספר מארה"ב באו להתחרות בחידון
ב-12.3 אנחנו נוסעים למכון וייצמן שוב לשלב השלישי D: תאחלו לנו בהצלחה ^^ אני כל כך אוהבת את הכיתה שלי

3has3

New member
../images/Emo112.gif אומג.

איזה יום זה יוצא ועד איזה שעה אתם שם? D: בהצלחה!!

זה יוצא יום רביעי D: ../images/Emo101.gif

ואנחנו נהיה שם בטח עד 4 בערך :) ואם נעלה גם את השלב הזה [
] אני אהיה שם שוב ב-1 באפריל

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחחח הייתי באה לראות D:

אבל אין לי כוח XD טוב, אולי אני אבוא D: אני אעודד את הכיתה שלך, כמובן
איזה כיתה אתם? D:

ח'7, תיכון "דנציגר" קריית שמונה ../images/Emo47.gif ../images/Emo101.gif

פעם שעברה הלכנו לקניון ברחובות והפעם המורה שלי הבטיחה לנו סיבוב בקניונים ברחובות D: אבל יכול להיות שנלך לארנה או עזריאלי במקום
נוכל להיפגש איפשהו ^^

3has3

New member
../images/Emo112.gif יש רק קניון אחד ברחובות XDDDD

ובטח שנוכל D:

באמת? O: ../images/Emo101.gif

פעם שעברה שנסעתי עם הכיתה שלי היינו בקניון שכשנכנסים אליו מצד שמאל יש את החנות "diva" שאני וחברה שלי קנינו שם שרשראות
את מתכוונת לקניון הזה?

3has3

New member
../images/Emo112.gif זאת אומרת אולי זה ליד רחובות

וזה..?

הקניון היה ברחובות ../images/Emo12.gif ../images/Emo101.gif

יכול להיות שאני סתם לא זוכרת את המיקומים נכון ><

למעלה