לא קשור לאינפקציה או לא ../images/Emo3.gif ../images/Emo101.gif

אם היית עושה את הנזם במחט היה לך פחות סיכוי שתהיה לך צלקת אם תורידי את הנזם והיית יכולה לשים ישר חישוק ולא לחכות עם "העגיל הרפואי".. אבל מי שאני אשפוט? יש לי הליקס שנעשה עם אקדח
אבל אז לא ידעתי שאסור לעשות עם אקדח

chen010189

New member
זה דווקא מאוד קשור לאינפקציה

סיכויים של אקדח שעבר בעוד אלף אפים אצל איזו פרחה בחנות לעומת מחט סטרילית אצל פירסר מקצועי. וכן, זה מאוד מקרי שלא נגרם שום נזק מפירסינג עם אקדח. וכן, זה מאוד שווה את ה120 ש"ח של המחט לעומת ה15 של האקדח. אני עשיתי רק את השני תנוכים הראשונים עם אקדח כי זה היה לפני כמה שנים טובות שלא הייתי מודעת למחט, את התנוך השלישי, הנזם והסיידליפ ז"ל עשיתי עם מחט.

אבל אני לא אמרתי שזה בסדר לעשות עם אקדח ../images/Emo12.gif

אני פשוט אמרתי לה חלק מהסיבות למה כדאי לה לעשות עם מחט ואני מסכימה עם מה שאת אומרת אבל אני לא הכי מבינה למה הפנת את אליי

chen010189

New member
חחח אני יודעת גם את לא הבנת אותי../images/Emo6.gif

אני יודעת שאת בעד מחט אבל אמרת שזה לא קשור לאינפקציה אז אמרתי שההפך, אחת הסיבות העיקריות זה זה כי אקדח עובר על אפים ותנוכים ומי יודע כמה חיידקים יש עליו

DontWakeMeUp

New member
גם לי יש עם הליקס אבל עם מחט עשיתי../images/Emo69.gif

סתם בזבוז כסף לא רואים אותו אפילו

chen010189

New member
הכי טוב לשים שם חישוק לחץ,הכי בולט

ולדעתי גם הכי יפה
אני פחות אוהבת ששמים שם נקודה

../images/Emo45.gif לי יש חישוק לחץ D: ../images/Emo101.gif

היה לי נקודה בהתחלה ואז החלפתי לחישוק לחץ ולאחותי יש חישוק רגיל והחישוק לחץ הרבה יותר יפה ובולט

NoAmItA ChAn

New member
... אלוהים. אדירים. קראתי לרגע

"עשית את זה עם אקדח?
" אני צריכה להתאשפז.

chen010189

New member
גוש? מפחיד?

איזה עגיל היא שמה לך לעזאזל? O__O נקודה של נזם כמעט ובלתי נראית. חוץ מהלבנה שעוד איכשהו נראית לעין יותר מהצבעים האחרים. לי היה ורוד והיו צריכים להדבק לי לאף כדי לראות אותו

chen010189

New member
דרך אגב לא להתעסק עם אלכוהול!

מכיון שעשית עם אקדח, אני די משוכנעת שההוראות טיפול שקיבלת זה אלכוהול, לסובב את העגיל מדי פעם ולחכות שבוע. אוקיי אז ככה אלכוהול - מייבש את העור. מה שלא עושה טוב בכלל לעגיל. לסובב את העגיל - התעללות במסכן. לחכות שבוע - כפול 4 מינימום ועכשיו להסבר: יש משחה שנקראת "בפנטן פלוס" או "ויטה מרפן", מה שתמצאי (למרות שויטה זה יותר לקעקועים, לי אישית היא לא עזרה וגם צמחה לי גולה והייתי צריכה לקנות סינטומצין כדי שהגולה תיעלם) את מורחת אותה 1-2 פעמים ביום, שכבה ממש דקה במשך שבועיים כל יום. את לא מוציאה את העגיל הזה חודש לפחות, אחרי חודש הכל תלוי בהרגשה שלך אם האף עוד כואב ואם את לא בטוחה עדיף ללכת לפירסר. חבל להחליף סתם ולהתחיל להתעסק עם אינפקציות וכו'... זה לא בדיוק עגיל רפואי מה שתקעו לך שם, זה מושג שהלא מקצועיים אוהבים להשתמש בו כי אין דבר כזה עגיל רפואי. גם פירסר לא משתמש בעגיל רפואי. את בוחרת עגיל והוא שם אותו בחיטוי... אז רצוי באמת להתמיד בהוראות טיפול האלה וגם להשתדל לו לגעת שם עם ידיים(הידיים שלנו אף פעם לא נקיות ב100% ואנחנו לא רוצים זיהום) ובלילה להשתדל לישון על הצד ההפוך, כמה שפחות חיכוכים ומגע ככה יותר טוב לעגיל...

DontWakeMeUp

New member
הוו תודה../images/Emo9.gif

יש לי נקודה..וזה לא כאב בכלל, לעשות גבות זה יותר כואב D: |רציני
|

DarkRomance

New member
יופי ../images/Emo69.gif../images/Emo185.gif

לא היה לי רעיון לראש בראש השבוע ועכשיו פתאום יש לי איזה 100 רעיונות לפעמים הבאות.. XDD

3has3

New member
../images/Emo112.gif זאת רק אני או

שהפכנו לפורום פירסינגים? XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif מה עם התפקדות חודשית?

מי אמור לפתוח?

למעלה