(
)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif ../images/Emo32.gifכנסו!

אוקיי אז כבר רשמתי את זה אבל אני לא זוכרת איפה
בכל מקרה- אבא שלי נסע לאמריקה והוא אמר שהוא יתקשר אלי מחר כדי שאני אגיד לו ב-ד-י-ו-ק מה אני רוצה שהוא יקנה לי, אז אני צריכה את ה
שלכם- אני כבר יודעת שאני רוצה את ספרי Sweet 16 [ספרים 6 ומעלה, כי יש לי את 1-5] ו...? אין לי מושג מה עוד
so... הלפ מי, גראצי

Alexis14

New member
קיי.../images/Emo113.gif

אמממ.... הספרים של טובות השתיים ממש חמודים, בעיקר אלה שהן בפנימייה (לא זוכרת מאיזה מספר זה מתחיל. נראה לי שבמספר 8 מודיעים להן שהן יעברו) כי זה ממש חמוד וזה. יש את סו ליטל טיים שיש לי ספר אחד והוא פסה, לא יותר. יש את ההרפתקאות שזה די דפוק... יש את Our Story אבל נראה לי שזה לא כ"כ יעניין אותך. יש את Starring In... שאלה הסיפורים של הסרטים. לי יש את חופשה בשמש וזה מהמם. אם אהבת במיוחד סרט מסוים את יכולה לבקש אותו... אממממ..... לוזוכרת מה עוד יש. את יכולה לבקש סרטים אור סומת'ינג אבל תוודאי שהם בשיטת הווידאו הנכונה. אה ואת יכולה את כל המשחקי מחשב-גיימבוי-פלייסטיישן אם את אוהבת. ו.... זייהו. זתומרת, מבחינת מרי קייט ואשלי. אם את רוצה ספרים ממש מהממים, תבקשי כאלה של ג'ודי בלום.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אמממ... לוויתי משי את אחד הספרים של So Little Time וזה בול כמו בסדרה ככה ש-לא
על מה Our Story? על מה בעצם מספרים בספרים של starring in... ? טובות השתיים זה לא כמו בסדרה? גיימבוי- לא, כי אין לי בכלל גיימבוי
איזה משחקי מחשב יש? איזה משחקי פלייסטיישן יש? איזה סרטים כדאי לי לבקש? [די-וי-די] ההרפתקאות אני שונאת
איזה ספרים יפים יש של ג'ודי בלום? על מה הם מספרים? גראצי וסליחה על כל השאלות

RinRan

New member

הספרים של טובות השתיים לא מבוססים על הסדרה? על מה Our Story? ספרי Starring In... מבוססים על הסרטים? איזה סרטי די-וי-די כדאי לי לבקש? איזה משחקי מחשב יש? איזה משחקי פלייסטיישן יש? כדאי לי לבקש משחק קופסא כמו Friendship Circle [או איך שלא קוראים לזה]? מה עושים בזה בכלל?... על איזה ספרים של ג'ודי בלום את הכי ממליצה? על מה מסופר בהם? גראצי וסליחה על כל השאלות

RinRan

New member

לא שמתי
בכלל שזה נשלח...

RinRan

New member

[ההודעה השניה מנוסחת יותר טוב מהראשונה]

A d i d a

New member
תשובות../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הספרים של טובות השתיים חלקם מבוססים על הדסרה וחלקם לא.
Our story הוא אוטוביוגרפיה שנכתב ע"י הבנות... דווקא נשמע לי ממש מעניין.
מחשחקי מחשב ופלייסטיישן.
המ הז הקופסא?
יש ספרים של ג'ודי בלום בארץ. אני ממליצה לך על "עיניי נמר". אני ממש אוהבת אותו.

A d i d a

New member
אוופסס../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הספרים של טובות השתיים חלקם מבוססים על הדסרה וחלקם לא. Our story הוא אוטוביוגרפיה שנכתב ע"י הבנות... דווקא נשמע לי ממש מעניין. משחקי מחשב ופלייסטיישן. מה זה הקופסא? יש ספרים של ג'ודי בלום בארץ. אני ממליצה לך על "עיניי נמר". אני ממש אוהבת אותו.

RinRan

New member

על מה זה 'עיני נמר'?

Alexis14

New member
תשובות.../images/Emo113.gif

כמו שעדי אמרה- טובות השתיים מבוסס חלק על הסדרה וחלק בכלל לא, חוץ מזה שהדמויות של מרי קייט ואשלי שם... Our Story- יש לי את זה וזה ממש ממש חמוד! זה על החיים של התאומות ויש גם כל מיני עובדות מעניינות וראיונות עם קרובי משפחה, שחקנים שעבדו איתם וכאלה... Starring In... זה בעיקרון הסיפור של הסרט+תמונות צבעוניות. DVD- 'הדרך לשם', שמעתי שהDVD של זה אדיר כי יש כלמיני תוספות שאוות. המשחק קופסא- הוא נשמע לי אדיר אבל לוידעת... ספרים של ג'ודי בלום- עיני נמר (Tiger Eyes) זה בהחלט מהמם! אם בא לך משו יותר טינאייג'רז כזה, אז אני ממליצה על +Are You There God? It's Me, Margaret +Just As Long As We're Together +Here's Tp You, Rachel Robinson +Blubber ובערך כל הספרים שלה מהממים! את יכולה להכנס לאתר שלה ושם יש תקציר על כל ספר וזה.

RinRan

New member

OK אז:
ספרי Sweet 16 [מס' 6 ומעלה].
ספרי Two of a Kind.
Magical Mystery Mall [פלייסטיישן].
Winner's Circle [פלייסטיישן].
Crush Course [פלייסטיישן].
Friendship Connection [משחק קופסא].
Sweet 16 [פלייסטיישן].
Dance Party of the Century [PC CD ROM]. וזהו בינתיים
אבל תענו לי על השאלות [חוץ מהשאלות שעדי כבר ענתה לי עליהם], גראציאס

RinRan

New member

*פסקול So Little Time

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gifהמממ

כדאי לך לקנות די.וי.די של סרט שלהן ("כשברומא" אולי..?) הנה התקציר מאחורי הספר של "עיני נמר": "באחד מלילות הקיץ היתה דייוי בת 15 עדה לגסיסת אביה האהוב, שנורה בעת שוד בחנותו. היא אפופת פחדשים, ועל כך היא ישנה כסכין תחובה מתחת לכריתה. דייווי האומללה נוסעת עם אמה ועם אחיה הצעיר, ג'ייסון, לדודתה ולדודה התמגוררים בלוס אלמוס שבניו מקסיקו. אך גם הרחק מביתה אין היא מצליחה לשכוח את ליל הזוועות ההוא. כעסה וצערה עזים כ"כ עד שהיא אינה זוכרת כמעט כיצד התנהלו חייה לפני האסון. יום אחד, בעודה מטיילת בקניון (לא קניון "מול", קניון- תופעת טבע.. את יודעת- משטח ומסביבו הרים חתוכים כאלה), היא פוגשת בחור צעיר ומסתורי ששמו וולף. עיני נמר ספרה המרגש ביותר של ג'ודי בלום, מגולל את סיפור מאמציה של דייווי להשלים עם מותו הטרגי של אביה."

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gifיוווווו

אני לא מאמינה
.. .אני עדיין בשוק מעצמי
היה לי שיער כמעט עד הטוסיק (לא נשתמש במילים לא יפות
-
) והסתפרתי עד הכתפיים מדורג
..... ויצא לי מזה חמודי...
....

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאורררררר

הסתפרת בערך כמו קמילה (בצ'יקיטיטס... (אם את רואה את זה
))

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif לא יירד אצלכם שלג היום?

חחח
. אצלינו כנראה יירד בלילה - לפנות בוקר
.

למעלה