O One G New member 2/12/05 #15 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif למקרה שתהית, זה מיועד קודם לך ואז לאיימי שלנו . כן היא שלנו. החלטתי להתחלק בה איתך, תראי איזה כבוד.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif למקרה שתהית, זה מיועד קודם לך ואז לאיימי שלנו . כן היא שלנו. החלטתי להתחלק בה איתך, תראי איזה כבוד.
O One G New member 2/12/05 #19 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני עוד בשיא הנחמדות שלי, הסכמתי להתחלק איתך , ואת בשיא חוצפתך לוקחת אותה לעצמך.
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני עוד בשיא הנחמדות שלי, הסכמתי להתחלק איתך , ואת בשיא חוצפתך לוקחת אותה לעצמך.
I invisable New member 2/12/05 #12 חחח יו איזה שרשור אדום זה../images/Emo3.gif לא נורא, אדום זה שליטע
W willo1 New member 3/12/05 #30 חחח אני חיה במקום לשלוח לי אס אמ אס ולשאול מה קורה איתי או מינימום לפתוח שירשור דאגה את רק מזכירה את זה בשורה וחצי בשירשור אוף?! בושה וחרפה, ואני עוד חשבתי שאת נחמדה!
חחח אני חיה במקום לשלוח לי אס אמ אס ולשאול מה קורה איתי או מינימום לפתוח שירשור דאגה את רק מזכירה את זה בשורה וחצי בשירשור אוף?! בושה וחרפה, ואני עוד חשבתי שאת נחמדה!