אהבה ובטיחות ../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif

בעוד פחות משעה תתארח בפורום סבים וסבתות דרורה נבון, דוברת ארגון "בטרם",ארגון ששם לו למטרה להגביר את בטיחות הילדים והתינוקות - בעיקר בסביבה הביתית. האירוח יתחיל בשעה 12:00, אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו...
היום יום האהבה ואנחנו מזכירים לכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם- שווה להכנס.

ועוד משהו לעשות היום...../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום פרסומות את גינגי‮ ‬פרידמן‮, ‬מנכ‮‘‘‬ל‮ ‬משרד‮ ‬adman‮ ‬המתמחה‮ ‬במשאבי‮ ‬אנוש‮ ‬לענפי‮ ‬הפרסום‮ ‬והתקשורת. אתם מוזמנים להכין שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
באותה שעה, בפורום אופנים, יתקיים דיון מעמיק בהשתתפות נמרוד כהן, סגן עורך מגזין אופניים, כתב בתכנית 10G בערוץ 10 ואיש שמבין באופניים באופן כללי. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה על הספורט, על האופניים, על פרירייד וכו´.

נ"ש!!!!!!!!!1 קיבלתי היום את המגזין

בין סוסים של ההתאחדות!!! מספר 7!!!!!!!!!!!!!!! מישהו עוד קיבל!?

טוי בוי

New member
יש שם תמונה של פונית לבנה?

זו ג'סיקה!!! ראיתי את העיתון לפני כמה זמן {קשרים קשרים} חחח... בקיצור פונית לבנה שמישהו מוביל עם ילד עליה באורוות שלנו...

טוי בוי

New member
לא יודעת על מה את מדברת כל כך...

כי אני יודעת רק על התמונה כי זה מה שראיתי לא הספקתי לקראו יותא מידי... אז את יכולה לשלוך לי לאי סי קיו או משהו? אל לספר לי מה כתוב....

טוי בוי

New member
אם את יכולה לשים את התמונה או

מה שזה לא היה אני נורא ישמח...כי בידיוק שראיתי את זה אסטר חטפה את זה ממני...ואז היה לי לחטפל בסוסים...אז רק ראיתיתתמונה וגם לא יותר מידי...

לא כתוב יותר מדי.. זה נורא קטן..

רק כתבו שהרצו לילדים בגן על סוסים וכל ילד רכב על סוס פוני... זהו.

טוי בוי

New member
מי ג'סיקה?

ממש לא! אני חותמת לך שאין לנו סוסים רזים בחווה...בעיקר לא ג'סיקה... היא קטנה והיא אטלתית....

TauraMan

New member
פונים צריכים להיות../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הרבה יותר שמנים מסוסים רגילים. אלמוגי למשל הוא כמו שצריך, אפילו הוטרינר אמר שפוני יותר רזה מאלמוג זה פוני לא בריא. ותשאלי את דרורי כמה אלמוגי שמן...

טוי בוי

New member
היא לא כזו רזה...

אבל היא לא כמו אלמוגי! היא גם יותר קטנה ממנו... את ראית רק תמונה היא ממש בסדר ותאמיני לי שאף אחד לא מרעיב אותה! את לא מאמינה בואי....

יאפ.. זה חדר אוכל.. למדתי!! חחח יש.

להם את התיבות דואר של כל הקיבוץ ליד החדר אוכל בבניין כזה..

למעלה