niko girl

New member
אותי זה לא מעצבן.

כאילו אני באה לאכול בחדר אוכל ולוקחת דואר בדרך..

לא הולכים.... נוסעים באופניים!../images/Emo8.gif

חחחחחח בעין המפרץ זה כמו הולנד קטנה.. חחחח כולם שם נוסעים על האופניים...

טוי בוי

New member
אני מתה לגור בקיבוץ!!!

אבל אני גרה במקום הכי ההפף מקיבוץ.. אבל השכונה שלנו היא די כמו קיבוץ קטן זה מעוז אביב הכול ירוק שם ויש לכל אחד גינה למרות שהבתים 3 קומות ויש מרכזון וגם כולם נוסעים באופנים...וחוץ מזה הכול קרוב כי זה תל אביב... אבל אני רוצה לגור בקיבוץ!!!

niko girl

New member
את יכולה לבוא לגור איתי חחחחחחחחחחחחח

יש לי הרבה מקום. אבל בטוח יש לך קיבוץ קרוב לבית לא????????? ואם ש אז תגידי להורים אני עוברת!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תתתקחי אותי ברצינות פשוט השעה.......השעה.

טוי בוי

New member
בכל זות עם מישהו יכול לשים

את התמונה של ג'סיקה אני ממש יודה לו!!!!!!

תיראו מה שיוש מצאההההההההההה

באתר MY PET זה הרקי הגברררררר אין לי זמץ איפה זה! אבל זה לא רנאה מקום נחמד ביותר!!

krin88

New member
דורון....

הגיע אלינו היום סוס בשם מונטיר לחווה וממה שהבנתי הוא היה אצלכם בחווה.. יש לך פרטים עליו? משהו מענין?

TauraMan

New member
הגיע אליכם??../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הוא היה אצלנו בפנסיון... הוא בא עם הבעלים או למכירה? זה ממש מוזר לי.. כי הבעלים הם זוג שחיים אלצנו בקיבוץ, והם אוד קשורים לסוס.. מוזר...

Edubite

New member
אני לא ממש בטוחה למה הוא נמצא אצלנו

יכול להיות שנעם מנסה אותו לעצמו או שהוא מתכוון לאמן אותו קצת...יש לו אופי נחמד.. (שטפתי אותו והוא היה חמוד) אבל העין הימנית שלו מפחידה אותי!!!! הוא היה בתא לבד או עם עוד סוסים? כי יש לו מלא פצעים כאלה על הצוואר ועל הפרצוף...

TauraMan

New member
פצעים????../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

למונטיר?? הוא היה בתא סגור, בחצר לבד, מוזררררר אני אלך היום לרכב. אשאל מה קורה... מוזרררר

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

אשכרה, יש לו עין מפחידה! אבל סוס מאמי, אננ זוכרת איך אהפתי אותו

למעלה