Emergency Exit

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif

הקודם לא קופץ ואני יודעת שלא כתבתי פה מי יודע מה בחודשים האחרונים ואני רוצה להגיד כמה דברים שלא ממש קשורים אחד לשני ואני אעריך אם תקראו
1. קודם כל אני מצטערת על הנטישה, הפורום והסאגה ממש חשובים לי, אבל אני לא בטוחה שהבנות פה כבר זוכרות ומכירות ואכפת להן מהנוכחות שלי או של אחרות וזה קצת מה שהחזיק אותי כאן כי לקרוא ולהתעסק בסאגה אין לי זמן בכלל, והחברה והיחס והאכפתיות זה מה שמשך אותי להישאר, וזה קצת מרחיק. אבל אתן תמיד אצלי בלב, ובזמן האחרון אני כולי בשיעורי נהיגה, בגרויות אחרונות, מבחנים אחרונים, צופים ועבודה ואני בקושי מחזיקה את עצמי גם ככה. בכ''מ, נחמד שיש אתכן מדי פעם להשתעשע ולחלוק מה היה בGLEE וכאלה
2. זה מאוד הציק לי שהיתה רק תגובה אחת על מה שכתבתי בOFF הקודם, חברה שלי והמשפחה שלה סובלים כבר יותר משנה וכשיש הזדמנות להחמיר את הענישה לנהגים שנוהגים בשכרות אני חושבת שזה המקום של כולנו לקחת חלק, וגם אם לא תוכלו להגיע לעצרת אז לפחות לפרסם בפייסבוק או לאיודעת, להביע דעה או כאב. צונאמי ביפן זה אכן מצער, אבל כשחיים של ילדה בת 12 שהיתה לפני חגיגות בת המצווה שלה נהרסו בגלל נהג שיכור פה בארץ זה לא מעניין? 3. וזה הכי לא קשור בארץ.. עברתי טסט.
שבוע טוב לכולן ומצטערת על החפירה.

hodaya96

New member
בקשר ל1.

נורא חשוב לי לפחות על עזיבה של בנות שהיו חלק נכבד מהפורום.. ואני מודה שגם אני מתרחק מהפורום בגלל הלימודים ומגיבה רק בקצרה וגם לא מגיבה על כל הדברים שאני רוצה להגיב (בקטע הזה זה קשור גם ל2.) ולא פעם יוצא לי לחשוב כשאני בפורום לאן נעלמו ליאור ומעיין ושחר (shaherEB לא shaharory חח) ועוד בנות שהיו פה ונעלמו.. אז בקשר לזה שאת לא בטוחה שאכפת לנו מהנוכחות שלך את טועה:) בקשר ל2. כמו שאמרתי אני נורא עסוקה עם הלימודים ככה שיוצא לי להגיב רק קצת ואין לי זמן להיתעסק עם הכל.. ואני בטוחה שזה לא רק אני עם עומס אלה רוב הבנות כאן כי זאת תקופה ממש עמוסה במיוחד ללומדים בבית הספר ובאוניברסיטה... בקשר ל3.מזל טוובב
וואי נראה לי שזאת התגובה הכי ארוכה שרשמתי בחודשיים האחרונות לא כולל הסכמ"שיםP:

shaked402

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אחרי מה שכתבת באוף הקודם נרשמתי לעצומה ופרסמסתי את זה בפייסבוק ולחברות וכל החברות שלי חתממו על העצומה... לפעמים לא מגיבים כי פשוט אין מה להגיב... לא היה לי מילים שרגע שקראתי את המקרה הזה פשוט הייתי בשוק מהמדינה!

גיליתי שמעריץ מטורף של סת' עוקב אחרי בטוויטר

חחחחחחחחח חשבתי שזה סת' (שד"א אין לי מושג איך קוראים לו)
זה נורא מטריד חחח

מזל טוב על הטסט ../images/Emo9.gif

באסה על 1. נראה לי שרוב הבנות כאן כן מכירות וזוכרות אותך.. אבל מן הסתם אם אין לך זמן אין מה לעשות
בקשר ל3- אני באופן אישי לא ראיתי בכלל את הודעת האוףטופיק שלך, אולי השרשור כבר לא קפץ, אין לי מושג. אבל רק שתדעי, אני לא יודעת מי מבנות הפורום חברות שלך בפייסבוק- אבל הרבה מאתנו פירסמו את העצומה של חברתך שם (לפני שפירסמת את זה בפורום,כאמור אני בכלל לא ראיתי את הפרסום בפורום. עוד שזה יצא בהחלה), וראיתי לא מעט מבנות הפורום שהביעו הרבה צער, פירסמו את הנוט בפייסבוק וגם את העצומה והביעו עצב וכעס רב על החוצפה האדירה של מערכת המשפט בישראל. אז זה ממש מענין, וממש חשוב, לא פחות מהצונאמי ביפן. בקיצור- אני חושבת שאנשים פשוט לא ראו שפירסמת את זה בפורום, זה הכל

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מזל טוב על הטסט ../images/Emo65.gif

בקשר ל- 1, אני בטוחה שבדיוק כמוני אף אחד לא שחכה אותך ובאמת אכפת להן ממך. ואני מאוד מקווה לראות אותך פה יותר
בקשר ל- 3, אני רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך על זה ואפילו שלחתי את הזמנה לכל מי שאני רק יכולה.

Ayelet 363

New member
1- התגעגענו אלייך!

2- מצטערת, לא ידעתי מה לומר... זה לא שאני לא חשה אמפטיה וכאב, באמת... לא ידעתי מה לומר (מאוד קשה לי להתבטא דווקא בדברים הכי חשובים). 3.כל הכבוד! ואין לך מה להצטער, חפירות זה טוב.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifרגע אז אפשר עוד?!24

(חוצמזה שמזה החוצפה הזאת שרק לדניאל ודנה יש עוד אחד! איזה חוסר שיוויון
..) You could run from someone you feared, you could try to fight someone you hated. All my reactions were geared toward those kinds of killers – the monsters, the enemies. When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved? Bella Swan, Breaking Dawn, Book One Preface, p.1

deathly hallows

New member
מגניב על הטסט!

ולגבי 2. לא הגבתי כי כבר ראיתי את זה בפייס דרך חברים והפצתי. זה בהחלט נורא. ואני עצבנית על מערכת המשפט בארץ מהרבה סיבות

סול25

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

לא לכולם יש זמן, זה דיי ברור
אבל טוב שחזרת , אני מאלה ששמות לב לחסרות ...
מזל"ט על הטסט ! מחכה שזה יקרה לי חחח XD

shaharory

New member
קיבלתי את החתימה!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

גם השם שלך מגניב, קונאן

hodaya96

New member
איזה מגניבבב../images/Emo13.gif

וואיי מזל טוב!!! לא הבנתי מה הוא רשם מתחת לcool name

למעלה