shaharory

New member
חחח כמובן!

מתכוונת לתלות אותה יד המיטה ברגע שאני ימצא מסגרת. זה גודל קצת מוזר

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאאאא... אני שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif

מזל טוב ותתחדשי

סול25

New member
../images/Emo2.gifהודיעו לי שמחר יש חיסונים לשכבה שלי ! ../images/Emo6.gif

אמל'ה
מקווה שזה לא יהיה מול כולם כמו שהיה ביסודי ..
מקווה שהתופעות לוואי לא יקרו לי, ושאני אהיה רגועה ולא "יעשה שריר" (ככה האחות אמרה
) ושתכאב היד אח"כ
נ.ב: בקשר לפורים, מישהי חשבה על איזשהו שרשור נחמד? העלתי את הרעיון לא מזמן אבל לא יהיה לי זמן לפתוח שרשור ..

בהצלחה ../images/Emo6.gif;

החיסון שהיה לי שנה שעברה היה ממש קצת כואב, אני מנחשת שזה אותו חיסון.. אבל כאבה לי היד יומים אחר כך חחחח ואני יפתח שרשור ביום ראשון או שבת אחרי התחפושות והכל חח

סול25

New member
הוו מקווה שגם לי יהיה ככה ../images/Emo6.gif

נדמה לי זה חיסון טטנוס ....
חברה שלי מ-ט' אמרה שזה כואב, ושנרדמה לה היד לשעתיים
תודה

כן טטנוס נשמע לי מוכר חחח

תלוי אם האחות נחמדה או לא חחח לנו שנה שעברה היו 2 אחיות, אחת של בצפר ואחת מבחוץ. מהבצפר היתה נחמדה ודיברה איתנו והשניה פשוט נתנה מין מכה כזאת על היד
למי שהיה עם המלחיצה כאב קצת יותר

סול25

New member
חחחחח שלנו נוראית !!!

היא מציעה רק תה! לא שום עזרה רפואית אחרת !!! ילד גדול (אני מתכוונת לזה! גדול!) נפל עליי פעם, והראש שלי נדפק בקיר מחוספס ...(כן כאב ר-צ-ח!) והיא שאלה : "רוצה תה או להתקשר להורים ?" ככה שאני לחוצה בגללה XD

hodaya96

New member
היום יום הפאיXD

משהו מבין על מה אני מדברת?XD יום הפאי שמח

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחחחחחח

"מקדישים מחשבה לאופן בו פאי מילא תפקיד בחייהם ומדמיינים עולם ללא פאי, אוכלים מאפה פאי, בדרך כלל משחקים בפינייטה (piñata), ואף שותים אולי פינה קולדה. בחג נשמעות ברכות כגון "בקירוב טוב" ו"שתזכה לספרה הבאה"[דרוש מקור]. בחג נוהגים אף לקיים תחרויות שינון ספרותיו של פאי, מדליקים 3.14 נרות (בקירוב טוב) ועוד." מויקיפדיה
. הרג אותי! רוצים לשמוע איך פאי מילא תפקיד בחיי?!?! הפאי הארור הזה

ב 11:00 עוצרים את המדינה../images/Emo253.gif

יקירותיי אני לא יודעת כמה מכן נמצאות פה עכשיו ואני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל זה נושא שמאוד קרוב ללבי אז למרות הכל אני מעדכנת גם כאן בשעה 11:00 עוצרים את הכל ל 5 דקות. עוזבים את הכיתות והמשרדים ויוצאים החוצה ל 5 דקות - דקה עבור כל שנה שגלעד בשבי - כדי להזכיר לכולם שגלעד עדיין חי, והוא רוצה הביתה! "ותן שיחזור שוב לביתו, יותר מזה אנחנו לא צריכים..."

hodaya96

New member
קראנו תהילים בכיתה..

בית ספר מסורתיP: והמורה שלנו אמרה לנו שבעלה היתקשר אליה מתל אביב ואמר לה שכולםם בחוץ אבל ממש כולם.. שיחזור בשלום ובקרוב

כולם יצאו אצלנו

עמדנו כולם בחוץ והמורות התחילו לעצור מכוניות וזה... בתקווה שזה יעזור ויגרום למדינה לעשות משהו סופסוף ולהחזיר אותו..

סול25

New member
עצרנו את השיעור , את הכל..

מקווה שזה יגרום לכולם להתעורר ולהתחיל להילחם עליו הרבה יותר חזק ..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גם אצלנו.

היינו בדיוק באמצע תרגיל של רעידת אדמה - או ה' יודע מה, ופשוט עצרנו הכל בשעה 11:00 ויצאנו החוצה ל- 5 דקות.

אנחנו גם יצאנו..

גם שאלו אותנו מי רוצה לקנות חולצה של גלעד שליט עדין חי ו90 אחוז מהבצפר קנה

אעאעאעא ביום חמישי אני הולכת למאחורי הקלעים

של האח הגדול!!!!!
יייששששששששששששששששששששששששששששש

למעלה