Luna Sphere

New member
כן, כי בעברית כמובן הכל הרוס.

התחלתי לקרוא באנגלית מהספר השלישי, ואחרי כמה שנים חזרתי להציץ בספרים בעברית הישנים ופשוט לא הפסקתי לצחוק.

PakoLina

New member
כן../images/Emo118.gif../images/Emo58.gif

המוות של דובי היה נורא עצוב, ולדעתי היא לא פירטה מספיק על המוות של האחרים, וזה היה פשוט כל כך נדרש! על איך שהמוות של פרד השפיע על ג'ורג' ועל הוויזלים האחרים, ו,ו, מה עלה בגורלו של טדי, ועוד פירוט על לופין וטונקס, ו.. חוצמזה, המשפט סיום היה מעפן נורא. כאילו, WTF, "והכל היה טוב"?! ככה לסיים את כלל הספרים? ):

Luna Sphere

New member
../images/Emo58.gif

כל כך מסכימה לגבי המשפט סיום...אומנם זה היה לפני האפילוג אבל ברגע שקראתי את ה "all was well" פשוט בהיתי בספר והתחלתי לצחוק עליה P: ופרד, פרדדדדד

mikeys barking

New member
../images/Emo45.gifכנראה מה שהכי ../images/Emo58.gif

ביאס אותי. נורא רציתי לקרוא על הלוויה של לופין וטונקס ופרד :/ עצבן אותי שהיא לא ייחסה למוות שלהם מספיק חשיבות, פשוט השאירה את זה ככה. ומה שהכי שנאתי בספר זה שהארי קרא לילד שלו אלבוס. פאקינג אלבוס O__O" זה שם כ"כ מכוער לילד..מילא שהיה קורא לו אלבוס בתור שם אמצעי או משהו, אבל בתור שם פרטי זה נורא >:

May Music

New member
../images/Emo58.gifאני מסכים כמעט עם הכל...

דובי באמת לא היה צריך למות וזה היה ממש עצוב שהוא מת ואפילו לא פיירי כזה, כי כל מה שהוא עשה היה לעזור. ומצד שני זה אפילו לא כ"כ הגיוני, כי בלטריקס זרקה תסכין רק אחרי שהם התחילו להתעתק וזה נשמע לי קצת מופרך שזה פגע. היה דרוש פירוט לכל המיתות אבל היא כנראה לא רצתה לשים אותו כי היא רצתה שהסוף יהיה שמח נטו אומשו. חבל שהיא לא פירטה על מה שקרה לכולם. אבל המשפט סיום פשוט ענק. XDD אחרי כל זה, המשפט הזה הוא הכי מתאים כי הם עברו מלאן דברים ולבסוף הכל היה טוב. ציפיתי מרולינג דווקא לא לעשות סוף כ"כ סגור [מהבחינה הזו... מהבחינה של המה קרה וכל זה דווקא ציפיתי ממנה לכתוב] הכל יהיה טוב.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo58.gif

לא נכון זה סוף טוב! כל כך פחדתי שמישהו מהגיבורים ימות ויהיה נורא עצוב, לדעתי זה נגמר בדיוק כמו שזה היה צריך להגמר:)

../images/Emo58.gif

טונקס מתה? לא הבנתי כ"כ ואו ציפיתי לסוף אחר. הייתי ממש בטוחה שהארי ימות =[

shanchan

New member
../images/Emo58.gif

כן, היא מתה. וואו, סיימתי אותו היום בבוקר, ובחיים לא בכיתי כל כך הרבה בגלל ספר. נראה לי שבכיתי לפחות ב5 פעמים שונות. :|

ייסאן

New member
|ספויילר| אכן, סיימתי ב6שעות קריאה.

ספר מצוין. חבל על הסוף היא ביאסה, היה נורא קיטשי, בכיתי בעיקר כי זה נגמר.

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

סיימתי את השביעי כבר מזמןמזמן, עוד כשיצא באנגלית, וזה עדיין מעציב אותי): הייתי לפני יומיים בהשקה של העברית (אבל לא קניתי) ופתאום קלטתי שזהו, לא יהיה יותר! איזה דיכאון.

לא לגלות O:

אני בדיוק בהתחלה, אבל בת דודה שלי כבר סיפרה לי על
אהמ.. כמה אנשים שמתים|:

Snow fairy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצאתי את המשקפיים
. אם את רוצה תמונה שלהם תגידי לי, אני אעלה

Snow fairy

New member
איך ידעת?../images/Emo12.gif

מצאתי אותם בחדר של האחיות שלי
הם מפורים לפני שנתיים...

Snow fairy

New member
תמונה מפורים של כיתה ט'

קטנה ומכוערת עם המורה הכלה למתמ'!
בקיצור, תתמקדו על המשקפיים>:

sonaku

New member
OMGGGGGGG

IM INLOVEEEEEEEEE תודהתודהתודהתודה!!!!!!!!!111 אני כבר שנתיים מחפשת אותן ;; יואו 3333333333>

למעלה