ביקשתם? קיבלתם!

purple rain2

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo44.gif ביקשתם? קיבלתם! ../images/Emo202.gif

פינת ההמלצות חוזרת, ובגדול!
אתם כבר יודעים את החוקים
- זה המקום להמליץ על הסרט האחרון שראיתם, סדרה חדשה שהתמכרתם אליה, פורום חדש שאתם מציפים, הספר שסיימתם בחופש או השיר האחרון שמתנגן לכם בלופים במערכת.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifטוב, אז אני ראיתי בשבת האחרון

את "עידן הקרח 2", ונהניתי מכל רגע!! אני אחת שאין לה סבלנות לסרטים ארוכים, וזה פשוט שעה וחצי כמו שצריך, מצחיקה, מבדרת- פשוט כיף אחד גדול!! לא חייבים לראות את הסרט הראשון כדי להבין (חברה שלי שהלכה איתה לא ראתה את הראשון), אבל מומלץ... אני אישית אהבתי את השני הרבה יותר מאשר את הראשון!! למי שלא יודע את העלילה, על קצה המזלג- חבורת חיות שגרה באיזור עם הרבה מאוד קרח (
) צריכה לנוס על נפשה בגלל נמיסת הקרחונים עקב התחממות כדור הארץ... בקיצור מן הסתם בדרך הם פוגשים כל מיני יצורים וחיות משונות, כולל, איך לא- סיפור אהבה קטן...

Sahar 11

New member
אני חייבת לראות אותו

באמצע יום שבת משעמם ראיתי במקרה שהיה בהוט פאן את עידן הקרח [הראשון דה.] והתחלתי לראות, ממש אהבתי אותו. את השני אני אראה שהוא יצא לדיוידי [כמו שראיתי כל סרט חדש שיצא
]

עידן הקרח2 שולט!

ראיתי אתמול,ונהניתי מכל רגע. בכל הקטעים המצחיקים,כל האולם צחק. לא היה מישהו באולם שלא צחק פעם אחת בסרט הזה. בייחוד בקטעים של הסנאי עם הבלוט,ועם הקטע של אדי,או קראש שהוא שר I belive I can flaaaaaaaayyyyyyyyy ואז ב-ו-ם-! (אני יודעת שכתבתי את הFLY עם שגיאת כתיב אבל זה כאילו הוא שר את הפלאאאאאאאאאאאאאייייייי ארוך).. ולא ראיתי את הסרט הראשון. לכו. זה מצחיק וקורע פשוט! אתם תהנו מכל רגע.

moomita

New member
ראיתי היום בסוף ../images/Emo45.gif

וואי זה כזה סרט חמוד
גם ממש מצחיק.. היו הרבה קטעים שאהבתי .. יש שם כמה יצורים מטורפים ביותר | אצלינו צחקו שהאופוסום , שני החמודים האלה .. עשו "im watching you" .. (שהם חשבו שהממוטה בן רוצה לאנוס את אחותם הממוטה) גם ב "i belive i can flyyyyyyy" (נופל ומת
) וגם ב"למה אתה מת? אבל יש לנו כ"כ הרבה לעשות ביחד.. התפלשות בבוץ "מה?! התפלשות בבוץ?!"(קם לתחייה ברגע ממש מפתיע). והיו את היצורים הקטנים שרקדו ועשו קולות קורעים XXD וגם.. כשהשנאי נתקע מתחת לקרח XDD ואז כשהוא יצא היה עליו גלגל קרח מסביב לצוואר והוא התנדנד מצד לצד כמו שיכור (כמו בלט) ואז נפל והתגלגל במעגלים (כמו שחישוק מתגלגל וכמעט מפסיק) וזה היה טוב .. קטעים מצחיקים בלי לומר מילה! גאונות! למרות שהיו כמה משחקי מילים .. חמודד נוראא ואני כמעט בכיתי בקטע אחד כי נחנקתי
[-:

OhBaby

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif

המירוץ לראשות העיר- בDVD. סרט מצחיק עם השחקם שמשחיק את ריי ב"כולם אוהבים את ריימונד". סרט ממש חמוד ולא ממש ארוך על שרברב בעיר קטנה שרוצה להיות ראש העיר ומולו מתמודד הנשיא לשעבר של ארצות הברית.
מיסטר דידס עם אדם סנדלר- גם יפה למי שאוהב את הקומדיות שלו.

JULI4561

New member
אויי אני מכרה את הסרט הזה ..

ואניח מתכוונת ל-"המירוץ לראשות העיר" סרט יפה !! .. היום ראיתי אותו בהוט פאן

OhBaby

New member
כן..

הוט פאן האלה מראים את אותו הסרט משהו כמו 222 פעמים. זאת הפעם השלישית שאני רואה את "יום בניו יורק"..שחקי אותה מותק יש שם כול שני וחמישי, ועוד כמה סרטים חביבים.

randu

New member
אני ביקשתי../images/Emo70.gif

אז ככה..
סרט טוב שראיתי לאחרונה:
הממ.."חצי מת" זה סרט פעולה.. סוכן FBI מתחזה לאסיר בכלא.. טוב..אני לא אהרוס לכם.. תראו,סרט מותח וחזק ביותר
ועוד סרט,לחובבי האימה שביננו, "אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון" שזה סרט ההמשך ל- "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" סרט כ"כ מותח, השתנתי כמעט במכנסיים.. אבל למי שלא אוהב דם, תיזהר לצפות בסרט הזה.
שיר טוב שאני שומע הרבה לאחרונה:
של הדפש מוד: "אנג'וי דה סיינס"
..משהו כזה לפחות
שיר טוב..
סדרה שהתמכרתי אלייה:
"האלופה",עם כל השחקנים שרק יכולנו לחלום
עלייהם; עפר שכטר,יהודה לוי,ליז צ'רכי,עדי נוותר-על-שם-המשפחה-שלה,ולירון וייסמן. סדרה על קבוצת כדורגל,שבתוכה בעצם יש הרבה תככים ומזימות מרושעות
, קיצור,כיףף אחד גדול!! אז..תהנו לכם

למעלה