ביקשתם? קיבלתם!

Blue Aura

New member
../images/Emo203.gif גם אני ראיתי "חצי מת". ../images/Emo210.gif

סרט פשוט מעולה.

נקודונת

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo42.gif../images/Emo174.gif

קודם כל, ספר מאוד מעניין שאני קוראת כרגע תאונות שכתבה יעל הדיה. סיפור מעניין על סופרים, הורים חד-הוריים, ילדות בנות 10, ובעצם - על בדידות. עוד לא סיימתי אותו, אבל הוא מאוד מעניין, וקשה לי להניח אותו מהיד (כרגע). כמה סרטים:
גרי מגוויר, סרט דיי ישן בכיכובו של טום קרוז על סוכן שחקנים שהקים חברה עצמאית. סרט חובה!
לקום אתמול בבוקר גם לא סרט חדש במיוחד, בכיכובו של ביל מאריי (המעולה) על חזאי מתוסכל וציני החי את אותו יום שוב ושוב ושוב. נו, ובואו נהייה בנאלים ונאמר שגם פרויקט מסלול (המחליפה של הטופ מודל הבאה...
) מסתמנת כמעניינת וממכרת
.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifוואי אני כבר שנים אומרת לעצמי

שאני חייבת לראות את ג'רי מגוויר ואף פעם לא יוצא לי

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo28.gifשלי

שיר:mis-teeq - scandalous שיר יפייפ
ועוד שיר יפה bbmak-out of my heart

Sahar 11

New member
אממ

ראיתי השבוע את "זורו 2" למרות שלא ראיתי את הראשון... סרט ממש יפה מדבר על תקופה משנת 1830 [קצת לפני הרבה זמן
] משחקים בו קטרין זיטה ג'ונס
ואנטוניו משהו
. ממש מומלץ

moomita

New member
בנדרס, הארוס של ג'יי לו?../images/Emo99.gif

[המאוהב מתייחס לקתרין - איזו מושלמעע
]
רציתי אז לשאול ברצינות - לסתם יציאה בשביל הכיףף.. מה כדאי - עידן הקרח 2 " או ........ "זורו 2" דרך אגב המסור 2 זה סרט טוב כך שמעתי

mmmbam

New member
הוהוהו!!!!../images/Emo106.gif../images/Emo71.gif

אז ככה....... סרט אחרון שראיתי בקולנוע היה לפני איזה 57960-04562 שנים... אז אני אמליץ על הסרט האהוב עליי
הנסיכה הקסומה- אחד הסרטים המפורסמים של המאה.
מצחיק, דרמתי, רומנטי, דרמתי. זה בהחלט הסרט הכי טוב, לדעתי. ציטוט נבחר: "וון איי פוונד יו, יו וור סו דדרנק יו קודנט ביי ברנדי! אנד יו- פרנדלס, בריינלס, הלפלס, הופלס! דו יו וואנט מי טו סנד יו באק טו וור יו וור?! אן אינפלוי, אין גרינלנד????!!!!" עוד סרט מצחיק ברמות על - ג'מייקה מתחת לאפס. בסרט הזה אי אפשר לנשום לשנייה אחת מרוב צחוק. הרי לכם ציטוט נבחר: "סנקה, אר יו דד?" "יא מן!" "יו קרוד גוו פי נוו..." "טו לייט מן!"
אנחנו פשוט נקרענו כשראינו את זה! זה הסרט הכי מצחיק שראיתי! סדרות שהתמכרתי אליהן (אבל רק חדשות, כי אני מכורה למלא!)- "גברתי הנשיא", "האנטומיה של גריי", העונה ה-2 של "עקרות בית נואשות"... יש מלא דברים ביס.... הפורומים שאני נמצאת בהם- בנות, ילדים להורים פרודים, מוניקה סקס, גלעד שגב, אופנה ו...זה. חייבת ללכת.

L U Z I A

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

"my name is inigo montoya, you killed my father- prepare to die!"

mmmbam

New member
יפה אמרת../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

וזה לא מצחיק, זה מאוד רציני

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifוואי שמעתי כ"כ הרבה זמן

כ"כ הרבה דברים טובים על "הנסיכה הקסומה"- ואז כשראיתי את זה כ"כ התאכזבתי!! זה גם כ"כ לא עניין אותי שהפסקתי באמצע

mmmbam

New member
../images/Emo2.gifאיך???!!!!../images/Emo71.gif

אני רואה את הסרט לפחות פעמיים בשבוע. אני יודעת כל מילה שם בעל פה. אני פשוט מכורה.

טוב. המלצות

סרטים!
: עידן הקרח2- אהבתי. ללא ספק. רוצו לראות! פשוט מדהים ומצחיק. התפוצצתי מצחוק ונהניתי מכל רגע. ג'ונגל סיטי- נחמד. לא יותר. ספרים!
: -נערות החלום האמריקני/מג קאבוט/260 עמודים- מומלץ ביותר. מרתק. מאוד מרתק. טלוויזיה
: -ערוץ יס סטארס: האנטומייה של גריי סקראבס איך פגשתי את אמא טירוף בבית השרדות -ערוץ יס+: עקרות בית נואשות קוראים לי ארל סטרדיי נייט לייב -ערוץ יס30: פרויקט מסלול -ערוץ 2: חברים!

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifחשבתי לראות את ג'ונגל סיטי

זה בסגנון של מדגסקר? על מה זה? ת'אמת לא יודעת למה אבל זה נשמע קצת סרט לילדים...

למעלה