אתה מתכוון ל11:30? כי אם כן, זה באמת ממש יפה
ע עורוס New member 3/7/06 #22 ../images/Emo207.gif../images/Emo97.gif שמעתי עכשיו את "בגידה" כמה פעמים, והגעתי למסקנה שזה פשוט שיר מעולההה!!!! יש סיכוי טוב שזה הלהיט הישראלי של הקיץ ותזכרו מי אמר לכם את זה ראשון!!
../images/Emo207.gif../images/Emo97.gif שמעתי עכשיו את "בגידה" כמה פעמים, והגעתי למסקנה שזה פשוט שיר מעולההה!!!! יש סיכוי טוב שזה הלהיט הישראלי של הקיץ ותזכרו מי אמר לכם את זה ראשון!!
L limors2 Active member 3/7/06 #38 ../images/Emo32.gif../images/Emo54.gif משעמם לי מה שלא קשור לפורום- לכאן!
ע עורוס New member 3/7/06 #47 ברור! תביאי! ../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif פופקורן+קולה=התגלות אלוהית
ג גינגימניה New member 3/7/06 #56 אני אתפוס איזשהו יום ואני אנסה להתקשר לגלגל''צ ולהציע לשדרנים לבוא..או שאנחונ נביא אותם
L limors2 Active member 3/7/06 #58 הזמנתי../images/Emo4.gif היא לא רוצה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif וגם את ליטל מינקין/נועה, ושלחתי מייל לקוואמי ולפריצקר שלא ענו בכלל
הזמנתי../images/Emo4.gif היא לא רוצה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif וגם את ליטל מינקין/נועה, ושלחתי מייל לקוואמי ולפריצקר שלא ענו בכלל