limors2

Active member
לי יהיה יותר גרוע אולי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

מעיר לישוב קטן ומגעיל
ואחרי שגרתי כל החיים בעיר, לורוצה לגור בחור

Gal isr

New member
אז עכשיו אנחנו שכנים עוד יותר ../images/Emo3.gif

שלום לך, וברוכה הבאה

limors2

Active member
../images/Emo45.gif! לכי לבקר אותו!../images/Emo54.gif

אולי הוא יתן לך אוכל בחינם

Gal isr

New member
lol, כן כן, ולך אני עוד מחכה כן?

מאיפה את בארץ בכלל אם מותר לשאול?

ori239

New member
חחח

כמה בדיחות בהודעה אחת: גם אתם אוהבים את בריטני?
לא, קודם שהיא תאהב את עצמה.. הבחורה כל היום בדאון, בולעת כדורים, והכל בגלל שרבה עם בעלה והפפראצ'ים כבר לא רודפים אחריה יותר.. היא צריכה להתנשק עם מדונה כדי שידברו עליה.. נפתחה קומונה למלכת הפופ הבלתי מעורערת -בריטני ספירס
בריטני מלכת הפופ? פעם קודמת שבדקתי, מלכת הפופ הייתה מדונה, אפשר להתווכח גם על קיילי, אבל בריטני? אתם מוזמנים להכנס ולהתעדכן בחייה האישיים של בריטני,בקריירה המוזיקלית שלה ובכל מה שרק תרצו
זה בדיוק מה שהיה חסר לנו בחיים, החיים של בריטני..

ori239

New member
לא מופע סטנד אפ

הבחורה דיברה יותר מדי שטויות.. העלתה לי גיחוך קל

../images/Emo104.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo101.gif

ביום ראשון הקרוב, ה-23.7.06, בשעה 11:00, יתארח LIVE בבלוגTV בפורום הריון ולידה - ייעוץ מקצועי, ד"ר גיא גוטמן, רופא מומחה במיילדות וגינקולוגיה מבית החולים "ליס" ליולדות, ויענה לשאלות הגולשות בנושאי הריון ולידה. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=548&msgid=82313753 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

ran100hii1

New member
הזמנה לקבוצות מיקוד-כדאי!!!

שלום שמי רן ואני עובד בחברת market watch זוהי חברה של קבוצות מיקוד אשר מזמנת אנשים לקבוצות מיקוד/דיון למשך שעה וחצי תמורת תלושים או צ'ק של 120 ש"ח כל מי שמעוניין גברים ונשים מגיל 15-55 ועיסוקיהם הוא- סטודנטים, מורים, אקדמאים, כלכלנים, רואה חשבון, עו"ד, רופאים,גרפיקאים, אדריכל, סוכן מכירות אקדמאי וכדומה בעיקר אקדמאים ולפעמים יש גם קבוצות שלא חייבים רק אקדמאיים אלא שאר המקצועות שיש כיום-הנהלת חשבונות, שומרים וכו' (כמובן שגילאי 15-20 העיסוקים לא תקפים לגביה( כל מי שמעוניין למשך שעה וחצי 120 ש"ח במתחם הבורסה בר"ג מוזמן בכיף להשאיר טלפון ושם, גיל ועיסוק או להתקשר אליי איש קשר- רן 052-3524155 או להשאיר לי email [email protected] תודה לכם ושיהיה סוף שבוע שקט

למעלה