tkuihehr

New member
כןןןן!!!! אין כמו בבית!

השבוע <שוב אני גולש ומדבר לעצמי> הייתי ביוון עם חברים, בקוס, טיול שחרור כזה מביצפר, היה כיף בטירוווווף, בחיים לא נהניתי ככה, ובכל זאת ,למרות הכל, התגעגעתי הביתה, ונורא נורא שמחתי לחזור, למרות הפיצוצים ברקע... אני אומנם מצטט ילדה אחת עם נעליים אדומות שגרה בטקסס, אבל זה נכון גם לגבי: "אין כמו הבית"

tkuihehr

New member
אוקיי, משחק חדש:

שימו לב לזה, אני גם ככה במחשב, אז אני לוקח את האתר הנפלא הינגי ולוקח את כל השירים של השעה החולפת, מהם אני אבחר את השיר או שניים הכי טובים, ואת השיר או שניים הכי גרועים. אשמח אם תעשו כמוני ותבחרו את הטובים והרעים שלכם...

tkuihehr

New member
../images/Emo41.gif בין 4 ל5

אוטונומי עם נעמי רביע בין ארבע לחמש טוב, אז התחלתי קצת אחרי 4, אז מה, אז חלקית שעה: 17:00 Maybe We Can All Be... שאנן סטריט 16:57 עונות אביב גפן 16:53 יש לך שמש גלי עטרי Ain't No Other Man Christina Aguilera 16:50 16:47 רק היום להקת הגבעות Mas Que Nada Sergio Mendes Ft. The Black Eyed Peas 16:43 Voulez-Vous Voulez-Vous Abba 16:39 Hung Up Madonna 16:35 16:31 אין מקום אחר משינה 16:27 גיבור גדול סי היימן They Jem 16:23 החל מאח"כ זה יהיה מלא...

yhaa hi

New member
ובסוף אוטונומי (בשש)כל אחד כותב

את השניים הטובים והרעים שלו?

tkuihehr

New member
../images/Emo26.gif מה אני אהבתי בין 4 ל5

17:00 Maybe We Can All Be... שאנן סטריט
- מאיפה השיר הזה מתקשר? 16:57 עונות אביב גפן
- תמיד אהבתי את השיר הזה, וכל פעם הוא שווה מחדש 16:53 יש לך שמש גלי עטרי
- אחלה שיר גם, Ain't No Other Man Christina Aguilera 16:50
- אוהב אותו 16:47 רק היום להקת הגבעות
דווקא זה השיר הטוב של השעה, מסקנה: שעה בינונית Mas Que Nada Sergio Mendes Ft. The Black Eyed Peas 16:43 Voulez-Vous
חביב ביותר Voulez-Vous Abba 16:39
מה זה<? Hung Up Madonna 16:35
לא נפתרים ממדונה!! 16:31 אין מקום אחר משינה
הגרסת הופעה הכי טובה שהיתה כאן כבר המון שנים 16:27 גיבור גדול סי היימן
מה נזכרתם בה עכשיו ? They Jem 16:23
אהבתי פעם, היום פחות, זכור לי כמאוס...

tkuihehr

New member
טוב הגזמתי <זה מהשיעמום>

הטוב: רק היום - להקת הגבעות הרע: גיבור גדול - סי היימן וזהו, אם בא לכם תעשו ככה, נוכל לדבר על זה

tkuihehr

New member
../images/Emo41.gif בין 5 ל6

למרות שהשעה הקודמת לא כזה הצליחה, אני אמשיך!!!!!! אוטונומי עם נעמי רביע The Boxer Simon And Garfunkel 17:55 17:52 בסוף של יום פורטיסחרוף Hero Chad Kroeger 17:49 17:45 כשאתה כאן נינט טייב First We Take Manhattan Jennifer Warnes 17:41 Millennium Robbie Williams 17:37 17:33 יה מוש בן ארי People Are People Depeche Mode 17:29 Teenage Dirtbag Wheatus 17:25 17:22 שמלה אדומה מופע הארנבות של דוקטור קספר Maneater Nelly Furtado 17:19 17:15 מרי לנצח - עברי לידר Belive - Cher 17:11 Dani California - Red Hot Chili Peppers 17:06 17:03 פרחים בקנה - להקת חיל התותחנים ולדעתי השעה השניה היתה טובה יותר: |
| הטוב: שמלה אדומה מופע הארנבות של דוקטור קספר The Boxer Simon And Garfunkel מרי לנצח - עברי לידר |
| הרע: כשאתה כאן נינט טייב , יסלחו לי חובבי הנינט, אבל לא אהבתי Teenage Dirtbag Wheatus בסוף של יום פורטיסחרוף- נמאס סופית נמאס מה דעתכם על השעה החולפת??!?

yhaa hi

New member
זה שלי! למרות ששמעתי רק עד נינט

red hot-dani california
פרחים בקנה-להקת חיל התותחנים
cher-belive
מרי לנצח-עברי לידר
nelly furtado-maneater
בשמלה אדומה-מופע הארנבות של דוקטור קספר
wheatus-teenage dirbay
depeche mode-people are people
יה-מוש בן ארי
robbie willams-millenium
jennife warnes-first we....(זה שם ארוך)
כשאתה כאן-נינט טייב

tkuihehr

New member
../images/Emo41.gifובין 6 ל7

אני אמשיך כי א. אני פה. ב. בקרוב כולכם תהיו פה: רגוע עם לילך ברנע Never Tear Us Apart Inxs 18:57 18:53 קיץ- איה כורם What's Up - 4 Non Blondes 18:44 18:39 משהו ממני - הראל סקעת My Girl - The Temptations 18:36 18:33 אין עוד יום - רון שובל That I Would Be Good - Alanis Morissette 18:26 18:23 קול קורא לנדוד - דויד ברוזה ויעל לוי Where'd You Go - Fort Minor 18:19 Underwater Love - Smoke City 18:15 18:13 מאיה - שלום חנוך 18:10 את מי את משקה דמעות - סיוון שביט Under The Bridge - Red Hot Chili Peppers 18:05 ואצלי:
הטוב: Under The Bridge - Red Hot Chili Peppers B-{ הרע:Underwater Love - Smoke City ואצלכם:??:

tkuihehr

New member
../images/Emo41.gif בין 7 ל8

טוב, אחרון, עכשיו אמור להיות סינגלס [יהיה ,נכון?], ואז הפורום יהיה שוקק ומלא, ואז לא ישעמם לי... ובינתיים: נעים עם לילך ברנע, השעה השניה: 19:55 בלי לומר מילה - מטרופולין Sing It To You Lavinia Jones 19:52 19:48 תגידי לי את - שי גבסו Jealous Guy- Ferry Bryan And Roxy Music 19:45 19:42 אם אלה החיים - קרן פלס 19:40 שוב הינגיס לא כתב: ביקוז אוף יו -קלי קלארקסון 19:35 שער רחמים - אביתר בנאי [למרות שלדעתי זה מאיר בנאי, אבל ככה כתב הינגיס] Hide And Seek - Howard Jones 19:29 19:21 חושב עליה - עידן יניב וליאור דטאוקר Michel - Anouk 19:16 19:12 שיר אהובת הספן - ריטה First Day Of My Life - Bright Eyes 19:09 19:04 מעביר דף - נורית גלרון אני אהבתי בשעה הזאת: הטוב: שיר אהובת הספן - ריטה הרע: מעביר דף - נורית גלרון מה אתם אהבתם::??

limors2

Active member
לא שמעתי....../images/Emo54.gif

ראיתי מישהו לרוץ איתו. וואו.

tkuihehr

New member
על הסרט או על השעות?

וייפתח שרשור סינגלס?? הדר נורא מצחיקה

limors2

Active member
על הסרט../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

שרשור סינגלס יש כל יום

tkuihehr

New member
לא ידעתי בכלל אם יהיה סינגלס

פעם אחרונה ששמעתי סינגלס הוא בוטל ב12/7 וב13/7, והמצב לא כלכך השתנה מאז, אז את יודעת, חששתי....

למעלה