ז-ב-ל חחח יההה איזה כיף לך גם משיגה חתיכים ו גם הופעה של ט"ה.. את עם מזל
C crazysapir New member 24/7/07 #23 ז-ב-ל חחח יההה איזה כיף לך גם משיגה חתיכים ו גם הופעה של ט"ה.. את עם מזל
ד דורין 245 מה אחרי New member 25/7/07 #26 ../images/Emo220.gifחתיכיםXD זה יהיה שיא הבושות!!! אבל הוא לא יאהב אותי אני מכוערת ולפי התיאורים שלה הוא סקס!!
../images/Emo220.gifחתיכיםXD זה יהיה שיא הבושות!!! אבל הוא לא יאהב אותי אני מכוערת ולפי התיאורים שלה הוא סקס!!
C crazysapir New member 25/7/07 #29 את???.XDDDDDD את?את מכוערת?XDDDDDDD פחחחחחחחח את פאקינג יפה שהוא יזיל ריר
D dirty look New member 25/7/07 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש לו אח במקרה?
ד דורין 245 מה אחרי New member 25/7/07 #48 ../images/Emo220.gifת'אמת? אין לי שמץ!! רק היום גיליתי שהוא קיים!(הוא מהמשפחה של בעלה ניראה לי..כי היא לא ניראה לי גרמניה.הוא גמרני) אני אשאלP: זה יהיה טוב! כי אז תהיה זכות בחירה!! וגמאת כוסית
../images/Emo220.gifת'אמת? אין לי שמץ!! רק היום גיליתי שהוא קיים!(הוא מהמשפחה של בעלה ניראה לי..כי היא לא ניראה לי גרמניה.הוא גמרני) אני אשאלP: זה יהיה טוב! כי אז תהיה זכות בחירה!! וגמאת כוסית
ד דורין 245 מה אחרי New member 26/7/07 #86 ../images/Emo220.gifאין לי שמץ..אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו!! אמא לא מספרת כלום.. או שהיא לא מספרת? אין לך שמץXD
../images/Emo220.gifאין לי שמץ..אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו!! אמא לא מספרת כלום.. או שהיא לא מספרת? אין לך שמץXD
ד דורין 245 מה אחרי New member 25/7/07 #47 ../images/Emo220.gifתראו מי מדברת!!!!!!!!11 ספיר המשוגעת! XDD שמעי.הוא ניראה לי יכול להשיג כל אחת....(אותך^^את סקסיתP::ממש כמו רוב הבנות כאן!!!!!!)
../images/Emo220.gifתראו מי מדברת!!!!!!!!11 ספיר המשוגעת! XDD שמעי.הוא ניראה לי יכול להשיג כל אחת....(אותך^^את סקסיתP::ממש כמו רוב הבנות כאן!!!!!!)
C crazysapir New member 25/7/07 #55 XDD כפרעלייך../images/Emo24.gifומצטערת שאני לא עונה במסן כי אני נכנסתי רק להוסיף מישהו ולא היה לי ראש למסן.. .
XDD כפרעלייך../images/Emo24.gifומצטערת שאני לא עונה במסן כי אני נכנסתי רק להוסיף מישהו ולא היה לי ראש למסן.. .
ד דורין 245 מה אחרי New member 25/7/07 #58 ../images/Emo220.gifאוקי יש לי משהו לספר לך.. תשלחי לי הודעה לפאלפון שאת קמהP שלחתי לך את זה גם לפלאפוןP:
../images/Emo220.gifאוקי יש לי משהו לספר לך.. תשלחי לי הודעה לפאלפון שאת קמהP שלחתי לך את זה גם לפלאפוןP:
3 3has3 New member 25/7/07 #73 ../images/Emo69.gif יא דורין , פתאום את מגלה הוא מחוצקן ומסריח D: את מביאה לי אותו? XDD
ד דורין 245 מה אחרי New member 26/7/07 #87 ../images/Emo220.gifבחיים לא!! מסיבה נורא פשוטה.. אם יהיה לי חבר מגרמניה. אז כל הזמן אני אעשה לאמא רגושת אשם שאני מתגעגעת אליו נורא נורא נורא. ואז אטוס אליוP:
../images/Emo220.gifבחיים לא!! מסיבה נורא פשוטה.. אם יהיה לי חבר מגרמניה. אז כל הזמן אני אעשה לאמא רגושת אשם שאני מתגעגעת אליו נורא נורא נורא. ואז אטוס אליוP:
W won the game New member 24/7/07 #18 אומגד שחף../images/Emo12.gif 17646 פורומים אתה כבר מנהל!!../images/Emo3.gif