הרדמנו את ה
ה שלנו

../images/Emo32.gif../images/Emo7.gifהרדמנו את ה../images/Emo107.gifה שלנו

היא כבר הייתה זקנה וחולה אבל עצוב לי,היא כבר הרבה שנים מלווה אותי.

משוש30

New member
אוי זה נורא ../images/Emo10.gif

משתתפת בצערכם לפחות היה ביכולתכם להפחית מסבלה ולהיות איתה עד הסוף

../images/Emo7.gif

אין לי
, ומעולם לא היה, אבל אני יודעת שכשהכלב מת זה כואב כאילו הי זה קרוב משפחה אנושי. ואיך הילדים מתמודדים (יותר רלוונטי לגביי איתן, מן הסתם)? שולחת
מנחם.

odeia

New member
מאוד עצוב להפרד מחיית המחמד היא חלק

מהמשפחה וזה עצוב.

ילדונט

New member
../images/Emo24.gif ניחומים משלושתינו

אבל זה באמת היה הדבר הטוב ביותר עבורה במצב שבו היא היתה.

אריאלה22

New member
בדיוק לפני שנה הלכנו להרדים את

הכלבה שלנו שליוותה אותנו 13 שנה, והיא (למזלי?!) נפטרה כשעה לפני כן. אני כל כך מבינה אותך... לי עזר לעשות לה טקס פרידה ואפילו הדלקתי נר נשמה, ואפילו שנה אחרי - אני עדיין חולמת עליה. זה לא קל ואין איך לנחם.

קצת פרטים,ומה עם איתן...

קראו לה אגי,והיא הייתה לברדורית גזעית שקבלתי מתנה מחברה,היא הייתה איתי תשע שנים,קיבלתי אותה בת שלוש ומשהו,במרץ היא הייתה בת 12,גידול רציני על האף והפה הפריע לה לנשום ולאכול,(וגם להתמודד עם זבובים,פרעושים,ושאר גירודים) איתן נסע עם בעלי לוטרינר,חשבנו שנשאיר אותה שם ונוריד אותו בגן,בגלל סיבות שונות,כבר לא היה טעם להוריד אותו בגן עד שהיא הורדמה,אז בעלי הסביר לו שהיא חולה מאוד,וזקנה,ושהיא תירדם ותהיה עם "קדוש" (ככה אנחנו קוראים לאלוהים). נראה שהוא הבין.

עמית@

New member
כואב ../images/Emo10.gif

אני זוכרת את ההרדמה של הכלבה שלנו כחווית ילדות קשה מאוד.
לכולכם.

עינבלית

New member
כל כך עצוב../images/Emo24.gif

זוכרת את כל הפעמים בהן בכיתי בגלל כלבי שהורדם. הייתי בת 5 וחצי בפעם הראשונה. (היו לי הרבה כלבים). שולחת חיבוקים לכם ו
לזכר אגי.

מעיןבר

New member
עצוב נורא ../images/Emo24.gif

יש לנו שתיים חמודות, אחיותיה הבוגרות של אדוה אני מאוד מאוד אוהבת אותן יודעת שאם יקרה להן משהו אני אהיה מאוד עצובה.

אור67

New member
אוי טלי../images/Emo7.gifאני מצטערת לשמוע.

חיבוקים למשפחה שלך מהמשפחה שלי.

למעלה