הרדמנו את ה
ה שלנו

אמברון

New member
כל כך עצוב ../images/Emo7.gif

שולחת לך
גדול לעידוד... כמי שמגדלת כלב וחתול בוגרים (שהולכים ומזדקנים...), אני מבינה ומזדהה עם הכאב שלכם. זה אובדן של ממש. הרי היא היתה חלק מהמשפחה. זה מן הסתם לא יכול לנחם, אבל עשית איתה חסד... עוד
גדול

wieci

New member
זה כ"כ עצוב שחלק מהמשפחה חסר

אני ממש מבינה אותך
. אני זוכרת כשהרדמנו את הכלב שלי (היה בן 17) לא הפסקתי לבכות ימים. קבלי הרבה
ים וחיזוקים לך ולילדים.

yaelia

New member
הצטערתי לשמוע../images/Emo24.gif

בעלי חיים הם היצורים היחידים שאוהבים אונו נטו, בלי לבקש מאום בתמורה. וכך גם אנחנו באהבתינו כלפיהם. היתה לי
מדהימה במשל 16 שנה שמתה, עד היום אני מתגעגעת אליה כמו אל חברה אהובה. אני שמחה שלקחנו חתולים אחרים, לא כתחליף, אלא בשביל להרגיש את הרגשות האלה שוב.

אדר שלי

New member
משתתפת בצערכם. מאוד מבינה../images/Emo107.gif

גם אצלנו הכלב הוא חלק בלתי נפרד מהמשפחה. זה אובדן מאוד קשה. אולי כלבתך תפגוש את רודמן שלי (הכלב הקודם, נדרס בדמי ימיו) אי שם בשדות הבונזו הנצחיים...

באמת עצוב.../images/Emo10.gif

אבל אולי זה קצת מנחם שעשיתם את זה לטובת הכלבה שרק סבלה. אני חושבת שהגיע הזמן לחפש גורונת מתוקה שתמלא שוב את חייכם

קובולט

New member
שולחת../images/Emo24.gifים ומזדהה

זה כל כך קשה להיפרד....הבעיה בבעלי חיים שהם חיים פחות מאיתנו....והם אהובים מאוד. תהי חזקה

julie28

New member
גם לי היה כלב מאז שהייתי בת 9

ועד גיל 22 במשך 14 שנים הוא היה החבר הכי טוב שהיה לי - הקשיב לי תמיד ותמיד!!!!!! היה שמח לראות אותי .... אין לזה תחליף אפילו כלב אחר אינו עוזר...והלב!!!! לא נותן אפילו אחרי 6 שנים... אנחנו גם הרדמנו אותו, אחרי הסכמה משותפת של המשפחה, עשינו לו קבר שיהיה לאן ללכת...עם השנים הקבר נעלם בין הקוצים ואנחנו השלמנו עם האובדן...מאז נולדו שתי אחייניות במשפחה ועוד 4 חודשים אחיינית שלישית... וגם אני מצאתי לי את החבר הכי טוב שלי....הכלב הלך והבן זוג הגיע.

למעלה