AdAmD1

New member
../images/Emo121.gifשאדוראן שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

איזה כיף זהההההההההההההה הכי כיף סנייפר
14ח

חחחח שמע קטע.........

שיחקתי כזה קוסם שהיה מטורף לגמרי אז ברחנו מבניין של תאגיד האריס אז בא מסוק, גם באים חיילים מקדימה ומאחורה ויש אזרחים אז אני יורה קדימה רימון עם מטול רימונים מוריד אזרחים והכל ואז הקטע הטוב, אני מתחיל לירות על המסוק על הפרופלו הקטן מאחורה אז זה נהרס מתרסק לקומה שבה מייצרים נשק בום בום בום הבניין קורס!!! אחר כך אנחנו חוזרים לדירת מפגש ויש עוצר והצבא יצא נגדנו אז נגמר הסשיין שהבניין שלנו מתמוטט הצידה והוא מוקף במלא חיילים חחחחח היה מצחיק! והקבוצה הזו מעולם לא נראתה שוב XDDDD וואי איך בא לי..........בא לי הרפתקאה טובה.............

AdAmD1

New member
../images/Emo121.gifחח לי היה משו דומה..

היינו באיזה משימה פעם שצריך לכנוב איזה צ'יפים שאמורים להיות קיימים מאיזה תאגיד שאיתם אפשר להכניס בלי סוף קיברות (רק לא השתמשנו בהם בסןף בעבעבע). לפני שנכנסנו לבניין ראינו מישו שזורק אבנים על חלון והחלון התפוצץ :| אז איזה ילד גאון לקח את המיניגאן שלו וחורר את כל החלונות (כדי שלא ישימו לב לזה שאנחנו היינו שם).. אז ברחנו לתעלות ביוב של הבניין (בלי שהוא ידע כי הוא עושה הסחה טוב
) ויצאו עליו 6 אנשים עם תותח סער עצום :| שאנחנו היינו באחת הקומות ראיתי אותו תלוי על איזה מטרה כזאת וכל האנשים תמאמנים ביריות ברגליים ככה שהוא לא מת אז אני עזרתי לו והרגתי אותו.עם הסנייפר חח כל השאר פחות מעניין חח אה עוד משו..היה איזה טמבל אחד שהשתמש בתותח סער בתוך בקתה קטנה שהיינו. הוא העיף אותה לשמיים האידיוט -.-' זה היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

TheDiablo

New member
אני בעסק 4 שנים ../images/Emo72.gif

ויש קוביה של שלוש ואם אתה רוצה תמונה שלה אני אצלם כשאני חוזר. היא קוביה משולשת אז STFU.

618•1

New member
אין קוביה של 3 יוני.

הקוביה של ארבע משולשת, אבל זה לא אומר שהיא של 3. היא בצורת פירמידה.

Ultra Spidey

New member
עשיתי תוכנה של קוביות

של קוביות מ1d2 ל1dn כשn הוא ערך שהמשתמש מזין... אבל היא נגנזה בשרת של בית הספר מהסיבה הפשוטה שהיא לא הייתה יפה מספיק. פאק, כל מה ששמרתי בבית הספר עד עכשיו ילך קאפוט...

Ultra Spidey

New member
../images/Emo41.gifקוביות או לא להיות../images/Emo41.gif

סיימתי את התוכנה של הקוביות בעזרתו האדירה והאדיבה של אביתר כרגיל, שנו לEXE. אני מקווה שהתוכנה מספיק מובנת.

TheDiablo

New member
:-O תפסנו את טימון על חם!!!!../images/Emo72.gif

מה שהוא עושה עם פומבה בסרטים... אחרי הצילומים הוא לא שולט על עצמו... תמונה שווה אלף מילים..

למעלה