LMAO אמג

LeAnnDylan

Well-known member
תעלי אותו לאנשהו

את צריכה לעשות העתק כשאייקון נמצא באיזשהו עמוד אינטרנט. אפילו תעלי אותו לתפוז בתוך הודעה ואז תעשי הצג אייקון (לא יודעת איך עושים את זה בדפדפן שהוא לא פיירפוקס) או שתעשי העתק לאייקון ואז תדביקי אותו לתיבת התוכן (אז זה יפתח לך חלון נוסף שאליו תצטרכי להדביק את האייקון, תדביקי לשם ותעשי אישור)

limors2

Active member
פפפ.

זה הצליח, ואז תפוז עשו לי הודעת שגיאה
אמשיך לעשות ניסויים. תודה!

limors2

Active member
תודה.

עבד לי, אבל האייקון היה גדול מדי והוא נחתך. אאלץ למצוא לו תחליף יותר טוב. ועכשיו אפסיק להציף לך את הפורום ב
שלי

LeAnnDylan

Well-known member
מזה לא |חומה|

היית מתה שיהיו לך אייקונים כמו שלי |הא|

LeAnnDylan

Well-known member
בכלל לא ראיתי שיש לך אייקונים ../images/Emo12.gif

|הולכת לראות|

LeAnnDylan

Well-known member
שבוע טוב כולם!

אני רעבה וכיוון שהמקרר מלא במלא דברים שאין לי מושג מה הם פניתי בצר לי לשני המוצרים היחידים שאני מכירה ולא השתמשתי בהם מאז בית הספר היסודי- חמאת בוטנים וקונפיטורת אפרסקים ופטל. אני מתביישת להודות שזה דווקא ממש מוצלח...

Guncrazy

New member
או... שאת ממש רעבה..../images/Emo3.gif

כאילו חמאת בוטנים וריבה זה בסדר אבל קונפיטורת פטל ואפרסק? שלום היי סוסייטי. תאכלי ריבת תות שמגיעה בקנקנים של הצבא. מה את חשה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו זה ממש טעים איזה אמא אחת מהגן הביאה לי את זה וזה שוכב במקרר איזה 3 חודשים כבר אז אמרתי וואי נוט

וואי נוט?

אני יכולה לחשוב על מיליון סיבות למה לא. השאלה האמיתית היא למה פאקינג כן?!! פיספסת את הקטע של "יושב במקרר 3 חודשים???"

West Doll

New member
נו בטח זה מהדברים האלו שיש להם תוקף של

שלושים שנה כי אפחד לא באמת נוגע בהם

West Doll

New member
כאילו, אבל ריבת תות../images/Emo69.gif

לא הטעמים המוזרים שהפלצת שם למעלה.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שהיא ממש טעימה

היא גם איכותית. זו קונפיטורה של הגרמנים. הנאצים האלה יודעים להכין ריבה

LeAnnDylan

Well-known member
טוב יש לי ווידוי קטן

אני יודעת שגרמתי לכולם להאמין שאני מאוהבת בחן אבל זה היה רק סיפור כיסוי. אני בעצם מאוהבת ברווית. בכל ליבי מכיתה ג' בערך כשהיא ישבה מאחורי בשיעור מדעים וזרקה עליי מחקים כי היא רצתה שאני אעביר לה את המחברת עם שיעורי הבית כי היא הייתה סתומה מידי מכדי להכין אותם בעצמה... אז בקיצור רווית, רק רציתי שתדעי שאני מתעליך! הרבה יותר משאני אוהבת את חן. ואז מה אם קניתי לה איזה משחק ליים לגיטר הירו באיזה 8000 שקל. ... זה רק בגלל שאני מנצלת אותה ואת החדר הממוזג שלה. את אהבת חיי האמיתית...

למעלה