Lying is the Most Fun..blabla

Xx Moriko xX

New member
שלא תביני לא נכון...

אני אוהבת אותם;; זה פשוט נהיה כזו סטיגמה כ"כ טיפשית. ציניות את יודעת ..

CitizenErased

New member
אההה מניקס!!

טאו!! "120 דקות אוהבים את המניק סטריט פריצ'רס" עכשיו בMTV2!! ואת לא מחוברת!! אהההה!! בדיוק היה you stole the sun from my heart

t a o t a o

New member
אהההההההההההההההההההה

מזל שלא הייתי מחוברת, הייתי מתבאסת שאני לא יכולה לראות כי אני לא בבית. לא חשוב, נארגן לנו מרתון מניקס אלטרנטיבי ביוטיוב.

Rose131

New member
וגםוגם יש לי שבוע לניהול!!!!!!!11

אני מרגישה בעלת כוח
כיפליD::

M a a y a n K

New member
לא סתם בעלת כח...

INVINCIBLE!!!!! מוהאהאהאהאה (בצחוק מרושע...תנסו לדמיין)

CitizenErased

New member
קניות../images/Emo6.gifחולצות של להקות וכאלה..

נו אז אחרי שכולם בפורום MCR התלהבו לי, אני וRotem fa (שלא נראה לי כותבת כאן אבל שיהיה) הלכנו לשוק הכרמל ואז לסנטר... בשוק הכרמל קניתי חולצה של לד זפלין
ורותם קנתה חולצות של MCR, דה יוזד וAC/DC (לאח שלה
) ואז הלכנו לUFO בסנטר ו... הגיעו אליהם החולצות של מיוז
יאיי! חח על השניה שנכנסנו המוכר אמר לי "יש לי משהו בשבילך", הוא יודע כמה חיכיתי.. למה הוא לא התקשר להודיע לי אין לי מושג
בכל מקרה, קניתי את 2 סוגי החולצות של מיוז שהם הביאו (אחת מהסיבוב הופעות האמריקאי הקודם - WTF?! ואחת של אבסולושן), רותם קנתה עוד חולצה של MCR.. ואז כמובן טחנתי כמה סיכות (רדיוהד!! .. בין היתר) ואז חזרנו הביתה מרוששות אך מאושרות.

שחאדה

New member
הסרטונים האלה צולמו

בתחרות גביע אשדוד שאורגנה בסוף השבוע 16+17-3-07 במתנ"ס י"ג ר"ח קק"ל 90 והשתתפו 60 מתאגרפים מ 19 אגודות בארץ כולל מועדון האגרוף של מכבי אשדוד בהדרכת מיכאל תרכתנברג 0542024959 .לרשותך ד"ר ויליאם שחאדה מנכ"ל האיגוד

SALEM בהופעה 28.3.07 חופש פסח=

בואו להיות חלק מהרליס החדש של סלאם בהופעה חגיגית רגע לפני צאת האלבום החדש. יום רביעי 28.3.07 שעת פתיחה 22:00 חופש פסח. מועדון הבארבי קיבוץ גלויות 52 ת"א. בפלייר יש את כל הפרטים הסעות, מכירה מוקדמת..... בנוסף חזרה מצולמת של SALEM ב Ynet.

Luna Sphere

New member
גאדדדד היה כזה פאקינג אייס

חזרתי עכשיו מההפנינג בת"א ולצערי הייתי שם ממש ממש מעט זמן כי הייתי צריכה להספיק לרכבת האחרונה... היה כ"כ כייף.. אוף אני אוהבת אנגלים ואני אוהבת את אנגליה

eliadat

New member
רוצים את דרים תיאטר בישראל?

זאת. בעמוד המייספייס הרשמי של הלהקה מופיע הדבר הזה. http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&f riendID=160722150&blogID=244061576&MyToken=c908d7b3- a71f-4323-8e0e-14aedb825a2c אולי זאת לא להקת MTV2, אבל אני מאמין שרובכים מכירים ואוהבים
.. בטח רובכם מכירים את האתר הזה של דרישות להקות להופיע בישראל וזה.. אבל הפעם יכול להיות שזה כן יכול להשפיע.. זה בא מחברת התקליטים של הלהקה, אז אם יראו שיש ביקוש לDT בישראל, אז אולי..
כל מה שצריך לעשות זה לעשות רישום קצר, לדרוש ולהשפיע בכתובת הבאה...
http://eventful.com/demand/D0-001-000149879-7

Rose131

New member
אם זאת לא להקת MTV2,

למה לפתוח על זה הודעה חדשה בפורום?

למעלה