O:

3has3

New member
../images/Emo112.gif למה רק ב-3.1? D:

חחח טוב לדעת שיהיו ועידות בהן אני בעיקר אשב ואחרוש ומידי פעם אוסיף מילה ;;

../images/Emo41.gif כתבה על פאניק D:../images/Emo41.gif

אז ככה... בראש 1 יש מדור שנקרא "לא רק פופ" שם היה כתוב.... "מה המשמעות של ההודעה המסתורית שמופיעה באתר הרישמי של פאניק! אט דה דיסקו? האם משחק המילים המוזר, בסיגנון "גלגל המזל"הוא רמז לקראת האלבום החדש של הלהקה , שייצא בחודש מרץ, או לפחות קשור לסינגל הראשון? כנראה שכן, אבל אף אחד לא מוכן לגלות לנו במה בדיוק מדובר.נציג מטעם חברת התקליטים של פאניק! רק הסכים לומר ש'זה פאזל בשביל המאריצים' אתם מןזמנים לפצח את הפאזל בכתובת www.panicatthedisco.co " שמעו!! כתוב שם 1:1:08 זה נראה לי תאריך!! אולי בתאריך הזה הם יוציאו סינגל או משהו.. ובפאזל אם אתם שמים את העכבר על החלקים המודגשים יותר יש שיר.. לא מוכר.. אולי זה מהאלבום החדש.. צריך לבדוק גם מחר.. נראה לי שכל יום הם מוסיפים קטע מהשיר חדש ..ובסוף יהיה לנו את השיר במלואו!!!!! דמו לשיר או קטע מהשיר!!!!!!!!! נראה לי שנקבל את כל השיר ב1.1.08 נקווה D:

BrsJ

New member
זה לא כזה שהם מודיעים שהם חוזרים?

כי ברנדון אומר שם oh how it's been so long, were so sorry we've been gone נכון?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifגם אני חושבת שזה ככה

איזה חמודייםםםם הם מודיעים על החזרה שלהם בשיררר
והם מתנצלים על זה שהם הלכו

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifעוד משהו שנזכרתי בו עכשיו...

הם אמורים להדגיש עוד חלקים בפאזל?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאם לא הבנת-

אז תיכנסי לאתר שלהם [http://www.panicatthedisco.com ] ופאזל זה הדבר היחיד שיש שם
ואת חמודה שאת אוהבת את הפינה שלי [אוהבת אותך מפול אאוט בוי] אז נתתי לך הסבר

גם את חמודה ../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך גם מפול אאוט בוי
בלי קשר לפינהP: חחחחחח ותודה על ההסבר

galoosh33

New member
איזה מגניב! עכשיו כבר יש שני חלקים מהפאזל..

עוד שיר ממש שקט

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo207.gifבגלל שאין שרשור עידכונים../images/Emo10.gif

According to wantickets.com, Panic! At the Disco will perform at Gridlock New Year's Eve 2008 in Hollywood. This flyer says the event will be broadcast Live on FOX starting at 8PM on December 31, 2007. לפי האתר למעלה פאניק יופעו בערב השנה החדשה -31.12 בהוליווד. העלון הזה
אומר שיהיה הופעה בלייב ברשת פוקס ב8 בערב 31.12.2007 [כמובן
] אז מישהו יודע איזה שעה זה בערך ישודר ואיזה ערץ זה בכלל? [בשני החברות, יס והוט?]

chen010189

New member
הם חייבים להתחיל לפנק אותנו../images/Emo7.gif

בכל סיבובי ההופעות הלא מלאות האלה. יותר עדיף מהופעה אחת מלאה שה' יודע מתי תהיה זה לא 'פר נו
חברה שלי הייתה בכמה פסטיבלים בחו"ל השנה שהופיעו שם פינק, היוזד וכל אלה ואמרתי לה שאם היא רואה את פאניק, קוברה, או פוב שתעדכן אותי והיא אמרה שהיא לא ראתה אותם אבל שהיא ראתה כבר את 30 שניות למאדים שאני בטוחה שאם הייתי מעריצה גם אותם היא הייתה חוטפת צרחות בטלפון
בא לי הופעה כל כךךךךךך

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifבקשר להודעה-

בדקתי בערוץ FOX News בהוט ועברתי עם הדפדוף של החצים עד התוכניות של מחר ובשעה 19:00 היה כתוב שיש סופ"ש בשידור חי אז יכול להיות שפאניק יופיעו שם!! כולם לבדוק!!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifבעעעע../images/Emo122.gifזה היום ב-19:00

אבל נראה לי שזה גם ימשיך לימים הבאים..

DontWakeMeUp

New member
זה בכלל לא נכון../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

המנהלים של פאניק אמרו שזה לא נכון
למה ככה סתם משלים אותי?!? אוף

למעלה