-Play

הנערה1

New member
נפתחה קומונה למוסיקה...

אוהבים מוסיקה? כן, גם אני... לכן פתחתי קומונה למוסיקה שבה אפשר לדבר על כל מה שקשור למוסיקה. ואני אשמח אם תבואו ותבקרו בקומונה שלי ותחוו דעה על הקומונה וכתבו שם מה שבא לכם בכל ההקשרים על מוסיקה. הכתובת לקומונה שלי היא: www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2512

פינק פלויד חוזרת לצוותא

עקב הביקוש הרב, קונצרט הרוק המדהים פינק פלויד חוזר לצוותא. בביצוע שני להקות הרוק הטובות בארץ. את הקונצרט תפתח להקת הרוק המתקדם המדהימה מחיפה "מגנטיק", ותבצע יצירות מוקדמות של סיד בארט ואת האלבום האגדי "Wish you were here" ("הלוואי והיית כאן"). בשעה השניה תופיע להקת הקאוורים מספר 1 בישראל "שליחי הבלוז", ותבצע לראשונה בארץ באורך מלא את יצירת המופת "The dark side of the moon" ("הצד האפל של הירח"). את הקונצרט יסיימו "שליחי הבלוז" בקטעים נבחרים מתוך האלבום "The wall" ("החומה"). קונצרט רוק פצצה!! לא להחמיץ!! מחיר כרטיס: 95 ש"ח. הקונצרט יתקיים בצוותא ת"א ביום ג' 5.10.04 בשעה 21:00. מכירה מוקדמת במשרד הכרטיסים "קסטל".

brotos

New member
שלום, שלום

אם כן, חזרתי מהישיבה, מחר אני מתחייל (אבל לא מתחיל לשרת בצבא. אל תשאלו), חוזר לישיבה וחוזר ביום שישי אחה"צ. כמה כיף לי, אפשר למות. בהיעדר דיסקמן, נאלצתי למצוא ווקמן ולהלוות קסטה (כן, קסטה) מחבר. קסטה עם אטום,לב,אמא עליו. אז עכשיו אני אוהב את אל"א. זכותי, לא? ועכשיו, לעניין: אני מחפש טרמפ ב30 באוגוסט להופעה של ג'ת'רו טול בקיסריה. אני צריך מישהו מאזור אשדוד, אשקלון, גדרה ועזה רבתי. כל האיזור הזה (אני נמצא בקיבוץ עין צורים). המסיע יזכה למצוות, חיים ארוכים ועוד דברים בלתי אטרקטיבים בעליל.

MellowShip

New member
ברוטוס!!!

אני אשדודי.. אבל הבעיה היא שאין לי עם מי ליסוע.. וגם רכב אין לי! צריך לעשות משהו בנידון!!

brotos

New member
חשבתי על רכבת

יש בכלל רכבת מאשדוד לקיסריה? ממה שאמרו לי, כן... אגב, מאתמול אני חייל (מחלקת בינ"יש כבוד!) ככה שיש לי רכבת בחינם. אז... אולי תוכל לתת לי אינפורמציה על רכבות וכו'. וחוצמזה, תשיג רכב. זהו.

brotos

New member
אכן, ההלוך מסודר

אבל חזור... אבוי! אין אוטובוסים, הרכבות מאוחרות מדי ונראה לי קצת קטנוני להתעסק עם תחבורה כשלהקת חלומותיי באה להופיע לי בסלון. אממ... ציפקוש, אולי תסיעי?

סורי, אני לא נוסעת להופעה

אני מציעה שתחכו לרכבת, או שתנסו מזלכם אצל מי מקהל, שנוסעים לכיוונכם, לאחר תום ההופעה. במקרה הגרוע, אפשר להזמין מונית.

|מושכת בכתפיים|

בנעוריי אהבתי את הדברים שעשו בתחילת דרכם, בסוף שנות השישים. מה שעשו לאחר מכן לא עניין אותי מעולם. לא נראה לי שיש לאנדרסון ושות' מה להציע כיום, מלבד נוסטלגיה, והאפשרות להתחכך ב"אגדה" חיה. הם הפסיקו להיות רלבנטיים לפני 30 שנה.

brotos

New member
קצת כמו ווטרס, את יודעת

ואני מניח שהיית רצה להופעה שלו שהייתה מתקיימת בארץ. גם מוזר לי שאת לא התעניינת מעולם בפיסות גאונות כמו 'עבה כלבנה', 'אקווהלאנג' ושות'.

לא בדיוק

ווטרס עדיין אמן פעיל, והוא גם מצליח לתפוש כותרות בעיתונות העולמית (המיינסטרימית): ראה האופרה שלו שנוגנה בחגיגות במאלטה, והפרובוקציות האחרונות שלו עם "החומה". הן המחאה הפוליטית והן ההפקה בברודוויי דווחו בעיתונות העולמית בהרחבה. מה שאומר שהוא עדיין אמן רלבנטי, לפחות בעיני התקשורת (ובעיני האיחוד האירופי, שבחר באופרה כ"המנון" לאירופה המאוחדת), וגם אם ניתן להתווכח על איכות יצירתו העכשווית. בוודאי שהייתי הולכת להופעה שלו. אולי לא עם ציפיות גבוהות במיוחד, אבל עם ציפיות כלשהן. לגבי ג'תרו: לא אהבתי מעולם את Aqualung ו-Thick as brick. היכרתי את היצירות - הן הושמעו לא מעט ברדיו. זה פשוט לא מדבר אלי, וזה גם לא נשמע לי כ"גאונות". סורי. ועוד דבר: ווטרס מעולם לא היה דומיננטי בפלויד במידה שבה אנדרסון הוא דומיננטי בג'תרו. בעצם, ג'תרו היא-היא אנדרסון, עם סוללה מתחלפת של נגנים. הסיפור של הפלויד הרבה יותר מורכב, כמובן, ובהתאם גם יצירתם. ההצלחה או הכשלון של ג'תרו תלויים אך ורק באנדרסון, בעוד ווטרס שיחק תפקיד מרכזי בסיפור של הפלויד רק בתקופה צרה, נניח 1973-1983, וגם אז, הצלחת הלהקה היתה תלויה בכל מרכיביה, ולא רק בו.

brotos

New member
נו, מילא.

ואני החזקתי ממך מבינה במוזיקה (זה בצחוק, כמובן. כל אחד יכול לאהוב מה שהוא רוצה).

בינג

New member
אל תסמוך כל טרמפים!!!

אני וחבר לי חיפשנו טרמפ אחרי ההופעת קאוורים של שליחי הבלוז, וזה רק מתל-אביב לראשון נסיעה קצרה ואפחד לא "נסע" לראון או יותר נכון לא רצה לתת לנו טרמפ

The Albatross

New member
מי קורא חתימות בימינו? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אם זה היה mom היית יכול לצרף את זה לשרשור כתיבת שירי ווטרס.

בינג

New member
חחחחחחחחח

וחשבתי שהתעליתי על עצמי!!?!?!!?!?!? כמה טמבל אני יכול להיות

למעלה