-Play

MellowShip

New member
ג'טרו טאל?

מישהו פה מגיע להופעה ?. אני עוד מחפש מישהו שיבוא איתי..המצב פה באשדוד מאוד עגום בכל מה שקשור למוזיקה.. בכל אופן ההופעה תתקים בקיסריה ביום שני ותעלה בין 160 ל 240 ש"ח (תלוי במיקום המושב).. עכשיו למשהו נוסף..מישהו פה יודע שחברינו סקורפיונס הולכים להופיע באוקטובר בסיני?..אפשר ליסוע בקלות לשם!!! איזה כיף!!! הנה לינק..

בינג

New member
היי אתמול הייתי אצל ידידה

שלי וההורים שלה שומעים פינק פלויד ויש להם פטיפון בקיצור היה לה 2 עותקים של WYWH שני עותקים של DSOTM ושני עותקים של Atom Heart Mother ואת החומה.........אז שמענו קצת פה ושם הדבר היחיד שהיה מיוחד זה הסולו בשיר Wish You Were Here שנשמע שונה לגמרי ואפקטים שמוגברים פה ושם......לא משעתי את ה"צליל" המיוחד בפטיפון ובך-הכל אני יכול להבין למה המוזיקה פעם הייתה טובה.... בגלל האיכויות של פעם הלא טובות במיוחד אנשים שאהבו את המוזיקה רצו לשמוע אותה טוב והלכו להופעות [שם האיכות אני מאמין הרבה יותר טובה] ולא יכול לצרוב להקליט [וינילים] אני מתכוון ואז באמת האומנים קיבלו את הכסף שמגיע להם, לא כמו היום [צריבות] וככה הם המשיכו לעשות מוזיקה טובה.... יכול להיות שאם הייתי שומע לבד את התקליטים [לא יודע שאני שומע מוזיקה לבד אני מתחבר אליה הרבה יותר] הייתי מתלהב יותר מהתקליטים ומהמוזיקה והייתי שומע את הדבר המיוחד הזה שאתם מדבירם עליו

בינג

New member
אוףף אני שונא שגיאות כתיב

המקלדת שלי דפוקה..... משעתי = שמעתי ובך-הכל = ובסך הכל מדבירם = מדברים

MellowShip

New member
אתה בהחלט צודק..

אמנם זה מאוד בפשטות מה שאמרת, אבל בשורה התחתונה זה מאוד נכון! :)

נימרודל

New member
בינגי...

אלו הם לא צלילים ששומעים. אלא יותר צילים שמרגישים. אם הית יכול באמת להתרכז קצת, ולהקשיב (ואם היית לבד באמת. גם אצלי זה עובד ככה) היית מרגיש

בינג

New member
כן יכול להיות שאם הייתי לבד ../images/Emo3.gif

בכל זאת, זה בית שלה חחח אני לא יעיף אותה משם =]

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifבואו לבחור ולהשפיע../images/Emo70.gif

טורניר השירים היוקרתי של פורום אירוסמית', "אירו-ליג 2004", נמצא בעיצומו ואתם - חברי פורום פינק פלויד - מוזמנים כולכם לבקר בפורום אירוסמית', להצביע עבור שירי אירוסמית' האהובים עליכם. השלב הבא ב"אירו-ליג 2004" יתחיל מחר בשעה 19:00 ונשמח לראות את כולכם
. להתראות בפורום אירוסמית'!

udical

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif למכירה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דגל פוסטר לא פינק פלויד. אני חושב שזה dark side of the moon (שני משולשים וקשת ישרה ביניהם). אני מפ"ת. 15 ש"ח. ניתן ליצור קשר במסרים. אודי.

yaronbarb

New member
../images/Emo32.gifתוכנית לראש השנה:

Nature Rock Party הפקה ענקית בראש השנה מסיבת סבנטיז פסיכודלית -בבריכת שחיה ותחת כיפת השמיים. הופעות, תיקלוט והקרנות ברוח התקופה. EGGROLL live מופע פותח- שי נובלמן ערן ורזניק (בוסתן) - על המסכים ועמדת הדי.ג'י 16.9.04 יום חמישי, חג שני 18:00 - 2:00 כפר הנוער - יוהנה ז'בוטנסקי , באר יעקוב (10 דק' מת"א) יהיה: בריכה, דוכנים, שוק אמנים, אוהל צ'ילל אאוט, דוכני מזון ושתיה והרבה פינק פלויד...!

עושים טוב על ה-../images/Emo23.gif

פורום למען הקהילה יוצא במבצע תרומות מיוחד לקראת ראש השנה. גם אתם יכולים לעשות משהו למען אלו שאין להם. הרתמו למבצע בפורום.
היום ב-19:00 פורום יוצאים בשאלה מארח את ורדה ליפשיץ, יו"ר אגודת הל"ל (האגודה לחוזרים לשאלה), שתענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
אתמול התקיימו טקס פרסי הוידאו הגדול של MTV. בואו לדסקס על זה בפורום MTV. מי הם הזוכים הגדולים?
הערב ב-20:30 נעביר בשידור ישיר את הקוקטיל המיוחד של סיום העונה השניה של "אהבה מעבר לפינה". השידור יחל בשעה 20:30. צפו לראות שם את כל הכוכבים!

היום בתפוז:../images/Emo25.gifהגברברים מגיעים

אלון ליטבק, הכוכב החתיך שהגיע היישר מ"כוכב נולד" לערוץ ניקולודיאון, להנחות את התוכנית "ג'ונגל" יתארח כאן הערב ב-19:00 ויענה לשאלותיכם ב- Blog TV. אפשר להשאיר לו שאלות בפורום ג'ונגל.
גיא זוארץ, השחקן החתיך כוכב "מרי לו" פותח הערב את רשימת כוכבי המחזמר שיגיעו לכאן לאירוחים. הערב ב-21:00 הוא יענה לשאלותיכם live. אפשר להשאיר לו שאלות בפורום "מרי לו", הפורום של תפוז בשיתוף עם תאטרון הבימה. ******************** לתת באהבה לשנה טובה
ארגון לתת מחפש מתנדבים לתקופת החגים: 1-3 ספטמבר (ימים רביעי וחמישי אחה"צ ושישי בוקר-צהריים) – התנדבות בסניפי רשתות קוסמוס, היפר-נטו, שופר-סל ומחסני מזון בכל הארץ. 12 ספטמבר – התנדבות במרכזי איסוף וחלוקת מזון (מיון מזון ואריזת חבילות לחג): דרום - מפעל אסם בשדרות, מרכז – מרכז ההפצה והלוגיסטיקה של פדקס בפתח-תקווה, צפון – מפעל עלית בנצרת עילית. נא שלחו מייל ל –[email protected] או התקשרו למוקד ביפר 24 שעות 1-700-50-40-33 והשאירו הודעה מתי והיכן אתם מעוניינים להתנדב. יחד, נסייע לעשרות אלפי משפחות לערוך שולחן חג בכבוד, ולהתחיל את השנה החדשה עם חיוך

הודעה על ביטול השידורים הערב

בעקבות הפיגוע הנורא יבוטלו שידורינו להערב. האירוחים של אלון ליטבק (שהיה אמור להתארח הערב ב-19:00) וגיא זוארץ (ב-21:00) לא ישודרו היום, כי אם במועדים הבאים: אלון ליטבק- יום שני, 6.9.04 בשעה 20:00 גיא זוארץ- יום חמישי, 2.9.04 בשעה 21:00 אלון ליטבק, גיא זוארץ, וכל צוות "תפוז אנשים" מוסרים את תנחומינו הכנים למשפחות הנרצחים. יהי זכרם ברוך.

למעלה