Luna Sphere

New member
עוד סיפור על ג'וקים

הייתי עם חברות ליד איזה מזרקה אחת ופתאום ראינו ג'וק עצום והתחלנו לצרוח.. ואז כבר אחרי שהוא נעלם כל פעם שראינו צל של משהו זז היינו בטוחות שזה ג'וק אז צרחנו כל שנייה בערך.. אה כן ואז עשינו חיקויים של פרינס אבל זה לא קשור

orw93

New member
../images/Emo205.gif

ולי ביום שבת התנחל ג'וק ענק בחדר ואחותי לא הצליחה לתפוס אותו
(ואני לא ניסיתי בכלל
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואללה?

אני ראיתי אותו בMTVהיטס ב11 ורבע בבוקר חחח בספאנקינג ניו מיוזיק.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוו מגניב.

לא ידעתי שמכר בסוף גם חיממו אותם
רק אני כמו מפגרת מחפשת את לירון בתמונות של הקהל?? XD

CitizenErased

New member
Hello from London../images/Emo70.gif

Hey guys! I'm coming back tonight (about 11-12) and will open a new message with all the stories then, but until then I just wanted to come and say hello and also... WOW. I didn't think Muse can amaze me anymore than they had before but simply.. WOW. The other bands were good too. Zane Lowe was fuckin fantastic (he lost his voice in the second day lol).. Bytheway, for all those wondering if I met anyone this trip (as in, band members).. no Muse unfortunately but I did meet one member of one of the other band, because after their set he went off stage to watch and stood next to me. You can guess who it is if you want
xxxxx Liron

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אממ.. ניחוש.

זה שבא לעמוד לידך אומשהו ופגשת אותו [זה מה שהבנתי מהאנגלית
] זה אממ.. פראנק?? חחח

Rose131

New member
מצטרפת לניחוש, ואם הוא נכון הולכת לבכות

בגלל המזל הטוב של לירון והמזל הלא טוב שליXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זאת את כאן?

מישהו מפורומיוז אמר שזה דומה לך ואממ.. ניראה לי שכן XD אבל חיפשתי בכל התמונות כבר אתמול ולא מצאתי

CitizenErased

New member
לא.

ב16 הייתי רחוקה איפה שהיה המון מקום ויכולנו לרקוד וב17 הייתי שורה ראשונה, אז לא. חח

PATD

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifווואוו../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

יששש הוסיפו להקות חדשות לפסטיבל רדינג!!!
פארמור!!!!
בילי טאלנט!!
ניו פאונד גלורי
שאני לא מכירה אבל הם מוכרים לי בשם

למעלה