orw93

New member
צופים זה כזה גאד../images/Emo205.gif

וזה כל כךך שיפר לי ת'מצברוחD: והספונסרים שלנו לחולצות זה השחר העולה, ואנחנו שבט שחר וזה כזה מגניבXD ועוד פאקינג 30 ימים יש צפונבוריD::::::::

PATD

New member
ברנדון החתול עומד למות ../images/Emo7.gif

אוף :(

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

יש לי חולשה לחתולים
מה קרה לו?

PATD

New member
=(

עקץ אותו עקרב\הכיש אותו נחש והיו צריכים לתת לו זריקת הרדמה כדי שלא ימות בכאבים

i love TAI

New member
לצערי הוא כבר מת...

לקחנו אותו לוטרינר ובגלל העקיצה הוא היה מת בכל מקרה אבל עדיף שימות בפחות כאבים אז נץנו לו זריקה והוא מת הוא היה בקושי בן חודש.. אני מקווה שהחיים הבאים שלו יהיו יותר מוצלחים :'( זו תמונה שלו מלפני כמה ימים---->

dandiT

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

איפה מצאת אותו?

i love TAI

New member
אממ.. הוא היה גר ברחוב שלנו

והיינו נותנות לו הרבה פעמים אוכל [בעיקר אחותי] ויום לפני שהוא מת אחותי הביאה אותו לגינה שלנו כי היא ראתה שהוא לא כל כך מרגיש טוב ולפני זה הוא היה אם אח שלו ועכשיו הוא היה לבד אז לקחנו אותו וביום שהוא מת הוא ממש ממש לא הרגיש טוב והרגל שלו התנפחה אז אחותי לקחה אותו לוטרינר והמשך הסיפור כבר ידוע

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gifלמכירה- שטויות ../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

טופ אז אמ אני כבר בערך שנה מנסה למכור פוסטרים וחולצות של אבריל לאבין... חלק קניתי בהופעה שלה שהייתי בלונדון [לונדון!] וחלק מקנדה.. חשבתי אולי מישהו יתעניין [לא><] ואני אוכל להביא את הדברים לפיקניק בירקון.. או שאתם מכירים מישהו שיתעניין?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הווממממ..

תביא ניראה P: תלוי במחיר ותלוי מה זה חחח זה גם אבריל.. לא כזה לחוץ לי משהו שלה אבל אם כבר להשיג ככה אז סבבה.

MoonyAvFreak

New member
אני אני אני אני אני רוצה^\^(@$^@&$

לא לצחוק עליי כן! מה בדיוק ישלך? P: אבל לא פוסטרים, פוסטרים ישלי ים שלה.

Luna Sphere

New member
אממ 3 חולצות

וtour book ואת כל הדיסקים שלה חוץ מהשלישי כולל שני הדיוידיאים.. ואמ לא זוכרת>< את באה לפיקניק?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo12.gif

האא. אז גם אני רוצה דברים ;; חולצה. ואולי שני הדיסקים הראשונים כי יש לי רק את האחרון ~,~ כבר שנתיים שרציתי לקנות אותם אבל הם תמיד 80 שקל ואין לי זין לזה.

למעלה