חברה שלי שאמרה שאולי היא תבוא איתי../images/Emo223.gif

אוהבת אותה.. אז אולי.. אבל זה ממש אולי כי אני לא בטוחה שהיא באמת תבוא

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאוףףףף.

פרדי כואב לי והוא נפוח! ואני מנסה לחטא אותו!!1 ואני רוצה הליקס שאני אוכל לקרוא לו ג'וני!!!!!!!!1111 ;;

oshriti123

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעע עוד 20 ימים ../images/Emo12.gif

הספר השביעיייי יוצא D: אני הולכת לקבל כ"כ הרבה ספוילרים
אבל.. העיקר שסוף סוף הוא יוצא D:

orw93

New member
אז זה לא שווה../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

למי יש עצבים לקרוא את זה באנגלית?! מתי יוצא בעברית? אני צריכה להתחיל לעקובX_X

Chemical Venom

New member
שאלה חשובה

תגידו מתי Mae משחררים את האלבום החדש שלהם Mae - Singularity???

BabyShambles

New member
עשו לי היום מסיבת הפתעה ולא הלכתי אליה../images/Emo12.gif

אל תשאלו>< אני כזאת מטומטמת!!!!!11111

BabyShambles

New member
נווו מה?!;;

אמרו לי שזאת מסיבת פרידה לחברה שטסה לחודש לארה"ב ושכחתי מזה לגמרי כי לא טרחו להזכיר לי על זה ואז שנזכרתי לא היה לי כוח ללכת><

BabyShambles

New member
והיו הרבה אנשים ועוגה ופיצות!!!!111

וניסו להתקשר אליי איזה 20 פעמים אבל לא עניתי כי לא היה לי נעים להגיד שאין לי כוח לבוא. והתקשרו הביתה ואמרתי לאמא להגיד שאני בת"א ושאני חוזרת מחרXDDDDDDDDDDDDD [מטומטמת!!!!!!!!!!!1111111]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מישהו כאן לומד בנתניה?!?

בתיכון אורט גוטמן? אני צריכה לדעת דחוף
אני מכירה משם מישהו וההורים שלי לא בדיוק סומכים על הבנאדם ההוא ולא נותנים לי להפגש איתו.. אפילו לא באיזה מפגש המוני.. קיצור. אני צריכה אנשים משם ואז אולי אתם מכירים אותו ^^

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifברור שהם לא יתנו לך להפגש איתו

אם הוא איזה פדופיל בן 40?? איך את יכולה לדעת?! רק דיברת איתו באינטרנט...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif המ.

דיברתי איתו במסנ, בSMS, אני עוקבת אחרי הודעות שלו באיזה פורום שאני בכלל לא רשומה שם, יש לי תמונות שלו מתקופות שונות וזה אותו בנאדם, יש לי את הכתובת שלו ואת המספר טלפון בבית.. ז'תומרת חיפשתי לפי עיר ושם משפחה באתר של 144 ושאלתי אותו איך קוראים להורים שלו והוא אמר וזה באמת מה שהופיע שם.. ועוד כל מיני.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני לא רוצה פדופילים חחחחחחח

למשל מישהו אתמול בן 17 וחצי דיבר איתי.. הוא שלח תמונה וזה וגם סיפר דברים על עצמו. אבל הוא שאל כל מיני אם אני מרוצה מהגוף שלי, מה אני אוהבת בגוף שלי, מה הכי רחוק שהגעתי עם בן, מה הפאדיחה שלי עם בן וסתם שטויות כאלה. איך אני מתלבשת, מה אני אוהבת לעשות בשעות הפנאי. קיצור.. שאלות חופרות.. אז אמ. אני עדיין מתעקשת שהוא סוטה! ההוא מאתמול.

למעלה