Rose131

New member
לקח לי איזה חצי שעה להבין שזה פואטיק טרג'דיXD

[זה פואטיק טרג'די, כן?] אני חושבת שהוא ההכי אהוב עלי שלהם. ביחד עם בריד מייסלף אלייב, דה טייסט אוף אינק ואיים א פייק. למרות שאת השאר אני חושבת שאני מבינה ואותו דווקא לא.

Rose131

New member
וחוצמזה,

הכי טוב זה לשמוע אותו בלילה, ברעש. כאילו, אם יש בית לבד. כי אם לא אמא כועסת וזה לא כיף
אז לשמוע הכי חזק שאפשר כל עוד זה לא מכאיב באוזניים, ולצרוח איתו כזה את המילים בזיופים נוראיים כאלה ושיזד**נו כולם. אוך.
[טוב, אני הולכת לישון, wish me luck
]

Rose131

New member
חרקים תוקפים אותי!!1../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה חורף
החלטתי
לא רוצה אביב, לא רוצה סתיו, רק שיהיה קר וימותו או שילכו מפה ושלא יהיו לי בחדר ושלא יהיו לי בבית ואני הולכת למות
הם הולכים להרוג אותי
גלי
סליחה שפיקפקתי בך
אוי לי. איך אני אמורה לישון עכשיו?!?!?!1

Rose131

New member
למי אכפת מיתושים,

שיעקצו עד מחר. אבל המקקים, החיות מספריים, הדברים השחורים האלה, זה מה שמטריד אותי. נורא.
ואני מרססת כלללללל יום נגד חרקים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הגעתי למסקנה ../images/Emo12.gif

שאני מכירה הרבה להקות מווילס [ולמדתי לכתוב את זה P:] שבכלל חשבתי שהם אמקריאים חחחחחחחחח להקה אחת לקח לי חצי שנה לגלות. אחרת לקח לי שנה. ואחרת בכלל לקח לי שנתיים חחחחחחחחח טוב עזבו.. אני עייפה וקר לי והרגע היה שיר ממש ישן
ואחד האהובים עלי [או שאני פשוט אוהבת את כולם] של פיורנל פור אה פרינד
בMTV הרגיל
קיצור. לילה טוב
חחחחחחחח

Rose131

New member
הם היו בספאנקינג ניו../images/Emo7.gif

[בדיוק קראתי את הריבולבר שאיתן חילק במפגש אתמול והיה כתוב שלברט יש את הגישה הזאת של לדבר ולהתנהג בצורה של in your face
]

CitizenErased

New member
אל תשווי אותי לברט ../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

וכן, ראיתי שהפרה אמרה שהיא לא רוצה לנגן אותם יותר בתכנית שלה כי אנשים התלוננו שהם pants חחחחח

אאאווווו כואב לי!!!!

סעמק! זה כל כך כואב.... וואוו זה היה אחד הדברים היותר מפגרים שעשיתי בחיים שלי, ועכשיו כואב לי ואני כולי חבולה ואני עייפה אבל כואב לי מידיי כדי לישון... אההאוו כואב.......

M a a y a n K

New member
גם שלי...

ויש לי כחולים כאלה על כל הגוף...ואני נראית כמו נרקומנית...

למעלה