מישהי הזתה את זה,../images/Emo176.gif

וכתבה את זה בפורום אמסיאר
לפחות מזה אני חושבת שהיא חשבה את זה

TheMarsArmy

New member
זה ממש לא צולם בארץ...

זה צולם במרוקו (בין היתר) אז אולי זאת שאמרה את זה מרוקאית והיא חושבת שפה זה מרוקו...ומכאן כל הבלאגן! חחח

LoveYourHate

New member
../images/Emo207.gif

סליחה שלא הייתי פה הרבה הרבה זמן!!! פשוט לא יודעת למה לא יצא לי להגיב..וקראתי הכל!! כל הכבוד לכולם איך אתם מחזיקים את הפורום[ואי באתי לרשום קומונה!
><] רק אני מודיעה שאני נוסעת יום ראשון [מחר] בבוקר לאילת לשבוע אז אני בכלל לא אראה מה קורה פה ..[אין לי לפטופ או משהו
] אני אתגעגע המון!!!!!!
אני אגיב היום כמה שאני יכולה אבל אני נוסעת לשבוע שלם ראשון עד ראשון..אז זה אומר שבקשר ל30 אני אהיה בורה ועם הארץ בשבוע הזה [סתם רציתי לחוש חכמה
] מישהו במקרה נוסע גם לאילת לקלאב הוטל?[שלא יהיה לי משעמם עם המשפחה היבשה שלי]

danduuu

New member
תהני מיי לאב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואל תדאגי, אנחנו נעדכן אותך בכל מה שחשוב

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אנשים אני לא מעודכנת ../images/Emo122.gif

ואני לא חזקה בשמות אז אל תתפסו אותי על זה הבסיסט הקודם עזב את הלהקה???

danduuu

New member
כן, מאט היה הבסיסט שלהם עד לפני כמה חודשים

אבל הוא עזב בגלל שהוא התחתן ורצה לבלות קצת זמן עם המשפחה שלו [למרות שעכשיו הוא עבר ללהקה אנג'לס&איירוויס, שזה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שהוא אמר שהוא רוצה הפסקה ובלה בלה בלה]. בינתיים יש להם באסיסט מחליף שקוראים לו טים קלר, ועוד לא ידוע אם הוא יהפך לקבוע או לא, הם כבר כמה חודשים איתו ולא מודיעים כלום
מקווה שעזרתי לך

pizi23

New member
נראה לי שהם פשוט רבו או שכל העניין היה יותר

מידי בשביל מאט, או שמה שהכי נראה לי זה שהוא וג'ארד לא הסתדרו. ראיתי בכל מיני ראיונות של הלהקה שיש ביניהם קצת חיכוכים, ובאופן כללי מאט תמיד נראה לי קצת OUTSIDER מבין כולם, תמיד בצד כזה ולא כל כך משתגע איתם כשהם הופכים להיות מטורפים. איך ששמעתי שג'ארד אמר את זה, עם כל הסיפור שהוא התחתן ומשפחה, ישר ידעתי שזה בולשיט, וגם הצורה שבה הוא אמר את זה באותו ראיון היתה הכי לא משכנעת שיכולה להיות. בכל מקרה, נראה לי שהוא לא כל כך התאים לאופי של הלהקה, למרות שהוא ניגן מצויין, ואולי עכשיו הם ימצאו מישהו יותר מטורף, כמוהם.

דווקא לא ממש בטוח,

מאט וג'ארד נראו ממש ממש חברים טובים.. ראו שהוא היה עצוב כשהוא עזב.

בדיליי מטורף. אבל תסלחו לי.

כי לא הייתי בארץ... דווקא מאט וג'ארד היו חברים מאוד מאוד טובים- וכולם התבאסו שהוא עזב. בקשר לסיבת העזיבה, תכלס גמאני לא כל כך בלעתי את התירוץ הזה, אבל הם לא חייבים לתת לנו דין וחשבון על מה שקורה. אני יודעת שהוא עבר לאנג'לס שנד איירוויבס בגלל שהסיבוב הופעות שלהם תוכנן לארה"ב בלבד ושהפריצה שלהם מחוץ לגבולותיה של ארה"ב רחוקה, ולכן, זה התאים לו יותר מאשר סיבוב הופעות בכל העולם עם 30. יכול להיות שגם הלוח זמנים שלהן פחות תובעני מזה של 30. אין לדעת. רק שמאט יהיה בריא ומאושר, זה הכל

pizi23

New member
היי, חזרת! איך היה?

כן, ברור שהם לא חייבים לנו כלום, סתם זה יצא קצת סיפור מוזר. אולי באמת יותר מסתדר לו שם, ובטוח ש-30 הרבה הרבה יותר תובעניים מכל הבחינות.

מצויין

אני עדיין באופוריה, אני לא מאמינה שראיתי בוצ'וני ובוטיצ'לי וטיציאן וסופי קאל וביל ויולה ו...מיכאלאנג'לו ודה וינצ'י ווורוקיו וכל האמנים שלמדתי עליהם כל כך הרבה זמן. כן.. יצא סיפור דיי מוזר.. אבל.. אין לדעת.

למעלה