BabyShambles

New member
זיהוי קליפים.

1. הסולן הוא שחור, ובהתחלה הוא שר לחתולה [
], הקליפ נורא צבעוני ויש שם בובות וכאלה. השם של הלהקה\שלו נורא ארוך ולא הצלחתי לזכור אותו>< מישהו יודע איך קוראים להם? 2. הסולן הוא סוג של מתולתל, קצת ג'ינגי , הוא לובש חולצת וי כחולה\תכלת. בקושי הצלחתי לקלוט את השם של הלהקה [היה כתוב גם על התופים אבל הצילום היה נורא מהיר><] אבל ממה שהצלחתי לקלוט זה the chc [יש המשך... אני פשוט לא הספקתי לקלוט אותו].

BabyShambles

New member
וואל מצאתי את הלהקה השנייה. The Checks.

נראה אותכם מוצאים לי את הלהקה הראשונה:p

lestatgirl

New member
נשמע כמו דבון מלשעבר טסט איסיקלס

ואני חושבת שהוא ידוע יותר עם שירו החדש Lightspeed Champion - Galaxy Of The Lost אבל אני לא בטוחה כי לא היה כלום באתר של לאסט אפ אמ או בוויקי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מה נסגר באמת עם טסט איסיקלס?

וואי אני זוכרת שחרשתי על איזה שיר שלהם לפני יותר משנה וחצי כבר.. וממש התלהבתי מהם חחח

lestatgirl

New member
יצא להם דיסק מושי ואז הם התפרקו ../images/Emo7.gif

ואז אחד הלך ללהקה אחת אחד נעלם והשלישי פה.. אבל אני רוצה איחוד שלהם יחד עם איחוד של לאריקין שיצאו לסיבוב הופ0עות משותף ברחבי הארץ....

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo7.gif

אוך.. איכשהו תמיד הלהקות אינדי האלה הלא מוכרות מתפרקות אחרי אלבום אחד-שניים. דווקא אלה שאני נורא נורא מחבבת ;; וזה מהזה לא הסגנון שלי.

lestatgirl

New member
כן אבל הם היו ממש ממש טובים וגם בכלל לא הסגנו

ן שלי.. תנסי לשמוע עוד... למרות הכאב...

Luna Sphere

New member
אני עוד מעט בוכה שוב

לריקין לאב שלי, הוא לריקין לאב:( עזבתי את הפורום שלהם מאז

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif את לארקין לאב ממש אהבתי.. ;;

אני זוכרת שעוד בקיץ שעבר תמיד חפרתי ב'לטססינגאיט' וחיפשתי כל הזמן ליריקס שלהם ואף פעם לא מצאתי להוריד שירים שלהם וזה.. אז פשוט אני ועוד שלישייה [הן באמת שלישיה וקיץ שעבר הייתי אצלהן המון] שרנו את השירים שלהם כל הזמן חחחחחחחח

Luna Sphere

New member
חח ראיתי את זה היום

ואני כזה "אוווווווו חמוד! אני אוהבת" איך הלך השיר?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מישהו יודע כמה עולה כרטיס לNIN?

הכרטיסים התחילו להימכר לפני איזה כמה ימים אבל רק בטלפון בהדרן ואין לי טעם להתקשר סתם אם בסוף זה יקר ואני לא ארצה חחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא משנה כבר.

Yנט העלו עדכון ואז גם ראיתי שבהדרן החזירו את האופצייה לקנות שם. מי שכאן בכל זאת רוצה מחיר. רגיל - 220 שקל. אורנג' - 150 שקל. דמי טיפול [זה כזה דפוק ומעצבן!!!!#@$] - 15 שקל. היי 150 שקל זה דווקא לא כזה נורא, נכון..? עדיף על איזה 380 אומשהו כזה XD

יש להם איזה שירממש מוכר או משהו ?

כי אף פעם לא יצא לי לשמוע עליהם כ"כ ... חור בהשכלה ?

lestatgirl

New member
ממש חור בהשכלה, הטרנט היחיד שלא מצוייר

אבל בתכלס נראה ככה.. אני מניחה שכולם מכירים את דה פרפקט דראג שהיה פס קול לסרט אחד וואי שכחתי איזה ועכשיו יצא להם משו חדש לא? יצא להם לפני זה אלבום שיצאו ממנו כמה סינגלים... וואי אני מזה לא עוזרת חפשי קליפים שלהם בטיוב בטוח תביני שאת מכירה אותם..

למעלה