Rose131

New member
../images/Emo2.gif זונה!

יהיה לי אותו רק היום בערב. עוד בערך שעה-שעתיים אני אתנתק מהאינטרנט כדי לא להיתקל בספוילרים. האצבע שלי כ"כ רוצה למחוק את ה1710 ולעשות 160 אבל אני ממש מתאפקת

חח אני היחידה שמחכה לסרט?../images/Emo223.gif

עכשיו יקפצו עליי אלפי אנשים שיגידו שהספר פי אלף יותר טוב וכד' אני לא אדם שמסוגל לקרוא ספר של יותר מ500 עמודים ובטח שלא באנגלית.. אולי יום אחד אני אתחיל לקרוא את הספר הראשון

Let it Bleed

New member
גם אני!../images/Emo217.gif

אין לי סבלנות לקרוא ספר כ"כ ארוך, הייתה לי סבלנות רק עד הרביעי וגם אותו קראתי עד האמצע.

Bleed for Me

New member
חחח גמאני

קראתי את הארבעה הראשונים והספיק לי..אין לי בעיה לקרוא באנגלית 500 עמודים,פשוט ממש אין לי כח חחח..אני מעדיפה את הסרטים..(מדהים כמה שמגמת תקשורת משפיעה על המוח חחחחח)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לוסטפרופטס לישראל ../images/Emo104.gif

התחלנו פרוייקט בפורום. ויש כאן הודעה שתוכלו לדעת את כל הפרטים. כל מה שאני מבקשת הוא שתירשמו לעצומה ותעבירו אותה הלאה. שכל אחד יעביר לשני אנשים - שהשני אנשים יעבירו לעוד שני אנשים. כל מי ששמע את השם - מכיר - אוהב - יודע מי אלה - תירשמו. כל קול יכול לעזור לנו. ולא.. אנחנו לא מתחילים מ-0. יש לנו לפחות 5 דרכים להעביר ללהקה ולדבר עם הלהקה. אז אני הפעלתי כבר שני דברים - שלחתי הודעה במייספייס האישי של אחד מחברי הלהקה. ודיברתי עם מישהי מאנגליה שהיא בקשר טוב עם איאן והיא אמרה שהיא תשלח לו באימייל ותוודא שהוא באמת ראה את זה. הינה העצומה - http://www.ipetitions.com/petition/lostprophetst1/ תודה מראש לכל מי שכן מחליט לעזור לנו ונרשם

האמת לא סבלתי אותם בהתחלה..../images/Emo223.gif

פעם ראשונה שראיתי אותם זה היה עם בוורלי הילס ולא סבלתי אותו.. אחר כך שמעתי עוד שירים וגם לא אהבתי אבל יום אחד היה עשרת הגדולים שלהם ופתאום נדלקתי עליהם... גם היה לפני כמה שבועות את בוורלי הילס בטלוויזיה ופתאום זה לא נשמע נורא כל כך כמו שזכרתי.. בקיצור הם להקה טובה

למעלה