elknetld2kil

New member
נראה לי שהם הולכים לפרוץ בקרוב

הם משחררים עכשיו בארה"ב את Your Gurdian Angel, ונראה לי שיהיה לזה את אפקט דליילה.

t a o t a o

New member
../images/Emo6.gif

הקטע המשעשע הוא התגובה ממישהי עם אייקון של *ניקי ווייר* שאומרת שמיוז גרועים. (ואני מאוד אוהבת את ניקי ווייר ואת האלבום סולו שלו ואפילו טסתי רק בשביל לראות אותו בהופעה שנה שעברה ,אבל באמת...) כן, אני חושבת שאלך להקשיב לקצת ניקי עכשיו.

t a o t a o

New member
העובדה שהיא מעריצת ניקיניקניק

אנחנו משעשעים by default נו, כשניקי יורד על להקות זה תמיד יוצא מוצלח והוא גם תמיד בוחר את המטרות הכי טובות והכל, כשכל הפאנגירלס החביבות שלו מנסות וזה נשמע "OMFGOSH THEY SO LAAAAAME!!~!@~!;;;1" זה איפשהו בין מצחיק למטריד וזה עלבון לגאונות שהבנאדם הזה מציג על הבמה אחרי בקבוק או שניים.. (לראש, כמובן. הוא במיטבו כשזורקים עליו בקבוקים).

sha na na revol

New member
מעניין,

אני דווקא חשבתי על דברים אחרים אחרי המיקרופון והבננה.... והבקבוק...

lestatgirl

New member
וואי זה מדהים, אפעם לא שמעתי אתכם מדברים

על שום דבר מלבד סקס סמים ורוקנרול.... [טל מוסרי מרגיש מקופח..]

t a o t a o

New member
שקר וכזב!11

השבוע דיברתי גם על הארי פוטר. סיריוס=סקס. אמ.......

lestatgirl

New member
כן מה בדיוק אמרת על הארי פוטר?..היד של דמבי

לעומת הקוק של פיט..

t a o t a o

New member
פיט לא הפסיק עם הקוק שלו?

או שזו היתה קייט שהפסיקה עם הקוק של פיט?

sha na na revol

New member
רגע,

עכשיו אני אשכרה הסתכלתי בזה, לא מצאת את ההודעה של citizeneraseduk יותר תמוהה וגם משעשעת
...

t a o t a o

New member
כי אני עד כדי כך משועממת לחזור אחורה בארכיון

שלהם? לא. ראיתי ניקי, לקחתי ניקי, שמעתי ניקי. הלינק הזה מילא את ייעודו. וזו הרי עובדה ידועה שבשביל למצוץ לחמורים צריך לשים ליפסטיק טוב, כזה שלא נמרח.

sha na na revol

New member
בדקתי שוב לראות שאני לא מטומטם,

ןשההודעה אכן הייתה בעמוד ה*ראשי* אבל תודה.

t a o t a o

New member
לולולולולול

האייקון. ועוד כל מיני דברים, כן. מניקס פאנס Rדה שיט, מאאאאאן! אאוץ', השרשור הזה מכאיב לי בצלעות...

t a o t a o

New member
חח

הקדמת אותי בזמן שלקח לי להחליט אם לאיית את זה "איילסה" או "אילסה" (כי בהתחלה אייתתי איילסה וזה לא נראה מתאים, כמו אייל או משהו, לא?) בכל אופן.

למעלה