PATD

New member
תמונוה חדשה? ../images/Emo12.gif

וואל, היא חדשה לי
ואני רוצה את האוזניים של שאנון! לא אני רוצה את האוזניים של כוווולם D:

ClarkK

New member
הומ. חדשה.

אם הייתי יודעת קודם לכן שיש פורום ללהקה הייתי מצטרפת קודם. למרות שלא נראה לי שאהיה פה יותר מידי בשל הצבא. אבל בכל זאת קפצתי להצטרף. התחלתי לשמוע אותם מהקליפ של פרום יסטרדיי. סתם כי זה נשמע לי קליט ונחמד. אח"כ קניתי את הדיסק ה-ביוטיפול ליי. וחיפשתי בחנויות את הדיסק הראשון אך ללא הצלחה אז הורדתי אותו. בכל אופן, אני חושבת שהם עושים אחלה מוזיקה. הייתי מאושרת עד מאוד אם הוא היה קצת מוריד מכמות הצעקות כי יש לו אחלה של קול גם בלי לצעוק. וזה יותר מעדן את השירים. כי ביחד עם המוזיקה המושלמת והטיפה רגועה בחלקה והקול הזורם שלו, הם היו יכולים להיות אפילו יותר מדהימים. זה לא שאני לא אוהבת את סגנון המוזיקה, פשוט הם היו יכולים להיות הרבה יותר טובים, אם היו מורידים את הצעקות בחצי. ומשאירים את המוזיקה יותר רגוע ומדהימה. עד כאן חפרתי. :) אגב, קוראים לי רעות, נעים מאוד. :)

SCRATCHER

New member
ברוכה הבאה! תהני פה!

אני אינה, בת 18 מנשר. ולדעתי הצעקות הן לפעמים חלק מהקסם שלהם, במיוחד עם היכולת של ג'ארד אפילו לצרוח יפה. למרות שיש שירים שזה באמת קצת מוגזם... קיצר welcome

BehindMyEyes

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

קארין, 14, אשדוד גם הצעקות עושות הרבה
אבל שמעתי אותם בגרסאות אקוסטיות והם מעולים

BehindMyEyes

New member
נמנמ...

בא לכם על פינה שבה אני שמה שיר שמבוצע בכמה הופעות חיות ואתם מוציאים מה שלא נראה לכם וככה זה ממשיך ?
אנ פשוט שואלת כדי שאני לא אפתח סתם ..

The Fantasy

New member
כפרות שלי ../images/Emo3.gif

אמ מחר אני נוסעת לאשדוד לשבוע, אבל זה לא כזה משנה כי אני בטוח אכנס לפה כל השבוע..אבל רק רציתי להגיד שסורי שאני לא פותחת את הכוכב בשמי מאדים, זה יתעקב בעוד שבוע ומשהו [הפעם זה ספיישל פייט קלאב
], וביום שישי כבר רציתי לפתוח שרשור מפגש, אבל המחשב נדפק לי וזה לא פתח בסוף
אז מחר אני מבטיחה שאני אפתח שרשור מסודר,ונארגן כבר את המפגש הזה אחת ולתמיד
אוהבת את כולכם ושיהיה שבוע מדהים

Im shit

New member
פאנפיק D: [מנהלים ,יש לי שאלה..]

קודם כל מנהלים ,אני אוכל לפרסם את הפאנפיק מרצוני החופשי מתי שארצה או שצריך לשלוח לכם איזה מסר אם אני יכולה לפרסם?.. שם הסיפור: אין עדין שם ,תעזרו לי למצוא . כותב : Im shit /יערה סוג : רומנטי D: דמויות : ג'סיקה ,טומו ,כל שאר חברי הלהקה ,אבא של ג'סיקה ,קייט . אורך : בנתיים שלושה עמודים ,אני אמשיך היום מתי שהוא . דירוג : PG- 13 אבל אני לא חושבת שצריך ממש דירוג ,אין ממש הגבלה בגיל...=]

inbal287

New member
את מוזמנת לפרסם פאנפיקים!

אני מאוד אשמח!... ובעיקרון את מוזמנת לפרסם מתי שבא לך, אבל אם זה כמה פעמים באותו יום או בפרש ממש קטן בין פרק לפרק, עדיף שתשרשרי להודעה הקודמת של הפאנפיק או משהו. אה, ועדיף שתעשי זאת בהודעה חדשה. אם תהיי מוכנה אני גם אוסיף למאמרים...

Im shit

New member
אני בנתיים בשלבי כתיבה אז..

כשאני אסיים אז אני אפתח הודעה חדשה עם הפיק המלא . פירסמתי כאן רק כדי שיגידו לי מה הם חושבים =]

SCRATCHER

New member
חח חמוד ביותר

אני אוהבת דברים כאלה דירוג יותר גבוה יתקבל בברכה

למעלה