ZuLi90

New member
WT ואמונה?!

יש לי שאלה: רציתי לדעת האם וויט'ן הם להקה שמאמינה בדת כלשהיא.. התכנים של ME נותנים לי הרגשה שהם מאמינים במה שנקרא "אמונות מסורתיות" על אלילים וכו'... השאלה האם לשירים בME יש רק משמעות מטאפורית או שהלהקה באמת מאמינה וזהו כביכול "סיפור בריאה" מבחינתם כמו שקראתי בכמה מקורות... תודה מראש למי שעונה :) נ.ב: אתמול ראיתי הופעה של CAGED שבה שארון שרה בתוך כלוב XDDD הבנתי שזה קשור לתוכן אבל זה עדיין מאגניב ומגוחך בו זמנית :p:p... , הם עדיין עושים את זה?!

Deep Blue Sky

New member
חדשה.

הי, אני שם בדוי
התחלתי לשמוע ווית'ין ממזמן, והאלבום האהוב עליי הוא- Mother Earth... ו... אני אוהבת בעיקר את הבלדות. ו... אממ זה ישמע מאוד מוזר אבל... קניתי לפסיכולוגית שלי (לשעבר) את האלבום הקודם של ווית'ין! רק בגלל השיר Memoris ... זה מוזר, כי זה לא שירים לפסיכולוגים, היא אמרה שהדיסק יפה, אבל לא יותר מזה. טוב, זהו.

Amir Noy

New member
../images/Emo26.gifפארודיה על ווית'ין../images/Emo41.gif

קשיים בלהקה: Robert Chesty Hoe, the lead guitarist of the band, became worried at that point. They had eight songs written and no one to sing them. However, there was light at the end of the tunnel. One day, while Robert Chesty Hoe was walking through the meadows of Tír na n-Óg, he met a shy princess named Sharon den Straddle. She was the most beautiful woman ever - and she could sing. They made love. However, when Sharon den Straddle declined the invitation to join the band, Robert Chesty Hoe picked up a rock and broke it over her head. It wasn't long before Sharon den Straddle woke up in a strange bed with amnesia and nothing to live for. Within Temptation was complete. חברי הלהקה: Sharon den Straddle - lead singer and dominatrix of the band. Robert Chesty Hoe - guitarist. Inspired by fantastical stuff and dragons (especially squatting ones). Rude Anus Johnny - guitarist famous for his anus, which rudely interrupts most conversations. Jervoven ran Jeen - bassist. Band members gave up on trying to pronounce his name a long time ago. Now he is simply known as 'prick'. Steven Spielberg - keyboardist and part-time film director, his ego often gets in the way of the band's creative efforts, such as hunting leprechauns. Stephen van Oestrogen - drummer. Romantically linked with fellow lesbian Billie Joe Armstrong of Green Day. בקיצור....-> http://uncyclopedia.org/wiki/Within_Temptation פשוט גדול

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gifיש מה לעשות בחמישי בלילה ...

2/08/07 באלטרנטיב
גג צ'ילאאוט מפואר עם נרגילות ומרגריטות קפואות חופשי
אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד רחבה אלטרנטיבית Alternative, Rock, Grunge
דרור טייכר עידן ראייטן רחבת ניו מטאל Funk Metal, Hardcore, Metalcore, EMO פאולו vs דורית סט Back2Back כל הלילה רחבת מטאל Heavy, Thrash, Power, Death, Brutal, Black, Doom, Goth etc יגל טל ניסן וחן סאדוס לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

אני אהיה בגרמניה בזמן שויט'ין מופיעים שם!

אבל אני במשלחת ואני לא יוכל ללכת :( ואם איכשהו יש לי איך להתקמבן אז יש 2 הופעות שהם בקצה השני של המדינה בתאריכים שאני אהיה שם (משמע שאני לא יוכל ללכת) ויומים אחרי ככה יש ממש קרוב לאיפה שאני אהיה. הבעיה שההופעה השלישית היא אחרי שאני אחזור לארץ! מיצ'ו שונא אותי שם איפשהו.

ZuLi90

New member
תודה :)

אני מאתמוחל צופה בדברים האלו ושכחתי לומר תודה על זה ששיתפת אותנו :)

The Fantasy

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Stephen van Oestrogen - drummer. Romantically linked with fellow lesbian Billie Joe Armstrong of Green Day.

PerfectSP

New member
אופ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

טוב נו,אבל אני לא אהיה היום
זה למה קמתי מוקדם
תהנו לכם

Liquid Dreams

New member
הם מופיעים באולם שאני הייתי בוו;;;;;;;;;;;;;;

בהופעה של אוו;;;;;
5.11
זה אולם קטן מדי בשביל ווית'יןXP אין שם מקום להרבה אנשים בכלל.
~מפגרת~

../images/Emo201.gif

יואו זה ממש מבאס
אבל לא נורא! עוד נצליח להביא אותם לארץ
אין לי שום התנגדות לנסוע לטיול בגרמניה עכשיו.. עם או בלי וויט'ין
תהנה בכל מקרה!

פורום לורדי!~

אוהבים מטאל? אוהבים מפלצות? הפורום הזה בשבילכם. פורום לורדי. הצטרפו היום וקבלו 2 שקלים או מסטיק בזוקה All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of FALSE As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe

PerfectSP

New member
מה לא הבנת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני נוסעת לת"א... וזה אופ... אז אני לא אוכל לנצל אותו היום... וקמתי מוקדם בגלל שאני נוסעת לתל אביב... אחרת אני לא קמה מוקדם

PerfectSP

New member
היה כיף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יו!ואיזה קטעים היה!! ../images/Emo190.gif

לחברה שלי הייתה יומולדת אז בארבע נפגשתי איתן...הייתי חצי שם וחצי שם...:) ואז הלכנו לאכול את הציפס וקולה בעשר שקלD: חח... אז במקדונלדס השמעתי מוזיקה מהאמפי שלי שיש לו רמקול כזה...
ושמתי אותו על המגש... אנחנו גומרות לאכול...כל אחת לוקחת את המגש ושופכת לפח. פתאום אני נזכרת באמפי.אני מחפשת בכיסים.הוא לא שם
ופתאום אני קולטת שזרקתי אותו לפח עם המגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!XDDDDD אוי זה היה פשוט קורע!!!!!!אני מתגלגלת פהXDD יוצאות לי אפילו דמעותD: אז חברה שלי כזה העיפה את כל הפח החוצה...עד שמצאנו אותוXDDD והייתה שם איזה מבוגרת אחת,שגם היא צחקה מזהXD והיא נתנה לנו מגבונים לחים לנגב את הידיים,כפרה עלייה
זרקתי את האמפי לפח!!!!XDDDD למרות שהוא שווה בדיוק כמו הפח הזה ששם
היו חוויות מרנינות.
חח...והתפלחנו גם לאוטובוס...היה נחמדD: ופגשתי שם כמה אנשים מגניבים שבאו למפגש של ישרא..מגבעתייםDD: סך הכל,היה מגניב לחלוטין!DDD:

למעלה