חח כן בקניון פה
P PerfectSP New member 7/8/07 #77 כן../images/Emo3.gif ת'אמת אני די שונאת את הקניון הזהD:../images/Emo190.gif הוא כזה...קצת קטן ומעפאןD: אבל הטאוור רקורדס מה זה קטן.... ואיזה קופים אתם,יש לכם את הקווי לילה גם ממבשרת! [מצור הדסה אפילו קווי יום אין ]
כן../images/Emo3.gif ת'אמת אני די שונאת את הקניון הזהD:../images/Emo190.gif הוא כזה...קצת קטן ומעפאןD: אבל הטאוור רקורדס מה זה קטן.... ואיזה קופים אתם,יש לכם את הקווי לילה גם ממבשרת! [מצור הדסה אפילו קווי יום אין ]
מ מגרש השוודים New member 29/7/07 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לאנשים אשכרה משעמם מספיק בשביל לכתוב את כל זה..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לאנשים אשכרה משעמם מספיק בשביל לכתוב את כל זה..
מ מגרש השוודים New member 29/7/07 #16 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif קודם כל, מעולה שהאלבום האהוב עליך הוא ME ומגניב שקנית את TSכ לפסיכולוגית שלך השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif קודם כל, מעולה שהאלבום האהוב עליך הוא ME ומגניב שקנית את TSכ לפסיכולוגית שלך השתלבות נעימה!
T The Phantom Agony New member 29/7/07 #18 ברוכה הבאהD: Mother Earth לדעת רבים הוא האלבום הכי טוב ^^, גם לדעתי אני טל, עוד חודשיים בדיוק בן 14 P:
ברוכה הבאהD: Mother Earth לדעת רבים הוא האלבום הכי טוב ^^, גם לדעתי אני טל, עוד חודשיים בדיוק בן 14 P:
L Liquid Dreams New member 29/7/07 #19 הייP: אני לינטו[למה אנשים לא מפנימים;;], בת 13 כבר מספיק זמן בשביל להפנים את זה ~מפגרת~
T taroboy New member 29/7/07 #22 ברוכית ככרובית../images/Emo140.gif מאדר ארת' הוא בהחלט האבלום הכי טוב שלהם^_________________________________________^
ברוכית ככרובית../images/Emo140.gif מאדר ארת' הוא בהחלט האבלום הכי טוב שלהם^_________________________________________^
T TheImpactBoy New member 29/7/07 #28 נעים! שמח שזה האלבום האהוב עליך.. ולמה קנית לפסיכולוגית שלך את וית'ין?
L Lily SonataArctica New member 23/7/07 #4 אממ.... אין לי מושג במה הם מאמינים אבל נראה לי שהם סתם נוצרים רגילים... ואתה יכול לשים בבקשה קישור להופעה של CAGED שהיא שרה בתוך כלוב?..
אממ.... אין לי מושג במה הם מאמינים אבל נראה לי שהם סתם נוצרים רגילים... ואתה יכול לשים בבקשה קישור להופעה של CAGED שהיא שרה בתוך כלוב?..
Z ZuLi90 New member 23/7/07 #5 קישור זה היה קל כי שמתי את זה ישר במועדפים D: http://youtube.com/watch?v=oMKTZbNqVvA כאמור משעשע ומיוחד בו זמנית!!
קישור זה היה קל כי שמתי את זה ישר במועדפים D: http://youtube.com/watch?v=oMKTZbNqVvA כאמור משעשע ומיוחד בו זמנית!!