-
-

מזל טובבבבבבבבבבב

כל הכבוד שנשונתיייייייייייי אני גאה בך מאוד מאוד מאוד מאוד!!! מלכת עולם!!!!!

Noam TG

New member
מזלט!!../images/Emo24.gif

עכשיו תוכלי לנוסע לדרייב-אין-ים

כפרה על שנשונה!!!../images/Emo99.gif

היישר מהחדר אוכל בכפר גלים P: , ממש ממש ממש שמחתי לשמוע את הבשורה
מגיע לך, באמת יא נוהגת על מוניות שירות ועל האוטו של אח שלך לתחנה מרכזית :p. מזל טוב חתיכה
. עוד 3 חודשים בכפר גלים הבנוייה :p. מחכה לך

Z A M i

New member
שנשונה! מזל טוב!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

את לא מבינה! היום בבוקר, כולי חצי ישנה, ושומעת את ענבר מדברת בטלפון מהמסדרון.. ואז היא אמרה פתאום "מזל טוב!!!!!", לא היה לי מושג עם מי ועל מה היא מדברת וישר אמרתי לספיר ומתוך שינה(!!!!!!!!!!111אחדאחד) "אה.שנשונה עברה טסט". תודיייי שזה הכי הזוי בעולם! בקיצור, בשעה טובה,שנשונתי. נראה לי שכל פעם שמאיימים ש"אם אני לא עובר את הטסט הבא אני פורש/עובר לאוטומט" עוברים את הטסט הבא
. לא? מזל טוב וסימן טוב ומזל טוב וסימן טוב. ולילה טוב.

תודה לכולכם../images/Emo9.gif

חחח זמי!!
נראה לי שפשוט שמעת את זה מתוך שיחה או משהו..לא?
קיצר, צפו לי וחכו לי בסביבות ה-16 לנובמבר

../images/Emo207.gif מכתב פרידה קצר...

ובכן... זהו. היום בערב אני עולה על מדים. לובשת את החולצה הכחולה שלי ולא נפרדת מהצבע הזה לשנה וחודש הקרובים. אני יוצאת לשנת שירות למי שעוד לא הבין
(בני המושבים - גרעין עודד
) משהו כמו 6 שנים הייתי כאן... מכיתה ז'. באמת שיצא לי רק טוב מהדראק הזה... למרות שבזמן האחרון אנלא פה.. אבל למי יש זמן?! המון אנשים טובים.. אנשים שהולכים איתי עוד מלפני 6 שנים.. (מישהו קרא לנירקי?) אז זה לא פרידה מהפורום.. כי עדיין יש לי משהו כמו פעם בשבועיים להיות בבית.. אבל זה סוג של.. נו דיי לרגשנות. חבוביינס... הלכתי לארגן את התיק. אז קבלו חיבוק גדול ממני |שמאלה| ויאללה... עלו והגשימו

../images/Emo7.gifבוטןן

אם אני התרגשתי אז מה קורה לאלה שהכירו אותך שנים אהה? ואי אני מאחלת לך המון הצלחה אבל את מי יכול עלייך את תעברי את זה בשיא הכיף שבעולם! אוהבת יפית

שעוכי

New member
מי יתן ותהיי בערבה

נאכל ארוחות ערב יחד, נלך לים נשתזף. בהצלחה רוניק, אין בן אדם שיעשה כיף בשנת שירות יותר ממך. אוהבת אותך.

למעלה