בהצלחה
Z Z A M i New member 16/8/07 #19 מייי זאת הריגשי הזאת!?../images/Emo3.gif מה? חשבתי שאת נכנסת בחמישי... בכל מקרה, נשמה.. שיהיה המון המון בהצלחה. בע"ה אנחנו נשתמע. עלי והגשימי! ואני באמת סומכת עלייך שזה יקרה
מייי זאת הריגשי הזאת!?../images/Emo3.gif מה? חשבתי שאת נכנסת בחמישי... בכל מקרה, נשמה.. שיהיה המון המון בהצלחה. בע"ה אנחנו נשתמע. עלי והגשימי! ואני באמת סומכת עלייך שזה יקרה
ב בהמה אדומה New member 16/8/07 #21 בהצלחה בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif. נתקלתי ממש לפני כמה ימים במישהו שעשה גרעין עודד. אני עוד אזכר מי זה היה , ישר עלית לי במחשבה.. ובאמת תהיתי מתי את מתחילה. אז הנה, שיהיה לך רק טוב. תעשי את זה שיהיה טוב. בהצלחה
בהצלחה בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif. נתקלתי ממש לפני כמה ימים במישהו שעשה גרעין עודד. אני עוד אזכר מי זה היה , ישר עלית לי במחשבה.. ובאמת תהיתי מתי את מתחילה. אז הנה, שיהיה לך רק טוב. תעשי את זה שיהיה טוב. בהצלחה
B BlackMagicSprite New member 16/8/07 #24 ואו, לכל החיים את. לכל החיים. בהצלחה יקירה. ואם את מגיעה ככה לאשכול, דברי איתי. אירוח עלי, כל מה שתרצי! מי ייתן וניפגש עוד בהרבה אוטובוסים סתם ככה ולא תעשי לי התקף לב מההלם
ואו, לכל החיים את. לכל החיים. בהצלחה יקירה. ואם את מגיעה ככה לאשכול, דברי איתי. אירוח עלי, כל מה שתרצי! מי ייתן וניפגש עוד בהרבה אוטובוסים סתם ככה ולא תעשי לי התקף לב מההלם
Y yuvizz New member 16/8/07 #31 בוטן.. את בטח לא מזהה את הכינוי .. זו יובל, חניכה שלך לעתיד , [זה סתם התקוות שנשארו עוד מהמדצ"ים..] המון המון הצלחה.. בטוחה שתהני ושהשנה הזו תעשה רק טוב.. יובל .
בוטן.. את בטח לא מזהה את הכינוי .. זו יובל, חניכה שלך לעתיד , [זה סתם התקוות שנשארו עוד מהמדצ"ים..] המון המון הצלחה.. בטוחה שתהני ושהשנה הזו תעשה רק טוב.. יובל .
ר רותם 264 New member 16/8/07 #34 יוו בהצלחה../images/Emo70.gif בטוחה שתעשי שהשנה הזאת תהיה לך מוצלחת ומהנה ומקווה שאת מרוצה מהשיבוצים רותם מסמינר י"ב (כמה מוזר לי שכבר יצאתם לגרעין.. )
יוו בהצלחה../images/Emo70.gif בטוחה שתעשי שהשנה הזאת תהיה לך מוצלחת ומהנה ומקווה שאת מרוצה מהשיבוצים רותם מסמינר י"ב (כמה מוזר לי שכבר יצאתם לגרעין.. )
ב בוטן רקוב בקרקס New member 17/8/07 #37 אעהאעהעהעעה בוטן. שנת שירות מעולה. ומה עלו והגשימו? עלה נעלה.
ב ב י ז י New member 16/8/07 #17 ../images/Emo207.gif בקשר לסרטון שאשבל הכינה מהמפגש עם חברי הלהקה בעזריאלי למישהו יש אותו ויכול לשלוח לי? או מישהו יודע אם יש אותו באיזשהו אתר? [מישהי פה כתבה שיש ברשמי ואני לא מוצאת אותו] תודה מראש.
../images/Emo207.gif בקשר לסרטון שאשבל הכינה מהמפגש עם חברי הלהקה בעזריאלי למישהו יש אותו ויכול לשלוח לי? או מישהו יודע אם יש אותו באיזשהו אתר? [מישהי פה כתבה שיש ברשמי ואני לא מוצאת אותו] תודה מראש.
Z Z A M i New member 16/8/07 #18 יש אותו ב"טיפה בים" אם אני לא טועה... אבל נמחקו לי כל האתר מהמועדפים, אז אין לי קישור לתת לך. תעשי גוגל לזה.
יש אותו ב"טיפה בים" אם אני לא טועה... אבל נמחקו לי כל האתר מהמועדפים, אז אין לי קישור לתת לך. תעשי גוגל לזה.
Z Z A M i New member 16/8/07 #26 ../images/Emo12.gif |לאמעודכנת|. טוב,זה בגלל שהמחשב שלי נדפק לפני מלא זמן ומאז לא עודכנתי במלא אתרים. גם לרישמי נכנסתי לא מזמן ממש בטעות כי שמו פה קישור לחידוש שלו . קיצור,צטערת על הטעות הפטאלית.
../images/Emo12.gif |לאמעודכנת|. טוב,זה בגלל שהמחשב שלי נדפק לפני מלא זמן ומאז לא עודכנתי במלא אתרים. גם לרישמי נכנסתי לא מזמן ממש בטעות כי שמו פה קישור לחידוש שלו . קיצור,צטערת על הטעות הפטאלית.