הם הלכו למקדונלדס בערך כשהלכנו לוולווט...
L Liquid Dreams New member 24/8/07 #82 אביעד אחר ../images/Emo3.gif סביר להניח שאתה לא האביעד היחיד בעולמנו
F feel the revenge New member 22/8/07 #17 אממ..היי ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif אני מצתרפת ++ אז אני ירדן, בת 13 וחצי מפתח תקווה.. ואני עדיין לא מכירה את כל השירים של ווית'ין.. לאטלאט אני לומדת את הסגנון קניתי את ME יומים אחרי ששמעתי את קייג'ד ודסיבראוףפולס האלבום הכי טוב ששמעתי
אממ..היי ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif אני מצתרפת ++ אז אני ירדן, בת 13 וחצי מפתח תקווה.. ואני עדיין לא מכירה את כל השירים של ווית'ין.. לאטלאט אני לומדת את הסגנון קניתי את ME יומים אחרי ששמעתי את קייג'ד ודסיבראוףפולס האלבום הכי טוב ששמעתי
מ מגרש השוודים New member 22/8/07 #19 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני נאור =] מצויין שאת חושבת ככה על ME! רוב הפורום יסכים איתך שזה האלבום הכי טוב של וויט'ין השתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני נאור =] מצויין שאת חושבת ככה על ME! רוב הפורום יסכים איתך שזה האלבום הכי טוב של וויט'ין השתלבות נעימה
P PerfectSP New member 22/8/07 #20 פתח תקווה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ידיד שלי גר בפתח תקווהD: והוא חייב לי את החולצה של לוסטפרופטס אני מאווד מקווה שהוא יבוא בראשון! אה..כן...ברוכה יסמין
פתח תקווה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ידיד שלי גר בפתח תקווהD: והוא חייב לי את החולצה של לוסטפרופטס אני מאווד מקווה שהוא יבוא בראשון! אה..כן...ברוכה יסמין
F feel the revenge New member 22/8/07 #22 יסמין? ../images/Emo12.gif יסמין שהייתה איתי ועם עטר ועם חן באוזן השלישית שבכיתי למוכר שישמור לי את בולטס? תודה ++
יסמין? ../images/Emo12.gif יסמין שהייתה איתי ועם עטר ועם חן באוזן השלישית שבכיתי למוכר שישמור לי את בולטס? תודה ++
P PerfectSP New member 22/8/07 #30 יו!כן! ../images/Emo190.gif את זו שלא היה לה כסף?וממש התעצבנת מזה?[יותר מבחינת מיואשתXD] פאק.זו את?DD: רגע,זו שניסתה לפלח ממני גם סיכות? דאמ.אני מוכרת מדי
יו!כן! ../images/Emo190.gif את זו שלא היה לה כסף?וממש התעצבנת מזה?[יותר מבחינת מיואשתXD] פאק.זו את?DD: רגע,זו שניסתה לפלח ממני גם סיכות? דאמ.אני מוכרת מדי
L Liquid Dreams New member 22/8/07 #24 מה אתה מתלהב ממנה ../images/Emo6.gif אני התחלתי לשמוע נייטוויש בגיל 11
P PerfectSP New member 22/8/07 #31 אני התחלתי מגיל 12 וחצי!!../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif גם לי כל הכבוד?