XD הייתם צריכות לראות אותי אתמול../images/Emo223.gif

בפליסבו הייתה לי רק מצגת תמונות, אבל לא התלוננתי כי שמעו טוב וזה לא עצר כל שנייה ואז בהימ החלטתי לנסות לעשות רענן ופתאום זה עבד כמו שצריך והתחלתי להתלהב "אהההה הוא זז" "אני רואה את העשן מהסיגריה שלו" חחח ווילה נראה ממש מוזר!

Chemical Venom

New member
מישהו ראה אתמול את פרוג'קט רוולושנס<?

אני מחפש אנשים שראו כדי לדעת מה הרשימת שירים שהלהק HIM הופיעו איתם יש מצב מישהו יודע מה היה השירים?

GaIi4697

New member
המממממ

Passion's Killing Floor Killing lonliness Rip Out the Wings Of a Buteerfly Vampire Heart Wicked Game Your Sweet 666 Kiss Of Dawn אולי היה עוד
זה מה שאני זוכרת
זה לא לפי הסדר, אבל הם התחילו עם Passion's Killing Floor וסיימו עם Kiss Of Dawn

Rose131

New member
השיר היחיד שלהם שאני לא אוהבת../images/Emo6.gif

הוא סתם מוזר. אבל בכל מקרה, לא פיספסתי הרבה. אני רוצה לראות בלייב את For you, את Buried alive by love, את Don't close your heart ואת Fortress of tears. למרות שגם אם תהיה הופעה מלאה שלהם אני בספק אם הם ישירו משהו מזה. אולי את BABL... בעצם גם וויקד גיים נכנס לרשימה. נו מילא.

יאללה אני מצטרפת../images/Emo176.gif

לול מיי אני כזה אומרת "טובנו נצטרף לM2 משעמם לי" ואז אני רואה את ההודעה שלך חהחה אני עוקבת אחרייך מוחהעהא תביאי לי מיצ3> אז ככה, M2 זה גם בערך הדבר היחידי שאני רואה בטלוויזיה (חוץ מסקינס ושוגר ראשD:) המהמ. אני אוהבת ניו רייב בעיקר... בעצם אני שומעת כמעט הכל:) הלהקות שאני הכי שומעת עכשיו הם: האדוקן, קידס אין גלאס האוסס, בלוק פארטי, ניו יאנג פוני קלאב, CSS, ג'סטיס וכל מיני אה כן וטסט אייסיקלס=
חח הסוף.

HagarStar

New member
יא סקינס 3>../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

יש היום פרק D: כע ברוכה הבאה XD אני הגר מאיפה את בת"א? :ם

ראיתי כבר את כולםD::

[אזהרה: התפרצות פקאצית] סיד
מקסי
כריס
333> אוי נו, הם בריטים - אי אפשר לשלוט בזה. ואני מדרום ת"א, 2 דקות מאיצטדיון סלקום שם:) למה? גם את מת"א?

HagarStar

New member
כע אבל צפון../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ליד הלונהפארק וזה /m\ אבל אני פעמיים בשבוע בלה גארדיה XD מקסי3>סיד3> רק אותי ג'אל מעצבנת? O_O

לול, באמת?

למה?O: נו אני גרה שם מאחורי הקופת חולים/בנק הזה
רגערגע באיזה בצפר את? אני בתיכון חדש ככה שאני מכירה הרבה מהצפון, זה כוכב הצפון שם נראלי לא? ו, וואי, אף אחד שם לא מעצבן אותי חוץ מאביגייל הצרפתיה הזאת חח עוד בפרקים הבאים היא יותר מטומטמת._.

HagarStar

New member
מה? XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ליידי דייויס D: מה כוכב הצפון O_O

נו כוכב הצפון הוא בהמשך של רוקח לא?

ואם לא הבנת, התכוונתי מה יש לך לעשות פעמיים בשבוע בלה גארדיה חח

HagarStar

New member
מורהפרטית ../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

צריך פאקינג 2 אוטובוסים להגיע מפה לשם |:

למעלה