SainTonix

New member
Hot-topic =] קצת קשה להשיג כזאת בארץ ../images/Emo6.gif

נראה לי היום אני אחנוך את החולצת The Used או משהו כזה .. בכל זאת, כיפור חגיגי וזה

../images/Emo216.gifחולצה ממש יפה../images/Emo99.gif

וגמאני עשיתי הפסקונת מ-30. הכל חוזר שוב..:]

HagarStar

New member
עזרה :)../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אז ראיתי אתמול את מצעד הNME, ובין שירים 7 ל6 אם אני לא טועה, היה הוט ניו וואן 4 בריטים צעירים, שחורלבן, מנגנים בחוץ ויש יעני מסיבה סולן חמוד שכזה עם עיניים כחולות והרבה נמשים לשיר קוראים Me And You [ולא, לא מדובר בשיר של פוב] למישהו יש מושג איך לעזאזל קוראים להם? תודה

HagarStar

New member
אתה טועה חח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

למרות שגם שירים שלהם רציתי להוריד, אז תודה XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה לא היה ההולוואיס באמת??

אני זוכרת שהיה קליפ שלהם וכזה שאלתי "המ.. מי אלה? אני לא מכירה אותם!" ואת אמרת "אלה דה הולוואיס!" "מי?" "דה הולוואיס" חחחחחחחחחחח משהו כזה XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכן!!!!!!!

זה טו לפט פיט! לא? ואז צחקתי על זה שזה שתי רגליות שמאליות.. או שגם זה קליפ אחר?

את בטח מדברת על one night only

ואם כן אז לשיר קוראים you and me(כןכן הקטנוניות...)

HagarStar

New member
אהההה כן אני אוהבת אותךךך../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא, אני באמת אוהבת אותך D:

XD כפרה עלייך!

אהה ואם את באמת אוהבת אותי תדאגי לכך שהמפגש יהיה ב30 ככה שאניע אוכל להגיע, כי אם אני לא באה את לא רואה דיסטרביה בחינם.....

HagarStar

New member
חחחחחח אני גם אוהבת אותך כי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

קנית לי פרוזן יוגורט D::::: חחח תעשו מפגש ב30!!!11

M a a y a n K

New member
מה לגבי המפגש?

אני פשוט לא אהיה ממחר עד יום שלישי הבא (למרות שאולי אני אהיה ביום שני הזה אבל לא בטוח) ואם יש מפגש בתאריך שאני יכולה להגיע אני מאוד אשמח לבוא.אה כן, ושלא יהיה כל כך מוקדם אם אפשר...
בכל מקרה, נראה לי שאם אני לא אהיה בבית בשני אני אנסה להתעדכן דרך הפלאפון.

אזירפאל

New member
../images/Emo207.gif עצומה להבאת ווית'ין טמפטיישן לארץ ../images/Emo41.gif

(מפורסם באישור המנהלת,
) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1714 ווית`ין טמפטיישן הינה להקת גות`-מטאל מהולנד שהוקמה בשנת 1996. בחודש מרץ האחרון הוציאה הלהקה את אלבום האולפן המלא הרביעי שלה, The Heart of Everything, שנמכר במספר עצום של עותקים בארץ וברחבי העולם והניב להיטים שזכו להצלחה רבה, כגון What Have You Done, Frozen ו-The Howling. עצומה זו נפתחה בכדי להראות שקיים קהל שיגיע להופעה של הלהקה בארץ. לכן, אם אתם תומכים בהבאתה של להקת ווית`ין טמפטיישן ארצה, חתמו בעצומה. תודה!

למעלה