Yu vi

New member
אני אשמח להצטרף, אם תסכימי לקבל../images/Emo11.gifדובי|

הדיקדוק שלי באנגלית גרוע ואין לי מושג מה אני עושה כבר שנה שלמה בהקבצה א'. אנלא מבינה מילה ממה שהמורה שלנו מדברת בשיעור XD וגם האוצר מילים שלי דל בטירוף
זה עצוב

just orr

New member
וואלה ../images/Emo12.gif

נכון XD לא שמתי לב XDDDD אולי הם עשו את זה בכוונה? כאילו, אולי הם ידעו שזה לא נכון אבל רק ככה זה הולך עם המוזיקה... שיהיה XP

LironPoynter

New member
סביר להניח שזה בכוונה,

כי בהתחלה הם שרים Been having doubts now for a week or two she DOES'NT love him like she used to do ובפזמון she DON'T wanna know כמו שמישהי אמרה, בשירים לא חייבים להשמע לדקדוק זה פשוט מה שזורם עם המנגינה.XD

../images/Emo54.gifזה כמו בפייב קולורס.

she DON'T care? הלואו, זה אחד הטעויות הכי גרועות שקיימות. אפילו אני לא טועה ככה!
נו, אבל הם אומנים, ולאומנים מותר לטעות בדקדוק. וחוצמזה, זה תמיד ככה בשירים.

זה אותו הדבר ../images/Emo26.gif

הבא נפרק את המילים: She hasn't got משמע She Has Not Got ולכאורה: She's not got הינו She has not got. מפני ש She's הינו הרכב של She ו- Has. XD

Lex 1

New member
אבל..

She's הינו: She is ולא She has, אז זאת עדיין טעות >< לא חשוב. ולמה נעלמת אור? חשבתי כבר קרה לך משהו.. התגעגעתי

just orr

New member
../images/Emo45.gif בהחלט ../images/Emo99.gif

חולה על השיר הזה
*מפסיקה לחרוש בינתיים, שלא יימאס ><*

m i c k e y 15

New member
יוווווו

גמאני ככה.. כל שיר שאני חורשת עליו אינסוףףףףף הוא מתחיל להמאס עליי ואני מתחילה כל פעם שהוא מופיע להעביר. אז אני מנסה לעצור את עצמי מלשמוע את השירים הלאה..[שכרגע הם 3] כדי שהם לא ימאסו XDD [אבל אבל זה בלתי אפשרי
הם כל כך יפים
] השיר של ash..fightstar...אוף אוף..

just orr

New member
חחחחחחחח

אז אני לא היחידה?
יש שירים שעכשיו אני פשוט לא מסוגלת יותר לשמוע.. ולפעמים זה שירים שחברות אחרות שלי רק "גילו" והם חורשות על זה וזה גורם לי לשנוא אותם עוד יותר >< אבל אם יש שיר שאני אוהבת, אני חורשת עליו בכל זאת.. אני פשוט לא עומדת בזה

אווי כל כך כן!!

אני כזה רואה את הכותרת ואומרת לעצמי: "טוב אני אקרא מה זה.. אולי זה שיר שני שומעת" ואז היי! זה השיר היפה הזה שאני חורשת עליו שנתיים

McFly rullz

New member
לי יש...של רדיו1 אבל...

אני לא יודעת איך מעליים.... מי שכן ויש לה את האייסיקיו שלי-שתתחבר ואני אשלח לה אותו....ואז היא תעלה

למעלה