tHEsATLAN

New member
האמת לאמיתה!

אהלן, אני קורא קבוע פה, ובעבר כתבתי מספר פעמים, בכל אופן, לא אשקר, ואומר שהורדתי את הדיסק החדש של נייטוויש, עד שיגיע לחנויות ואז אקנה אותו. הדיסק מצויין, אנט זמרת מעולה, אומנם היא לא טריה וחסר קול האופרה של טריה בשירים, נייטוויש קיבלו קצת גיוון, אני למשל, אוהב את נייטוויש במשך שנים, אהבתי את טריה, הייתי רגיל לקול שלה ולסגנון, אך לשמוע משהו מרענן וחדש, אין בזה שום דבר רע ובזוי. קבלו את נייטוויש כלהקה חדשה, אותו דבר מבחינה מוזיקלית של הכלים, שונה במקצת מבחינה לירית וסגנון שירה. מקווה שתהנו מהדיסק, אני נהנה ממנו מאוד, הוא ממש טוב, אני ממש מרוצה. למי שהולך להופעה - תהנו! אני לצערי לא אוכל להגיע (אני חוסך כסף לקעקוע חדש שעלותו גבוהה מהרגיל). תביאו תמונות מההופעה ! דור

מנווה

New member
שאלה בנוגע לאלבום החדש

היי,זוכרים אותי?XD אני עוד מהקומונה פה.. בכל מצב,מישהו יכל להעריך מתי DPP יגיע לארץ? הזמנתי בהזמנה מוקדמת במטאלשופ ואני רוצה לדעת כבר מתי אני אשמע אותוP: (אני מהאנשים שלא מורידים:ם) נתראה בהופעה בעזרת ה'! בתודה רבה, מנווה-האיש והשריטה.

Eragon651

New member
תגידו.. יש למישהו מושג אולי ....

מאיפה אני משיג כרטיס לנסיעה של חברת "בדרך שלך" לא דרך אתר האינטרנט ??? למרות שהבנתי שיש כל מיני יחצנים
שאפשר לקנות מהם ..אבל אין לי מושג איך ליצור איתם קשר......... נ.ב. אני יודע שיאיר עלול לקפוץ עלי בטענות של : "פתחת סתם הודעה " ועוד כמה שלא זוכר
..... אז אני מבקש סליחה מראש
{כמובן שזה בצחוק , אני יודע שהוא לא יעשה כזה דבר
}

lacrimosa girl

New member
בין קעקוע לנייטוויש...

מי נראה לך לוקח??
אממ...אי אפשר לומר לך ברוך הבא
אז "ברוך הכותב" ^^ למסיבה תגיע? :)

היויו

New member
ואם כבר פתחת, ../images/Emo8.gif אני אנצלש ../images/Emo207.gif - פלטינה!!

Release date of "Dark Passion Play" was today in Finland, but it has already sold 42000 copies which means much more than platinum!! Congratulations, Nightwish!! וזה נכון לאתמול, כלומר תוך יום הם מכרו מעל 40000 עותקים בפינלנד בלבד!!!

Super Alonit

New member
איזה סוסים!../images/Emo47.gif

אולי בסוף ישתלם להם כל הכסף שהם הוציאו על האלבום.
אגב, מתי האלבום יהיה בארץ? אני רוצה לקנות אותו.
(ועוד לא שמעתי אותו כי אני מחכה שהוא יצא רישמית ~צדיקה~)

tHEsATLAN

New member
אממ

בין קעקוע לנייטוויש ? הקעקוע, זה באמת החיים שלי, אני ממש אוהב את זה. ותודה! (על ברוך הכותב) ולמסיבה אני אשתדל להגיע, רק חבר אחד שלי אוהב את נייטוויש כמוני, אני אנסה לשכנע אותו ;)

lacrimosa girl

New member
למה אתה צריך את חבר שלך?

אנחנו שם ^^
אז אם כבר, קעקוע של נייטוויש.

אם אתה תמיד יכול ללכת להופעה שלהם בחו"ל

אתה יכול לקנות כרטיס ולעשות קעקוע X:

היויו

New member
קעקוע ראשון,אה?

שומעים לפי ההתלהבות. אז בוא אני אוציא לך את הרוח מהמפרשים- קעקוע אפשר לעשות תמיד, ותמיד 10 שנים אחרי הוא כבר מתחיל לדהות,מאבד פרטים ולאט לאט כבר לא נראה משהו משהו... הופעה זה משהו שנשאר חרות בזכרון, בעיקר הופעה כזו (ואני אומר את זה כי אני עדיין זוכר את ההופעה של מטאליקה שהייתי בא לפני 15 שנה בערך...).חוץ מזה, עלות הקעקוע הכי פשוט (בהנחה שאת הלא עושה איזה סמיילי מפגר אצל חרטטן גרוזיני בפינה של המכולת) מתחילה מ400 ש"ח, ועלות ההופעה היא סה"כ 200 ש"ח. אז מצטער ,כן? אבל זה פשוט לא תירוץ. לי יש משפחה, משכנתא, לימודים,חובות ותאמין לי שיש לי יותר הוצאות ממך, אבל עדיין אני מוציא את הסכום הזה על ההופעה כי זה בכל זאת שווה את זה.

אתה לא צריך לבקר אותו.

זו בחירה שלו על מה להוציא את הכסף ותלוי בסדר העדיפויות שלו. כמובן שאני מסכימה איתך וגם אני הייתי מעדיפה להוציא את הכסף על נייטוויש מאשר על הרבה דברים אחרים, אבל בכל זאת. P:

למעלה