tHEsATLAN

New member
האמת שלא, קעקוע שלישי

חצי שרוול שני שאני עושה, לאחר חצי שרוול ביד שמאל ועבודת גב. אבל תודה על הביקורת הנוקבת וההסברה, תאמין לי לי שהמחיר עולה מעל 400 ש"ח. אני לא מגיע להופעה כי אין באפשרותי, גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת תזמון, אני חייל שמשתחרר וחסכתי המון כסף במשך הזמן בשביל הקעקוע, ואין לי אפשרות להוציא כסף מהחסיכה. כל טוב

Shusho

New member
O_______O

אני לא הולכת להופעה ושומרת את הכסף שיש לי לקעקוע בדיוק מהסיבה ההפוכה - זו הולכתלהיותהופעה די מחורבנת בהתחשב בעובדה שאני לא מתה על אנט בכלל, וקעקוע אני רוצה כבר הרבה זמן, ואני חיילת שלא מרוויחה כמעט כלום בחודש. לא מבינה למה צריך לבקר, מנקודת הראות שלי זה רעיון מעולה. ואת נייטוויש אם ארצה, אראה כמובן בפסטיבל הופעות באנערף, כשאטוס לטייל באירופה :)

The Cat Woman

New member
איזה סדר עדיפויות קלוקל יש לך בנאדם...

בגלל דברים כאלה אנשים נכנסים למינוס, פשוט לא יודעים לסדר לעצמם את הכספים. הופעה תהיה רק פעם אחת, קעקוע אתה יכול לחסוך ועשות בכל יום...

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט.../images/Emo11.gif

ונו, תוציא מאתיים מעלות הקעקוע ולך להופעה. אח"כ תחסוך קצת ותעשה אותו איזה חודש אחרי מה שתיכננת, אף אחד לא ימות מזה, וככה גם תוכל להיות בהופעה:] תחשוב על זה.

Super Alonit

New member
למה כתבתי מאתיים מעמלות קיבינימט?../images/Emo12.gif

התכוונתי למאתיים שקלים. אופס.

Super Alonit

New member
שוב יצאתי סתומה, זה בטח כי אני עייפה.

בהתחלה כתבתי נכון, זה מ-עלות הקעקוע. אני צריכה להשלים שעות שינה ומהר.:X

Shusho

New member
../images/Emo32.gif

אין יל מה ללבוש היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Shusho

New member
אויש בגלל בנות כמוך

אנ ילא יכולה להתלבש יפה כי זה יהיה מוגזם מדי ליד כל החולצות נייטוויש הקרועות @%$$%^

Shusho

New member
רואים שאת לא רואה אותי במסיבות ../images/Emo7.gif

אני לא מתלבשת כמו שאני מגיעהלמפגשים.. עם איזה זוג מכנסיים גדול ושחוק מדי וחולצה מעפנה.

Shusho

New member
נועה

את יודעת לסגור מחוכים במקרה? :S היות ואני לא לובשת אותו בבית אמא לא תוכל לעשות יל את זה, אני מחפשת מי כן תוכל.

../images/Emo6.gif מה זה לא יודעת לסגר חזק?

את פשוט לוקחת כזה איקס איקס ומושכת אותם חזק, רק בסוף מושכת את שני החוטים המשוחררים...אה כן, ורצוי שזאתי ששמים לה את המחוך תחזיק באיזה משקוף אחרת זה טיפה קשה
אני למשל דואגתלעצבן את ידיד שלי כל פעם שהוא צריך לשים לי מחוך כדי שיהיה לו אגרסיות להוציא עליי

../images/Emo6.gif נכון

אבל האמת שהיא הייתה עדינה איתי... אתי היא זו ששמה לי ממש ממש ממש חזק כזבאתי למדוד מחוך בפעם ראשונה... (למרות שאני אוהבת ששמים לי את זה ממש ממש חזק..
יש כאלה שמגדירים את זה כסטייה
)

תראי, לזמן קצר זה ממש כיף,

והתחושה שאחרי זה כשפותחים לך את זה לאט לאט ואתה מרגיש שוב את האוויר כמו שצריך אפילו יותר כייפי
אבל לאורך זמן זה פשוט כואב מאוד מאוד מאוד בגב ובציצי :S ועוד אני שטוחה, לא רוצה לדעת מה עובר על אלו עם החזה הגדול><

למעלה