Dirty wings2

New member
MCFLY-הסיפור המלא.

הרבה התחילו לכתוב כאן,אז גם אני כותבת(בתור תחביב) ואני מאוד מקווה שתאהבו. הסיפור לא קיטשי,אבל אין ספק שהוא משלב בתוכו רומנטיקה. תהנו
________________________________ 5 דקות להופעה שלהם. הארי,טום,דני ודאגי היום מוכנים ומזומנים להתחיל. ארבעתם מלאים באדרנלין,מסודרים ולבושים היטב,זוכרים את התווים,את המנגינות,את המילים של השירים. "עוד 5 דקות" האמרגן שלהם צ'אד מרקורי סימן. "מתרגשים חבר'ה?" טום שאל וחייך. "איך אפשר שלא?" דאגי צחק. "תרגעו אפשר לחשוב שזו הופעה ראשונה שלנו" דני צחק. "כן..הופעה שלנו מול קהל של 25,000 איש" הארי חייך חיוך מאולץ. "עוד 3 דקות!" צ'אד עבר בין כל הארבעה ובדק שהם מתוקתקים ומסודרים להופעה. "אתם זוכרים עם איזה שיר אתם פותחים נכון?" צ'אד שאל בדאגה. "כמובן אל תדאגי צ'אדוש" דני צחק. זמן ההופעה הגיע. התרועות,הכפיים,הרעש,הצרחות,הכל התחיל. רעש הפסנתר התחיל להשמיע,טום החל לשיר. השיר הראשון שהיה הוא השיר החדש שלהם,The heart neve lies טום ודני ביצעו אותו באופן מדהים במיוחד,חלק במיוחד,ממש כמו בהקלטות. אחרי 7 שירים הם יצאו להפסקה. "ואוו!!!!!!!" דני צעק. "אכן ואווווו" דאגי חיכה אותו. "שתוק יא אימו" דני צחק. דני אהב לכנות את דאגי בצחוק כאימו,מכיוון שאחת מההופעות שלהם,אחת מהמעריצות צעקה:"דאגי תעשה אותי יא אימו משוקס!" "טוב חברים,יש לך בסה"כ 10 דקות הפסקה,תשתו תתערננו ותתכוננו לחלק השני של המופע." צ'אד אמר להם בלחץ והלך לדבר עם המלבישה. "וואו הוא לחוץ כמו טמפון" הארי אמר וצחק וכולם אחריו. "הארי אתה חייב לעבוד על הבדיחות שלך אחי,זה ממש ישן" טום חייך. "כיאלו ששלך יותר טוב" הארי החל להתווכח איתו והוציא לו לשון. "שתקו יא תינוקות!אני הולך לשתות מים,מי בא איתי" דני חייך את חיוכו המתוק והושיט את ידו. "אני בא,אבל לא נותן לך יד" דאגי חייך. החבר'ה הלכו להתרענן,ונשארו עוד 6 דקות עד לחזרת המופע המדהים. דאגי הלך במהירות לעבר העמדה שלו של ההתכוננות,אך לפתע נתקל במישהי. היא הייתה הייתה נורא יפה בפנים,ובכללי. היה לה שיער חום גולש,עיניים חומות,אבל עדיין יפות,פנים מתוקות,היא מאוד התביישה ממנו. ליבה פעם בחוזקה,היא הרגישה כיצד כל הרגשות התערבלו בתוכה,מעולם לא ראתה אותו במציאות. "שלום" דאגי חייך. "ש..לום" היא אמרה בגימגום קל. "את נראת קצת בהלם,קרה משהו?" דאגי חייך את החיוך היפה שלו. "לא ממש לא,אני פשוט חייבת ללכת מצטערת" היא אמרה בביישנות והלכה משם. "טוב ביי" הוא קרץ אליה והלך משם. "איפה היית יא חתיכת אימו! עוד 3 דקות עולים!" דני התעצבן. "בטעות נתקלתי במישהי,וגם נתקלתי בעוד אנשים" דאגי צחק. "טוב קדימה..תתכוננו יא מטומטמים" הארי אמר והביא את המקלות שלו. ההופעה המשיכה.היא נמשכה כמעט עוד שעה וחצי,הלהקה כבר הייתה מותשת בשיר האחרון,הזיעה החלה לטפטף על גופו של כל אחד מהם,הם הרגישו שהם מתנשפים,רגליהם היו כואבות,אבל עדיין הם היו נרגשים. "תודה למעריצים או יותר נכון למעריצות שלנו,היה לנו כ"כ מדהים בהופעה הזאת.אתם מדהימים! ניפגש בהופעה הבאה" טום צעק וחייך. הקהל המשיך להריע ולהשמיע תרועות.שלטים ענקיים של מקפליי התנוססו באוויר,מעריצות בסביבות הגילאים ה13 ומעלה לא הפסיקו לקפץ ולהריע כמה שהם אוהבים אותם. "דאגי אני אוהבת אותך!!!!!!!" מעריצה אחת צרחה. "גם אני אותך בייבי" הוא אמר וחייך. היא צרחה מאושר,והרגישה שהיא בעננים. ההופעה הסתיימה,כל הקהל התפזר לביתו,כול הארבעה היו כ"כ מותשים. "אני גמור" דני נאנח. "ומה אתה חושב שאני?" דאגי צחק. "אימו" דני חייך את החיוך היפה שלו. "טוב אפשר להגיד כמה מילים פה? יופי.הייתה הופעה מעולה.ניגנתם נפלא,שרתם נפלא,החיתיות שלכם בבמה כ"כ הורגשה! עוד משהו כמו חצי שנה,תהיה לכם הופעה בסיגנון הזה,יכול להיות יותר אנשים או פחות,לא סגור על מקום אבל ברור שאני יודע לכם.עכשיו תעיפו ת'תחת שלכם הביתה,למה יש לכם להתחיל לעבוד על הדיסק" צ'אד חייך חיוך לבבי במיוחד. הארבעה התלוו ללימוזנה לבנה שחיכתה להם מאחורה,וכמובן ששלל מעריצות רדפו אחריה,המון צלמים צילמו אותם,והם אפילו הספיקו לחתום לכמה בנות. הם הגיעו לוילה שלהם,שהיא הייתה ענקית חשוב לציין. "SWEET HOME SWEET" טום נאנח וזרק את עצמו ישירות על הספה. "מלחמה! מלחמה!" דני צעק וקפץ על טום,לאחר מכן הארי ודני הצטרפו. "יא שמנים מחצתם אותי! תעופו ממני!" טום צעק וצחק תוך כדי. "זה דאגי האימו הזה,הוא הורס את הכל פה!" דני צחק. "שתוק כבר דני יא ביצה רקובה!" דאגי צחק. הארבעה קמו,התמתחו וכל אחד פנה לעיסוקיו. כולם הלכו למקלחת רעננה,ולאחר מכן הזמינו פיצה ושתו בירות. "יאו אני לא עייף בכלל!" פסק דני. "אתה חושב שזה מעניין אותי?" הארי המשיך ללגום מהבירה שלו. "שתוק כבר יא אדון רציני" דני חייך. "שתוק כבר יא אדון ילדותי" הארי חייך חיוך זדוני. "בואו נשחק אמת או חובה!" דאגי קיפץ כמו ילדה קטנה. "מה? תגיד מה אנחנו בכיתה א'?" טום צחק. "נו מה אכפת לכם,רק פעם אחת בבקשה!" דאגי עשה פרצוף מצחיק למדי,איך אפשר שלא לסרב לו? הם החלו לסובב את הבקבוק,יצא שדני שואל את דאגי. "אמת או חובה?" "אמת." "אמת ש.." זה לא הכי מותח,אבל פרק עוד כמה ימים
מקווה שאהבתם!

O0NoNi0O

New member
אמ..בעיקרון יש תור של מי שפמרסמת את הפנאפיק

שלה.. את יכולה להיות אחרונה..נבקש מדניאל כשהיא תחזור להוסיף אותך..בכול מקרה זה המסן שלי [email protected] אם בא לך לשלוח לי עוד פרקים [אין לי מה לקרוא ואני חולה על פאנפיקיםXD] אז אני אשמחD:

m i c k e y 15

New member
חח

נשמע נחמד אבל תצטרכי לחכות וגם אנחנו.. לבנתיים יש תור ארוך וזה לא פייר לאחרות.. אז אני מציעה שימחקו את ההודעה הזאת ותצטרפי לתור.. היית צריכה להתסכל בהודעה של הפאנפיקים...

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif אני צריכה בטאית יש לי בערך פרק וחצי

מישי רוצה? אני ממש חסרת ביטחון לגביי הפאנפיק שלי אבל זאת בטוח רק אני אז אני רוצה לראות אם הוא באמת מטומטם..

butbut

New member
מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה

בטאא?

m i c k e y 15

New member
יעני אחת שתגיד

את חוות הדעת שלה על הפיק אחת שתגיד כל פעם מה היא חושבת על הפרק וזה.. אני חושבת חח זה בערך ככה..

LironPoynter

New member
ושתתקן טעויות, תיתן טיפים וכאלה.

בקיצור - תנו לשיר להיות הבטא שלכן!XD (sweet shir למען הפרוטוקול.
) שיר אילאביו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשיר לשלטון../images/Emo47.gif

איפה את י'זונה? נעלמת לי >:

sweet shir

New member
קפראליך 33>

חחחח אני? היה לי ערב בנות וחזרתי רק לפני שעה וחציXD ועכשיו אנלי כוח ללכת לישוןXDDDD

sweet shir

New member
חחח אז לכי לישון XD

אני פתאום מרגישה עייפות נופלת עלי XDDDDDD

sweet shir

New member
ממ הולכות לבית של חברה, רואות סרטי בנות,

עושות מסיכות, טוחנות אוכל, אלכוהול............ איפורD: שומעות מוזיקה של פקאצות חחחחחחחחחח שמענו פול בריטני ספירסXD וS CLUB 7 חחחחחחח ואטומיק קיטן XDDDDDD

kelly7i

New member
אלכוהול?../images/Emo12.gif

ואזיה מסיכות אתם עושות?XD חח אני רוצה מתכונים! יש לכם בית ריק או משו כזה? גמאני רוצה=[ LOL אני וחבורת שלי עשינו אתמול משו של איפור, חברה הביאה מלא שטויות והתחלנו לאפר אחת את השניהXD אבל איכשו כולם היו עייפים
אני גם רוצה לאמץ את הקטע הזה של המסיכות והסרטים המושים והשירים XDD חזק

sweet shir

New member
ממפ, כן........ מה לא בסדר באלכוהול? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממ עשינו מסיכה כזאתי עם טלק, מים וגירוד של מלפפון. זה היה מגניב לאללה. XD כה, היה בית ריק P: חחחחחחחחחחח כה היה ממש כיףD:

sweet shir

New member
לאביו טו. ../images/Emo23.gif D:

אויש בסוף שכחתי לשלוח לך את הפיק עם התיקונים שלי XDDDDDD לונורא הוא היה ממש סבבה גם לפני שתיקנתי פשוט יותר נעים לי לעין לקרוא שיש פול אנטרים חחחחח "יותר נעים לי לעין לקרוא" - אחח העברית שלי. חחחחחחחחחחח טוב מה רוצים לא ישנתי כל הלילה ואין לי חשק לישון עכשיוXD

sweet shir

New member
אני בכיף חחחחחחח אבל אם הוא מטומטם אני באמת

אגיד לך... יעני אני אגיד את האמת. ^__^ בצורה יפה אבל אגיד את האמת.

למעלה