McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הוו תודה לך!

*משתחווה* אני משתגעת :X מי וונט מקוויקנד!!!!!!! !@#$%^&*

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif XDDDD

אני מחכה לזה כל היום! XDDDDDDD

McSon of Busted

New member
../images/Emo207.gifנצלש|אומגאומגאומגאומג!!!!!!!!!111111111

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אומג!!! הטלויזיה שלי הייתה פאקינ פתוחה על MTV!!! הרגיל!! והיה שמה חדשות פתאום!!!!!!!11 אני שומעת את הצעקה הזאת של דני מTHNL, אני מסובבת את הראש ומה אני רואה?!?!? מקפליי!!!!!!!!!111111111111111111 פאקינג מקפליי בפאקינג חדשות של פאקינג MTV הרגיל!!!!!!!! היה איזה ראיון של כמה שנייות מרוב התרגשות לא שמעתי מה הם אמרו רק שמעתי משהו על הארי פוטר וראו אותו ואותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה כתוב משהו- Live &let fly משהו כזה והם נראו כלכךךךךךךךךך טווווווווווובבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמגאמגאמג הפעימות לב שלי בקצב לא נורמלי כרגע!!!!!! איזה צעקות דפקתי מזל שאין אפחד בבית!!!!!!!! שתבינו אני לא כמוכן שיש אמטיוי היטס ואני רואה כל שעה את מקפליי בטלויזיה!!!!!!!!!! אומגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!11111111 אומגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111

kelly7i

New member
למה אני לא ראיתי גם@?!?!?!?@#$%^$#

גם לי אין היטס, וגם לי זה התרגשות שלא מהעולם הזה לתפוס אותם2#%#!!##!!~~!~!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסעעעעעעעעעמק פספסתי >:

לונורא, שמחה שראית 33>

sweet shir

New member
היי!! זה היה עכשיו גם באמטיוי היטס ב"חדשות"XD

הארי אמר משהו וראו את דניאל רדקליף XDDDD חברה שלי אמרה לי משהו על זה שאמרו שרדקליף אמר שמקפליי מוזיקה חרא, ומישהו מהם אמר: "בסדר, הוא לא מבין במוזיקה, כולה בן 11 מה אתם רוצים ממנו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אנלא בטוחה שזה מזה

just chenis

New member
זה לא מזה.. אבל זה קשור

בראיון של "החדשות" גם שאלו אותם על מה שדניאל רדקליף אמר עליהם.. והיה ראיון אחר שנראה לי דאגי אמר את זה.. על הילד בן 11 הם באמת נראו טוב בראיון הזה

Lex 1

New member
XDDDDDD

מפחידה.
. ידעתי ששמעתי מקפליי בחדשות של היטס גם, זה אותם חדשות. אבל אמרתי שאני בטוח הוזה ולא טרחתי לבדוק אחרי הפרסומות. פספוס...
אהבתי את ההתלהבות.. ><" אוהבת אותך

Yu vi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

לא ראיתי אעאעאעאע }; לא הייתי בבית

McSon of Busted

New member
עוד ../images/Emo207.gif- בולטין מהארי D:

איזה חמוד
זה מה שכולן דיברו עליו שיש ספיישל מקפליי בהיטס, זה אמור להתקיים
Hey we also takeover MTV Hits Saturday night! Get ready for a mammoth McFly session on MTV Hits tommorrow night starting at 8pm. MTV Hits is showing 4.5 hours of back to back of our footage including McFly's top 5 greatest hits, MTV Hits Awards and McFly Up Close and Personal episodes 1-5. The action starts at 8pm on Saturday night. So if you can;t be with us at the Brighton Center - then turn on MTV Hits! see ya, Harry תרגום- היי, אנחנו גם משתלטים על MTV היטס בשבת בערב! תתכוננו לסשן (D: לאדעת לתרגם את זה נו...) ענקי של מקפליי באמטיוי היטס מחר בלילה מ-8 בערב. אמטיוי היטס משדרים 4.5 שעות של גב לגב (WTF?!) חחח משהו לא ברור...של התמונות שלנו כולל טופ 5 של הלהיטים הכי גדולים של מקפליי, פרסי אמטיוי היטס ואפ קלוז אנד פרסונל פרקים 1-5. האקשן מתחיל ב-8 בערב יום שבת. אז אם אתם לא יכולים להיות איתנו בברייטון סנטר- פתחו אמטיוי היטס (אל תדאג
) להתראות, הארי. חמד.

Lex 1

New member
ממד חמד של בחור. ><

בדקתי בהוט ולא מופיע כלום!
אחותם המשתרמטת אם לא יהיה.
.

למעלה