פרגי==>

*קלמזי יצא לשדרים בשבועות הקרובים
*אלבום הבכורה של פרגי מכר מעל 2 מיליון עותקים. *בקרוב יצא קליפ לשיר קלמזי. *לאחר מכן תצא פרגי לסיבוב הופעות עם להקת ה"בלק אייד פיז" באסיה, אוסטרליה ואפריקה.

g a l 9 4

New member
אומגד XDDDDDDDDDD

קלטי מה הלך שם על פאצ' קטן של אפי: ~סתיו ואני הולכים בדיזינגוף~ ~סתיו רואה פאצ' של אפי~ ~ סתיו תוקעת ת'צרחה של החיים באמע הרחוב~ "אומגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד" ~ אני נאנח ונגרר בלו ברירה לחנות~ אני מתאר לעצמי שהיה בום על קולי בחנות של הפוסטר.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחח זה לא היה ככה

זה כזה *להלהלהל מטיילים* *סתיו קולטת AFI* "אומגגגגגגגגגגגד !!!!!!!! גללל !!!!!!!!! אפייייי !!!!!!!!! גללללללל ~~!!!!!! אומגגגגג ~!!!!!!!!" *רצה ונמרחת על הזכוכית ליד הפאצ'* "אוקייי קונים" *נכנסת לחנות* "לאלאלאלא עזבי נו" *מבין שאין לו ברירה .. נכנס אחריי* חעחעחעחחעחע

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif מוההאהאהא

אני ?! לאא !! רחש בחשששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif סעמק הכנסת אותי להתקף צחוק חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב די XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היי היום הייתי בדיזינגוף. אולי ראיתי אתכם ולא ידעתי שזה אתם

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחח אם ראית

חבורת בנות מצחקקות שתלוי להם גוש קקי של נייר כסף על הראש, גל עם חולצה לבנה [שהפכה להיות אדומה] של בזוקה, וגוש כיעור שנקרא אני. אז ראית אותנו

למעלה