West Doll

New member
הא../images/Emo12.gif

לא נראה לי שראיתי מישו עם אמממ גוש קקי של נייר כסף על הראש

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif וגם XDD

לילדה אחת שהסתובבנו איתה היה מין .. אממ .. מחשב כףיד זה נקרא ? XD קיצר היה לה שם מחשבון אז גל מחשב "המשקל שלי .." *מקליד 59873458749357* "כפול הגיל של הדר .." *מקליד 43893279587* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם זרקו על גל בקבוק והוא קפץ לו מהראש לבנות שעמדו בקומה למטה XDDD וגל הסתובב בלי נעליים בסנטר ואממ אממ רוקסןןןןןן !!!!!!!!!!111111

g a l 9 4

New member
אומגד רקסן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אוי XDDDDDDDDDD

"בתור אחת שהיה לה הרבה פירסינג בחיים .." *גל שקוע במשהו בדשא* "אבל עכשיו יש לי רק נזם ופטמה" *גל נדלק !! עיניים מנצנצות !!" אני: "גל מה נדלקת חחחחח" *גל צוחק וחוזר לעיסוקיו* ילדה: "רגע מה לא כואב לך עם המחוך ?" רוקסן: "לאא מה פתאום .. לפעמים אני תוספת את העגיל בשיניים וראאאאר" *גל נדלקקקק !!!!! אבל מזה נדלק חחחחחח* אוקיי זה היה יותר מצחיק ממה שרשמתי את זה XDX

g a l 9 4

New member
והיא היתה כלכך כוסית ../images/Emo99.gifעם ציצים מושלמים

ומחוך
ומגפיים גותיות בגובה של עזראלי
והיא היתה בלונדינית
וכוסית
|ויותר כוסית
אההההההה ~נמס~

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שתוק כבר בוכיה

היא רצתה להראות לך את העגיל בפטמה שלה, היית שקוע בעולמות אחרים.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif גם את התחלת ?! תמותו כולכם !!!

ארגגגגגגגגגגגגגג

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחח גו גילי !../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

Down And Away

New member
הגעת לאזור "לא-מעודדים-את-גילי" !!!!11

|ג'ייד|
אז נא להפסיק או שתושעי מהפורום. אל תראה לה את שלי

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif העלנו שיר חדש למייספייס! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני והלהקה שלי (נימפוריה) העלנו שיר חדש למייספייס שלנו - http://www.myspace.com/nimforia השיר נקרא "מחסן הטריפים". תהנו יש לנו הופעה בחמישי הקרוב (מוצאי שמחת תורה , עוד 3 ימים) במועדון הקולטורה בת"א. כולכם מוזמנים!!!! פתיחת שערים - 9 בערב. מחיר כרטיס - 35 שקל. תופיע איתנו להקת המיולין (שהופיעה בבראשית בסוף השבוע האחרון) . בקיצור, שווה לבוא. יש הסעה מפ"ת למעוניינים. לפרטים - 0507404019.

למעלה