m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifלרוני! ../images/Emo26.gif McFlyRoni

נכון הפינה שפתחת..לדעתי זה רעיון מאוד יפה אבל אני חושבת שבמקום למלא את השירשור כולו בכלללל הקליפים של מקפליי.. תכתבי בהודעה הראשית שאת פותחת את רשימת הקליפים וכל אחת תכתבו בתוך ההודעה שלה נגיד.. BCB
Ultarviolet|v| נגיד כן..כי השירשור מה זה לא מובן כשזה מלא בהודעות של שמות הקליפים ואז כל אחת משרשרת לזה זה ממש מבולגן.. וככה זה בכל הפורומים שאני רואה שעושים את זה.. אני חושבת שכך עשיף

McFlyRoni

New member
תגובה בחזרה XD

דבר ראשון אני דווקא ראיתי שבפורומים אחרים עושים כמו שאני עשיתי.. ובשלבים הבאים אני אעשה ככה.. תודה.

m i c k e y 15

New member
אולי

יש בפורמים מסוימים ככה אבל זה כמו מצעד וברוב המצעדים עושים יעני בתוך ההודעה הראשית. וזה יוצא פחות מבולגן

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אני דווקא אוהבת את השיטה שלך יותר טחח

ודרך זה גם אפשר לראות מה הקליפ המועדף מבין כולם. ^__^

sweet shir

New member
ישלי אבל דרך ייעול, שזה לא יהיה מבולגן<:

במקום לפתוח פול הודעות חדשות כל פעם בשביל כל קליפ פשוט תכתבי הכל (זתומרת, את כל הרשימה של הקליפים) בהודעה הראשית, ואז הבנות יגיבו "
השם של ההקליפ שהן רוצות לנפות" להודעה הראשית~ :) זה שילוב הדרך שלך ושל מיקי. P:

sweet shir

New member
אהההה אופס חשבתי שהיא רוצה שזה יהיה כמו בראש

בראש טחחחח אופס X: אם ככה אז אני מעדיפה ת'שיטה של מיקי חחחחחחחחח זה יהיה יותר מסודר P:

McFlyRoni

New member
נמנמ טוב.. מעכשיו והלאה..

אבל תצביעו! ככה נוכל לעבור לשיטה הזאת.. XD וישלי שאלה.. מחר כשמגיעים לדד-ליין, אז ישר לעשות את השלב השני? או לעשות את זה ביום כלשהו בשבוע? לדוגמא, יום שלישי...?

m i c k e y 15

New member
אני חושבת

שאת צריכה לקבוע לפיה יום.. למשל יום שלישי..כי יש עוד פינות וזה אז שזה לא יתקע...

kelly7i

New member
אה בעצם נרלאי הבנתי חח

כאילוש בהודעה הראשיתש לה היא תכתוב את כל האפשרויות וכל אחת תגיב את מה שהיא רוצה להעיף

rox love BSM

New member
זוכרות את הילדה שכתבה שיר על דאגי?

אז השמיעו לו את השיר שלה והנה התגובה שלו: http://www.youtube.com/watch?v=GkPrISn4MvA סורי שזה לא בלינק..

Fairy of Rock

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif

כולם נקרעים שמה מצחוק, מסכנה. איזה חמוד הוא

rox love BSM

New member
באמת מסכנה,לא נראה לי שהיא חשבה שהוא

אי-פעם ישמע את זה. אבל מה שיותר מצחיק זה איך טום נשפך...

למעלה