new art riot

New member
אני מנצלת את השביתה להרחבת אופקים

שוחרי ליברטינס שלום, נכון הבדיחה של ביסמרק שפיט וקרלה עשו בגונזו אז, מה בדיוק הם אמרו שם? לא הבנתי אז, וגם עכשיו כשאני רואה את זה בbest gonzo moments אני לא מבינה מילה. הכוונה למה שהם אומרים אחרי שזיין אומר "ביסמרק", כמובן... *מנסה לא לצאת מפגרת*

SainTonix

New member
את הסקילה שלי כבר כתבתי, בדיוק באתי לפרסם כאן

הם פשוט סיקרו את ווילה, לא את האלבום החדש. ומה לא ברור בזה שHIM לא חייבים להיות מיינסטרים, הם מעולים כמו שהם

../images/Emo216.gifכבר קראתי...

HIM פשוט מדהימים. כל אלבום הוא זהב!!!! גם וינוס דום יצא ממש ממש טוב. שונה. אבל טוב
לא כ"כ שמה על הכתבה. הדבר היחיד שעיצבן זה שאמרו שיהודה סעדו יותר יפה מוילה.
פחפחפח.

Rose131

New member
!$%!

"בוודאי לא ביחס ללהקות אחרות בז'אנר" הם המציאו את הז'אנר לעזאזל!@$! "סולן הלהקה בעל הקול המושלם" !!!!1
"כך שהאהדה הישראלית לHIM נותרה רק באינרציה של מאזיני רוק כבד מתפתחים." כן, ברור*מגלגלתעיניים* כאילו, פול אאוט בוי זה הכי כבד בעולם. "ועם שורות כמו Tthis life, ain't worth living", ליבו " תעברו על הבלאדי כתבה לפני שאתם מפרסמים אותה "כי Venus death הוא.." זה ונוס דום יא @$!@ "הסולן לא נזכר שהוא בעצם מטאליסט שאמור לצווח בגרואולינג איטי ומייאש (במובן של "מתי זה ייגמר?"), " כל הקטע של HIM זה שהם לא כאלה@#%$!!!1 "יותר. Venus death לוקה" נו באמת! אם יש שגיאות כמו אות כפולה בציטוט מסכן ובשם של האלבום, אני לא חושבת שבכלל צריך לקחת רבע ממה שכתוב שם ברצינות. כתב שלא יודע את שם האלבום שהוא כותב עליו לא צריך לפרסם עליו כתבה. ודי, חפרו על זה שג'וין מי זה להיט יחיד. יותר טוב בתכלס שלא ייחרש פה ברדיואים, למה מוזיקה צריכה להגיע לרדיו כדי להיחשב טובה?

orw93

New member
פאק.../images/Emo205.gif

אני מרגישה כל כך טוב פתאום. יש מצב אני הולכת להופעה של משינה ואוהוד בנאי
(אחרי שאני אדבר עם אבא. אבל עדיין.)

HagarStar

New member
אין משהו כזה בפארק הירקון?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כזה אתמול ישבתי מחוץ לבצפר בהפסקה ואז בא איזה אחד ועושה לנו שאוספים מיליון חתימות כדי להפסיק את המלחמה בין הישראלים לפלשתינים ותהיה הופעה בפארק הירקון בחמישי הבא עם כל מיני אומנים לא מעניינים הייתי באה אם היה עברי ;;

orw93

New member
נו כן;;../images/Emo205.gif

ויש בזה משינה ואהוד בנאי, שאני מתה ללכת להופעה שלהם ובקיסריה נגמרו הכרטיסים!@

HagarStar

New member
אז תבואי לפה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כזה.. פשוט נתנו לנו לחתום על דף עם ספח, את חותמת על הספח והם לוקחים את הספח, ומה שנשאר לך מהדף זה הכרטיס כניסה להופעה אז בקיצור זה בחינם XD

orw93

New member
יש לי כרטיס../images/Emo205.gif

אני צריכה להדפיסXD ואז כל מה שאני צריכה זה לשכנע את אבא שיקח אותי

orw93

New member
הלוואי../images/Emo205.gif

אבל אין לי עם מי, אז זה די תלוי באבא שלי.

Rose131

New member
הו נכון, ראיתי את זה..

זה גם עם בריאן אדאם
יש לי שיר אחד שלו!

למעלה